- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
700 kira 800 bakıcı ücretini düşmek lazım içinden2500 nasıl yetmiyor ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
700 kira 800 bakıcı ücretini düşmek lazım içinden2500 nasıl yetmiyor ya...
Ben de öyle oldum biliyor musun. Velayeti verdiğimden beri mutsuzum huzursuzum hasretim yani. Hiçbir şey beni Mutlu etmiyor. Çocuğuma babanne bakıyor çok iyi bakılıyor ondan şüphem yok. Ama ben böyle yarım kaldım700 kira yazmışsınız. kendi başına yaşıyorsanız aileniz neden dahil oluyor, sizin secimlerinize. ?
hayır tam tersi ise onların kiralarini ödeyip beraber yasiyorsan !! kusura bakmasinlar... ya o çocuğa annen bakacak sen isteyken ???? ya da ayır evi kendileri ödesin kiralarini.. senin de yavruna sahip çıkmana karışamasınlar..
hem anne babayı geçtim etrafa filan ne ?.. sen niye dinliyorsun etrafi ?? ana babaysa ana babalığıni bilsin. sen onların cocuguysan o da senin yavrun. ne demek alma babaya ver ??
hem ayrılıp hem de 2 çocuğunu baba da bırakan bir hocam vardı. adamın getirdiği yeni kadına baktiracak çocukları.. kadina eziyet edecek falan filan.. diye düşündü...
yapamadı... yapısı itibariyle cok kırılgandı..ailesinin evinde kendi babası sert baksa üstüne alınırdı.
hocama ne oldu biliyor musun ???
şuan kafa gitti tamamen.. çocukların hasreti tüketti.. Ayrılık zaten en başından beri atlatamadı.. şuan hali çok kötü.. allah yardımcısı olsunn.. once çocuğuna sahip çık... sonra da başka eve çık... borçmuş kiraymiş.. aç mı kalacaksın yahu...???
Kızlar çocuk 2,5 yaşında. Bir yıldır ayrıyım 2 aydır ayrı eve geçtim. Ailemin durumu çok iyi, ama bizde herkes kendi geçiminden kendisi sorumlu, babam okuttum gerisi sizde der.
Bu velayeti ailemin psikolojik işkenceleriyle verdim. Mahkemede bunu söylemem gerekmez dimi çünkü ailemi rezil etmek istemiyorum duyulsun istemiyorum kendi yaşadığımız içimizde kalsın. Yapı olarak normal hayatımda kan kusup kızılcık şerbeti içtim derim. Özel hatatımdaki kötü olayları paylaştığım tek yer burası:,(
Siz ailenize öyle mi yapıyormuşsunuz?Çocuğa verilen emekler boşa mıdır?
Yarın büyüyünce bana ne yapmadaydın mı der?
Kızlar bana duş edin kolaylıkla alayım çocuğumu. Çıkar yol kalmayınca o mal kocamla barışmayı bile planlamıştım. O kadar düştüm yani.
Benim anlamadığım annem babam ve kardeşlerim Nasıl velayeti ver ver yaptılar bana ya. Neymiş ben tekrar evlenemezmişim çocuk olunca benim kendime yeni bi hayat kurmam içinmiş bunlar. Çocuğa ne kadar emek versem yarın çeker gidermiş, yapmasaydın kendi hayatına baksaydın banane dermiş
Bi de çocuk babada lüx bi hayat yaşıyor ve yaşayacak.
Benim yanımda öyle olmayacak.
Çocuk biraz kendine gelince o rahat hayatı tercih eder yada içten içe sana kızar diyorlar öyle olur mu?:,(
Şimdi babanın yanında lüx bi hayatla mı büyümeyi tercih edersiniz, annenin yanında memur hayatı mı? Geçmişe dönseniz yani
Bana bu sebepleri sundu ailem de o yüzden soruyorum
Bu ispat falan durumları kaç ay sürüyor avukat tutma şansım da yok barodan yeni mezun bi avukat verecekler muhtemelen. Süreç çok uzasın istemiyorum çünkü yıpranmaya mecalim yok ki bana destek kimse yok. Uzayan mahkeme süreçlerinde üzüldüğümde başımı yaslayacağım biri olmayacak annem bile yani. Bu süreci atlatamamaktan korkuyorum
Baba madem asgari ücret üzerinden gösterdi gelirini, siz de bunu kullanın. O maaşla çocuk bakılamayacağı için tekrar almaya karar verdiğinizi belirtin. En deneyimsiz avukat bile bu kadarını becerecektir eminim. Yavrunuzdan ayrı kalmayın, gerçekten çok küçük. Eşiniz de sizi önünde sonunda anlayacaktır. 2500e geçinirsiniz bence. Kreşlere de bakın, belki bakıcıdan daha uygun fiyata gelecektir. Bi ara bi uygulamadan bahsediyorlardı. Çalışan annelere ayda belli bir kreş ücreti verilecek diye, yürürlüğe geçti mi bilmiyorum. Bi araştırın isterseniz. Isınma ve kira gideri daha az olan bir eve geçmeye bakın. Allah yardımcınız olsun.
Bi de çocuk babada lüx bi hayat yaşıyor ve yaşayacak.
Benim yanımda öyle olmayacak.
Çocuk biraz kendine gelince o rahat hayatı tercih eder yada içten içe sana kızar diyorlar öyle olur mu?:,(
Şimdi babanın yanında lüx bi hayatla mı büyümeyi tercih edersiniz, annenin yanında memur hayatı mı? Geçmişe dönseniz yani
Bana bu sebepleri sundu ailem de o yüzden soruyorum
700 kira 800 bakıcı ücretini düşmek lazım içinden
Üzüldüm bak şimdi. Ama çare bulunur ya, Allah yardım eder.sadece pilot illerde geçerli bir uygulamaymış o, ben de araştırmıştım ama.
Bencilsiniz dedim kabul etmiyorlar, ben bi anneyim dedim yok sen şuan safsın duygusalsın dedi babamBir insanın fikri neyse zikri de odur..
Çocuğunuz o sizin yatırımınız değil..
Doğurduysanız bakmak zorundasınız..
Sonra ister yanınızda kalır ister çeker gider..
O çocuğa en iyi şekilde bakmak sizin göreviniz..
En iyi bakmak da onu çok sevmek, huzurla büyütmek demek..
Aileniz ne kadar bencil..
EvetDurumunu düzeltene kadar çocuğuyla 1+1 uygun bir eve çıkabilir bence. Babadan aldığı az buçuk nafakayla da bakıcıyı öder.
Kızlar bana duş edin kolaylıkla alayım çocuğumu. Çıkar yol kalmayınca o mal kocamla barışmayı bile planlamıştım. O kadar düştüm yani.
Benim anlamadığım annem babam ve kardeşlerim Nasıl velayeti ver ver yaptılar bana ya. Neymiş ben tekrar evlenemezmişim çocuk olunca benim kendime yeni bi hayat kurmam içinmiş bunlar. Çocuğa ne kadar emek versem yarın çeker gidermiş, yapmasaydın kendi hayatına baksaydın banane dermiş