Kızlar velayet verme olayı şöyle oldu.
Baba evine geldim çocukla 4 ay kaldık. Annem 24 saat konuşup hakaret etti. Babam da öyle. Bana saydırıp saydırıp sonra birbirlerine çatıyorlar, ağlıyorlar falan. Geri döneyim bari kocaya dedim babam yok dönersen kocanı da seni de öldürürüm dedi buarada belde silahla gezer. Ailem istemeden evlenmiştim Zaman'ında zaten boşatmak için ellerinden geleni yaptılar.
Neyse herkes laf saydırıyor, sen bize danışmadan evlendin bedelini ödiyceksin, biz demiştik biz demiştik. Eve kapattılar beni, sadece işe gidiyorum geliyorum. Gelince de 5 dakika bişe dinlenmek yasak. Çünkü çocuğuma bakmış onlar yorulmuş. Annem ben tatile gitcem diye tutturdu, gitti 2 ay. Babam da arkasından gitti. Ben ortada kaldım 1 ay. Kaynanaya dedim işe gidiyorum sen bak bakamam dedi. O sırada çok kötü kredi borcu da var, kreşe yollayım bi ay parasını sen ver dedim kocaya kabul etmedi. Kış günü bi rezil oldum. Konu komşuda gezdi çocuk iş yerimde izin rapor hiç sevmezler.
Sonra ailem geldi tatilden. Yine kavga dövüş tehdit verdim zaten psikolojim bozuktu.