Boşanmak istiyorum...

istanbul1981

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
50
18
42
Temmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.

Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin

eşinizin ne hastalığı var yani sadece tedavi görüyor diye onu bırakmak ne kadar doğru ? şiddet aldatma var mı ?

Çocuk olunca tedaviyi bıraktı. Benle hiçbir alakası yok şuan. ve eskiye geri döndü ki zaten ilaçlada hiçbirzaman herşey normal olmuyor. Hayır şiddet falan yok. Dünya iyisi bir insan ama bende bir kadınım.

Keşke çocuk yapmadan önce bununla yaşayamayacağınizın farkına varabilseydiniz. Diğer taraftan eşiniz hala tedavi gördüğüne göre,düzelme ihtimali hala var demektir. Eşinizi sevmediğinizi anladım birde ben yazdıklarınizdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çocuk olunca tedaviyi bıraktı. Benle hiçbir alakası yok şuan. ve eskiye geri döndü ki zaten ilaçlada hiçbirzaman herşey normal olmuyor. Hayır şiddet falan yok. Dünya iyisi bir insan ama bende bir kadınım.

Evlendikten sonra olan bir hastalık değil bu. Doğuştan. Vücudu erkeklik hormonu üretmiyor.

Anladığım kadarıyla cinsellik konusunda problem var...
Herkese göre değiren bir durum ama dünya iyisi bir insan diyorsunuz bu sebepten eş bırakılmaz aynı şey sizde de olabilirdi.
..

Keşke çocuk yapmadan önce bununla yaşayamayacağınizın farkına varabilseydiniz. Diğer taraftan eşiniz hala tedavi gördüğüne göre,düzelme ihtimali hala var demektir. Eşinizi sevmediğinizi anladım birde ben yazdıklarınizdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

İşte insan bilemiyor. Zaten hep boşonmayı istedim olmuyor diye. O ara hamile kaldım. Sonra başa döndüm gene. hiçbişey normal olmuyor. Tedaviyi bıraktı zaten

tabıkı kadınsınız hakkınız allah sıfasını versın ınsallah ama
soyle dusunun esınız hıc rahatsız olmasaydı sız olsaydınız allah korusun
o sızı bu sebepden bırakmak ısteseydı...
kolay mı yuva kurmak
:KK43:
cocugunuz da var...
ben 9 aylık evlıyım evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmustum :KK43:
esım benı bırakır dıye cok korktum
bak sımdı hamişim allahım esım sabrettıgı ıcın hedıyesını verdı
sımdı esıme nasıl mınnettarım anlatamam
sımdı onu daha cok sevıyorum
yanı sunu demek ıstıyorum
esınızde emın olun sızı cok sevıyordur
sabredın lutfen yuva kolay kurulmuyor
ayrılmak kolay degıl
bunca sabretmenız bosa gıtmıs olur ...

Yaşamadan bilinmiyor. Hiç bir zaman bir erkek gibi düşünemiyor. Kısaknmıyor, koruyup kollamıyor, onun yanında kendimi iyi hissetimyorum. Zaten cinsellik için yetersiz.Yıllardır mastürbasyon yapıyorum.

Yaşamadan bilinmiyor. Hiç bir zaman bir erkek gibi düşünemiyor. Kısaknmıyor, koruyup kollamıyor, onun yanında kendimi iyi hissetimyorum. Zaten cinsellik için yetersiz.Yıllardır mastürbasyon yapıyorum.

ozaman iş değişir erkek gibi düşünemiyor falan diyince :/
bencede ozaman boşanın böyle mmutsuz huzursuz yaşamak zorunda değilsniizx

neden korkuyorsunuz boşanmaktan boşanmak öyle çok korkunç bişey değil ki . millet 3 -5 yıl aynı evde yaşıyor nikahsız hop ayrılıyor . sizde sadece dava açıp hukuki yollarla boşancaksınız bukadar. çocuğunuzu da alırsınız yanınıza. iş durumunuz ney aileniz arkadanızdamı bunalrda önemli tabi. çalışmıyorsanız aileniz arkadanızda değilse korkmanız normal

Çalışıyorum bir kariyerim var. Kimse destek çıkmaz bana. Çocuk olmadan anneme dedim bunu anlamadı beni. Bilmiyorum korkuyorum işte.

X