Boşanmak istiyorum yardım lütfen

Aymemuar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
2
0
36
Merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım 8 yıllık evliyim iki kız çocuğum var 3 ve 5.5 yasında 18 yasında evlenip Türkiye'den geldim orta derecede fransızcam var çalışan bir bayan degilim ev hanımıyım ve malesef mutsuz bir hanım boşanmak için kendimce gerekçelerim var ama çok korkuyorum mesala boşandığım zaman Türkiye'ye dönmek istemiyorum ne ben ne çocuklarım Türkiye'de yapamayız ama kalırsam büyük bir hayat savaşı beni bekliyor yok boşanmasam psikolojim bozuldu kafayı sıyırcam hukukı haklarım ve prosedür hakkında hiçbir bilgim yok malesef yardım edecek destekcilerimde yok yapayanlızım Fransa'dan zaten eşimin en cok yararlandıgı hususta bu lütfen sizden bu konuda yönlendirme bekliyorum şimdiden cvp yazan herkese teşekkürler

Önce pozitiflerle başlayayım eşimin çok iyi bir işi var kariyeri felan on numara cocuklarına cok düşkün iyi bir baba ailevi sorumluluklarını yerine getirir yani maddi yönden hiç bir sıkıntımız yok ama aşırı kıskanç ve şüpheci ve huysuz bir insan anlayışsız benimle ilgili konularda bencil ölsem umrunda olmam

1.Allah yardımcın olsun
2 . Türkiye'ye gitmek zorunda degilsin.istersen kal istersen dön ama bilki çocukların burada dogdugu için kalman daha mantıklı
3.madem dilin var orta derecede hemen bir avukat bul ve boşanma davası açacagını söyle.
4.avukat senden faturaların fotokopisini isteyecek.evlilik cüzdanı fotokopisinide tabi. Avukat parasını devlet öder çalışmadıgın için.
5.eşin evden gittiyse caf'a git " rsa " baglarlar.çocuklarında sende gül gibi yaşarsın

Bunları yazmamın nedeni hem sen hemde bi başka arkadaşa belki bi yararım olur diye.
assistant social 'lerde her işine yardım ederler.

Hiç bişey zor degil, yeterki iste

X