boşanmak istiyorum ama seviyorum galiba..

gullerimsoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
10
0
29
merhaba arkadaşlar..biraz uzun olucak yazım o yüzden şimdiden özür diliyorum hepinizden ama çok ihtiyacım var birileriyle konuşmaya..en başından anlatıcam şimdi başımdan geçenleri
ben eşimi ilk gördüğümde yaşım 11 di abimin arkadaşıydı.şarkıcı yusuf güneyi çok severdim ona benzetmiştim o an daha sonra 15 yaşımda karşılaştık konuştuk aramızda etkileşim oldu.çok zor dönemler geçirdim aileme kabul ettirebilmek için neyse 16 yaşındaydım nişanlandığımızda çok seviyordum ailem daha çok erken oku,kızlığını yaşa dedilerse de dinlemedim.aileler arasında kültür farklılıkları çok fazlaydı 2 defa nişan attık sonra 17 yaşımdayken kaçarak evlendik annem kendi elşmle vermem seni o aileye dedi.1aylık evliyken şiddet yuzunden karakolluk olduk şikayetçi olmadım..devamı geldi şiddetin her zaman tabi.oturduğumuz evin tapusu kaynanamın üzerine.çok çektirdiler bu evde oturduğumuz için evin içini yaptırdık düğün,eşya hepsini kendimiz yaptık.annesi ve kardeşi o kadar çok şeyler yapmalarına rağmen eşim hep ailesini savundu.annem babam kardeşim benim evime gelemiyorlar ev onunmuş benm ailem gelmiycekmiş.annem hep derdi o sana koca olamaz diye dinlemedim erkek çocuğumuz olursa tutturdu babasının ismi olucak ben istemeyince sakat olsun özürlü doğsun diye istemeyerek belki de beddua etti.pısırık bi kocaya sahibim ama evde aslan.günde sadece 1 saat vakit geçiriyoruz çalışma saatleri çok.hasta olurum yanımda olmaz çalışıyorum der ben çok sıkıldım artık boşanamak istiyorum ama ayrıkalamam diye korkuyorum ailemin bütün olanlardan haberi var defalarca gidip geri geldim.annem babam benim arkamdalar her zaman.biraz konuşalım kızlar ihtiyacım var :KK43:(

ben hep evliliğim bozulmasın diye mücadele verdim ama hep boş hiç güvenemiyorum eşime geleceğimiz de olamaz biliyorum ama nasıl ne yapsam bilmiyorum.benim ailem memleketten başka bir yere taşındılar ve ben orada 7 ay yaşadım.yapamıyorum orda emekli yeri iş yok arkadaş yok

hayaller aleminde yasamissin yada çok fazla film izliyorsun evlilige yaşın uygun değil bikere. sırf yusuf güneye benziyor diye insan evlenirmi evladım !!

Sakın sakın bebek yapma.
Şunu bil bu adam hiç değişmeyecek.
Bütün hayatını bu şekilde devam ettirebilecek misin?

ailen arkandaysa kendini daha fazla harap etme oralarda. bu şiddete rağmen hangi doğacak çocuktan bahsediyorsun??

Aileniz daha ne yapsın size merak ettim, derdinizi onlara anlatmayın bari daha fazla canları sıkılmasın.
Bu evliliğimsiye alışabildeysiniz, iş de bulabilirsiniz, yeni arkadaş da, yeni bir hayat da ama bahanelerinizle bir yere varamazsınız.

Konunuzun özeti; dayak yemeye alıştım ne yapayım?

hayaller aleminde yasamissin yada çok fazla film izliyorsun evlilige yaşın uygun değil bikere. sırf yusuf güneye benziyor diye insan evlenirmi evladım !!
Ilk gordugumde oyleydi ama daha sonra sevdim 2 senelik evliyim ben susup hicbirsey demezsem hersey yolunda ama ben sorunlardan konusmaya kalksam konusup duzene sokmak istesem huzur kaciriyosun diyo bana antidepresanlarla yasiyorum

Aileniz daha ne yapsın size merak ettiböylederdinizi onlara anlatmayın bari daha fazla canları sıkılmasın.
Bu evliliğimsiye alışabildeysiniz, iş de bulabilirsiniz, yeni arkadaş da, yeni bir hayat da ama bahanelerinizle bir yere varamazsınız.

Konunuzun özeti; dayak yemeye alıştım ne yapayım?
Sabahtan aksama 400 liraya calisicak insan ariyorlar yemek sigorta yok siz calisirmisiniz boyle

Evimizde surekli siddet yok ben iletisime gecmeye calistigimda boyle bende cok dirdir ediyorum ama hakli olarak kiraya cikalim diyorum ev gecindiremem diyor.aldigim para belli diyor

Sabahtan aksama 400 liraya calisicak insan ariyorlar yemek sigorta yok siz calisirmisiniz boyle

16 yaşındayken lisede 300 liraya aynı şartlarda çalışıyordum üniversiteden önce. Ama o zaman aklımda sadece para kazanmak vardı, evlenmeye de en az 10-15 senem var diye bakıyordum.

Sizin yaşam şartlarınız bende olsaydı gider çalışırdım, öncelik meselesi; şiddet varsa o ortamda ben olmam. Kalmayı tercih ettiğiniz yaşamda ne var; şiddet, yusuf güney'e benzeyen ve çocuğumuz olursa engelli olsun diyen bir adam, kendi çocuğunuza bile isim koymaya hakkınızın olmaması, sığıntı gibi (ailenizin kabul edilmediği) bir evde yaşamanız. Memnunsanız devam edin, memnun değilseniz 3'e 5'e bakmadan ailenizin yanına dönün. Para biriktirirsiniz, ailenizin zamanında dediği gibi gençliğinizi yaşarsınız biraz.

KedidirKedii .!.:
Bu adam değişmez . Harcama kendini hayatını belki zor belki bağlandın ama ayrıl , sakın çocuk yapma sakın !
Evet baglandim neyine bilmiyorum ama kokusuna galiba aslinda ailesi olmasa cok iyi insan hep dolduruyorlar bide ev onlarin diye esimde susuyo

Evimizde surekli siddet yok ben iletisime gecmeye calistigimda boyle bende cok dirdir ediyorum ama hakli olarak kiraya cikalim diyorum ev gecindiremem diyor.aldigim para belli diyor

ve sen aileni göremiyorsun kiraya çıksan ailen evine gelebilecek ama gelemiyor . seni düşünmüyor senin isteklerini sen onsuz yapamıyorsun ama ailen olmadan yapabiliyorsun .

ve sen aileni göremiyorsun kiraya çıksan ailen evine gelebilecek ama gelemiyor . seni düşünmüyor senin isteklerini sen onsuz yapamıyorsun ama ailen olmadan yapabiliyorsun .
Tabiykide ailemi her hafta goruyorum yanlarina gidip kaliyorum geri donuyorum sonra..ben tam anlatamadim galiba derdimi niye herkes sormak yerine yargiliyo

Ben ayrilik surecinde ne yapsam daha kolay atlatirim bunun yardimini edin bana iyice asagilayarak degil sabah aksam ilacla duruyorum ben yasadiklarimi bilmeyenler gaf yapsin diyede yazmadim buraya

Tabiykide ailemi her hafta goruyorum yanlarina gidip kaliyorum geri donuyorum sonra..ben tam anlatamadim galiba derdimi niye herkes sormak yerine yargiliyo

Yargılamıyorum sadece ben aileme çok düşkünümdür . Onların olmadığı olamadığı bir yerde yaşamımı devam ettiremem bana tuhaf geldi . Birde iki yıldır evliymişsin. Dayanmak zor olur aileni evinde misafir edememek yani.

X