Boşanma ve velayet sorunu bi bakın

Ben beni yargılayın diye açmadım ki konuyu. Yine de saolun. Ölüm tehdidi altında verdim bebeği evde eli silahlı babamla yaşamak zorundayken.
Çocuğu asla babaya bırakmam alıcam geri.
Ama bunları da duymam iyi oluyor toplumda herkesin farklı bi bakış açısı var
Baban neci
Silahı ruhsatlı mı

Bunları bilmiyordum
Ama baban ali kıran baş kesense
Şimdi senin ayrı eve çıkıp çocuğunu almana bişey yapmayacak mı ?

Ailen aile olamamış
Sen evladına aile ol, gerçek bi anne ol
Komşu bile daha merhametlidir senin ailenden, öz torunlarına baktılar diye kaçmışlar 5 yıldızlı otele ay yazık konforunuzdan kısmayın emi bu dünyaya kazık çakacaksınız zaten
Ayrı eve çıktım zaten 2 ay oldu. Rest çektim. En sevdiğim insanla ayrı yaşıyorum sizinle niye birlikte yaşayayım dedim

Babam seni öldürücem vurucam diyordu sürekli, sonra da özür diliyordu. Psikolojim bozuktu babam beni öldürecek diye korku aldı beni tedaviye gittim doktora, babamın tavırlarını sordu sakin sakin seni vuracağım diyor diye anlatınca o Zaman gerçek söylemiş yapabilir dedi doktor da.

Esinle anlaşma yoluna git bence
Çocuk çok küçük anneye ihtiyacı var de acindir anayim ben dayanamiyorum istedigin zaman istediğin kadar alırsın de
Yarın evlenince el kizi istemez de sen de mutsuz olursun de

Ne olursa olsun alin.calisiyosunuz maasiniz var cocugunuza gore plan yaparsiniz maddi anlamda.babanizi hic ailenizi hic dinlemeyin.hatta silin onlari oyle dusundukleri icin.ama ne olursa olsun dimdik ayakta dur caninida versen rezilde olurum desen cocugunu birakma.sonra cok pisman olursun.kimsede yaninda olmaz.

Evet ruhsatlı taşıma ruhsatı da var. Mesleğini söylemeyeyim. Toplumda saygın bi meslek çünkü utanıyorum bunlar yaşandığı için
Statü ile adam olunmuyor işte
Belki alınacaksın babana laf dedim diye ama ben senin yerinde olsam bu adama baba bile demem

kızlar bi senedir ayrıyım. Bi çocuğum var. Velayetini aile baskısı tehdit vs ile eski kocama verdim. Anlaşmalı ayrıldık. Dava görüldü bitti ama imzalar atılmadı yani temyiz vs süreci başlamadı daha. Çocuk babada kalıyor.
Şimdi velayeti almak istiyorum. Bana bu konuda destek olan kimse yok. Ailem velayet almama tamamen kesinlikle karşı.
2500 maaşım var. 700 kira. Borcum da var ama bitecek yakında.
Eski kocam çok zengin ama kendini asgari ücretli gösteriyor.
Ailem maddi olarak bakıcıya vs yetmeyeceğimi söyledi 8-5 çalışıyorum buarada.
Yine de ben velayeti alıcam.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Kızlar bana destek kimse yok hayatımda anne baba kardeş dost vs. Ne bileyim bu sayfadan konuşalım dedim :,((
Velayeti alınca babam baya azar kayacak buarada. Ailemin geri kalanından da laf duycam. Eski eş de ayrı bi problem.
Maddiyat da problem olur mu sizce? Bakıcılar en az 800 istiyor bulunduğum yerde nafaka olarak da 300 ancak alırım belki o da.
Uf neyse ya bilmiyorum işte velayet ve tak başınalık durumumda başıma gelenleri burdan yazıcam. Süreci adım adım bildiriyorum.
Diğer yorumları okumadan yazıyorum.

Çocuğunuz kaç yaşında? Bende boşandım ve velayet savaşı verdim.
Benimde ailem sahip çıkmadı, işim ve kalacak yerimde yoktu. Oğlum 1 aylıktı eski eşim evi terk ettiğinde ama oğlumu bırakmayı aklımın ucundan geçirmedim.
Maaşınız var, eviniz ayrı ailenizden, bırakılsa ben bırakırdım.

Kızlar velayet verme olayı şöyle oldu.
Baba evine geldim çocukla 4 ay kaldık. Annem 24 saat konuşup hakaret etti. Babam da öyle. Bana saydırıp saydırıp sonra birbirlerine çatıyorlar, ağlıyorlar falan. Geri döneyim bari kocaya dedim babam yok dönersen kocanı da seni de öldürürüm dedi buarada belde silahla gezer. Ailem istemeden evlenmiştim Zaman'ında zaten boşatmak için ellerinden geleni yaptılar.
Neyse herkes laf saydırıyor, sen bize danışmadan evlendin bedelini ödiyceksin, biz demiştik biz demiştik. Eve kapattılar beni, sadece işe gidiyorum geliyorum. Gelince de 5 dakika bişe dinlenmek yasak. Çünkü çocuğuma bakmış onlar yorulmuş. Annem ben tatile gitcem diye tutturdu, gitti 2 ay. Babam da arkasından gitti. Ben ortada kaldım 1 ay. Kaynanaya dedim işe gidiyorum sen bak bakamam dedi. O sırada çok kötü kredi borcu da var, kreşe yollayım bi ay parasını sen ver dedim kocaya kabul etmedi. Kış günü bi rezil oldum. Konu komşuda gezdi çocuk iş yerimde izin rapor hiç sevmezler.
Sonra ailem geldi tatilden. Yine kavga dövüş tehdit verdim zaten psikolojim bozuktu.

cok zor seyler yasamissin, yinede iyi duze cikmissin.
ev tutmussun, simdi ortam cok musait gibi cocugunu almaya, in davada sorun cikmazsa alirsin eger istersen.
ama sormak istedigim bir konu var, ailen zengin, esin zengin, nerden geliyor bu borclar kredielr sana???

Evet Can'ım düşünemedim ve inanamıyorum şuan o olanlara
Evladın da çok zorlanmıştır
Bir an önce alırsın inşallah
Senin kokuna hasrettir
2,5 yaş çok küçük bi yaş
Eşin neden diretiyor, kim bakıyor o çalışırken ? Senden daha iyi kim bakabilir

Diğer yorumları okumadan yazıyorum.

Çocuğunuz kaç yaşında? Bende boşandım ve velayet savaşı verdim.
Benimde ailem sahip çıkmadı, işim ve kalacak yerimde yoktu. Oğlum 1 aylıktı eski eşim evi terk ettiğinde ama oğlumu bırakmayı aklımın ucundan geçirmedim.
Maaşınız var, eviniz ayrı ailenizden, bırakılsa ben bırakırdım.
2,5 yaşında. Velayet sürecinde ailemleydim ve ayrı ev açabileceğim aklımdan bile geçmiyordu. Zaten ayrı ev meselesi de tartışmalardan sonra zorla oldu, yok ayrı evde yaşayan dul kadınlar o... Olur yok erkek atarlar vs.

Bu ispat falan durumları kaç ay sürüyor avukat tutma şansım da yok barodan yeni mezun bi avukat verecekler muhtemelen. Süreç çok uzasın istemiyorum çünkü yıpranmaya mecalim yok ki bana destek kimse yok. Uzayan mahkeme süreçlerinde üzüldüğümde başımı yaslayacağım biri olmayacak annem bile yani. Bu süreci atlatamamaktan korkuyorum
YOk öyle yeni mezun avukat verirler. Kimdeyse sıra onu avukat atar baro, çok iyi avukatta denk gelebilir.

Ben beni yargılayın diye açmadım ki konuyu. Yine de saolun. Ölüm tehdidi altında verdim bebeği evde eli silahlı babamla yaşamak zorundayken.

Cnm ben de bir anneyim seni yargılamak değil amacım ben silah milah korkmazdim Oglumdan ayrilmaktan fazla acı cektiremez kimse
Lütfen lütfen samimi olun ailenize daha önce rest cekemezmiydin?

Bi de çocuk babada lüx bi hayat yaşıyor ve yaşayacak.
Benim yanımda öyle olmayacak.
Çocuk biraz kendine gelince o rahat hayatı tercih eder yada içten içe sana kızar diyorlar öyle olur mu?:,(
Şimdi babanın yanında lüx bi hayatla mı büyümeyi tercih edersiniz, annenin yanında memur hayatı mı? Geçmişe dönseniz yani
Bana bu sebepleri sundu ailem de o yüzden soruyorum
Bunun canlı örneği biziz:). Benim oğlumda o dönem babada kalsaydı lüks hayat yaşayacaktı, benim yanımda 2 yıl süründü resmen. Şimdi arkama dönüp baktığımda iyiki mücadele ettim çocuğum yanımda kaldı diyorum, benim oğlumun babası sabancıyla denkti o dönem, bende diyebilirdim rahat yaşasın, 2 yılın sonunda büyük bir iflas yaşadı eski eşim, iyiki çocuğum o lüks hayata alışmadı.

Cnm ben de bir anneyim seni yargılamak değil amacım ben silah milah korkmazdim Oglumdan ayrilmaktan fazla acı cektiremez kimse
Lütfen lütfen samimi olun ailenize daha önce rest cekemezmiydin?

Bu ne biçim aile, ne biçim anne baba ki, destek olacakları yerde torunlarının velayetini eski damatlarına verdiriyorlar...

Aç kalıp o toruna bakmaları lazım.

Benim bebeğimi, oğlumu, asgari ücretle de çalışsam kimse benden koparamaz, ailem de teklif dahi edemez.

Benden önce onlar atlar torunumuzu kimselere vermeyeceksin diye.

Bunun canlı örneği biziz:). Benim oğlumda o dönem babada kalsaydı lüks hayat yaşayacaktı, benim yanımda 2 yıl süründü resmen. Şimdi arkama dönüp baktığımda iyiki mücadele ettim çocuğum yanımda kaldı diyorum, benim oğlumun babası sabancıyla denkti o dönem, bende diyebilirdim rahat yaşasın, 2 yılın sonunda büyük bir iflas yaşadı eski eşim, iyiki çocuğum o lüks hayata alışmadı.
Eski konunuzu görmüştüm, eski eşinize oh olsun :63:

Sizi tebrik ederim

Back
X