- 16 Kasım 2022
- 119
- 58
- 48
Neden boşanma çabuk gerçekleşsin diye miEvet dava devam ediyor ama avukat ziynet davasının ayrı açılmasını önerdi bize
Teşekkür ederiz. Siz anlaşmalı bosandiniz o zamanBoşanma davasında istmesi lazım o da çekişmeliye döner. Gitsin adamla barışıyor gibi yapsın düğüne gidicem altınlarımı takıcam desin sonra da vermesin. Yoksa en az 3 sene davayla uğraşır. Benim de altınlarımı çalmaya çalıştılar setim gitti uğraşmadım. Boşanmalarda insanların gerçek yüzü prtaya çıkıyor. Arkadaşınıza geçmiş olsun
Evet mal paylaşımı vb şeyler de var öncelik onlar olsun dedi bizim avukatNeden boşanma çabuk gerçekleşsin diye mi
İnşallah sizin istediğiniz gibi sonuçlanır. Avukat size ziynetleri alırsın mi dediEvet mal paylaşımı vb şeyler de var öncelik onlar olsun dedi bizim avukat
Neden istemesin? Şuan bir gram altin 6 binGeri verdik diyorlarsa nasıl alacak altınları.Zaten tenezzül etmesin bence.Onlardan kurtulduğuna şükredip otursun.Ben olsam altın aklıma gelmez
Tabi ki mahkeme her şeyi göz önüne alır. Ama ortada altınların kullanıldığı bir durum varsa olur. Yoksa adam bozdurup kullandık diyebilir. Ama öyle olsa bile mehir olayı var ya ordan kurtarır gibi düşünüyorumHerkese Selam
Konuyu arkadaşım için açtım.Onun telinden denedik bir türlü kayıt acamadik. Ben denedim açtım o yüzden ben onun adına soruyorum. Arkadaşımın düğün takılarini düğünden sonra eşi ve ailesi almış. Arkadaşımda geri isteyince paragöz ilan edilmiş o yüzden bir daha isteyememis. Şuan bosaniyorlar ve altin onlarda kalmış. Bosanirken istese mahkeme kadına verir mi?
Evet alırız dedi inşallah dediği gibi olur dava devam ediyorİnşallah sizin istediğiniz gibi sonuçlanır. Avukat size ziynetleri alırsın mi dedi
Hayır çaldıkları onda kaldı sadece2 kere mi aldı
İnşallah hepsini alırsın canım bir de sosyal medyada yargıtay kararlarında artık kime ne takıldiysa takı onun diyor böyle birsey var mi yoksa hepsi kadının mi diyor avukatEvet alırız dedi inşallah dediği gibi olur dava devam ediyor
Kadının hakkı dedi avukat ben değil kardeşim boşanma sürecindeİnşallah hepsini alırsın canım bir de sosyal medyada yargıtay kararlarında artık kime ne takıldiysa takı onun diyor böyle birsey var mi yoksa hepsi kadının mi diyor avukat
Aman iyi bari mahkeme ona inandi deyince 2 kere aldı sandim.Hayır çaldıkları onda kaldı sadece
İnşallah herşey kardeşinizin lehine sonuçlanırKadının hakkı dedi avukat ben değil kardeşim boşanma sürecinde
Bakış açılarımız farklı.Ben kötü bir evlilik ten kurtulmuşsam dünyanın altınlarını önüme serseler gözüm görmez.Neden istemesin? Şuan bir gram altin 6 bin
Evet çok farklı düşünüyoruz. Dünyanın altını var. Kız birde benim olanları verin diyor ona da yok diyorlar. Kendileri paragöz olmalarına rağmen kadını paragöz ilan ettiler. Bu durumda hangi kadın olsa almak ister sizin gibi düşünenler bir elin parmağını geçmez.Bakış açılarımız farklı.Ben kötü bir evlilik ten kurtulmuşsam dünyanın altınlarını önüme serseler gözüm görmez.
Eğer düğünden sonra hepsini yeselerdi, şuan daha az üzülürdü en azından oh yedim derdiZiynet eşyalarınız evlenir evlenmez zaten yenmiyor mu ya dıcektım tam
Eğer düğünden sonra hepsini yeselerdi, şuan daha az üzülürdü en azından oh yedim derdi
En iyisini yapmışsınız oh sefanız olsunBen çok üzülüyom valla
Yedik catır çutur
o diyar senin bu diyar benim
Sanki kocamın parası yoktu al babandan deseydim keşke.
Gercı babasından da aldı onu da yedik o araof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?