boşanmak üzereyim hamileyim ?

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Esimden artik bosanmak istiyorum 2 ay once barodan avukat talebinde bulundum kabul edildi ondan sonra bir sure.olacak sandim bosanmaktan vaz gectim sabir etmeye calistim olmadi red dilekçesi verdim avukati iptal ettim , bu durumda bana.birdaha avukat verirlermi ?
Davayi avukatim olmadan acsam ne olur dava suregelirken bana avukat verirlermi vede aramizda.siddetli gecimsizlik var onun küfürleri vs , en son karşılıklı itiştik hamileyim su anda onda hasar var elime geldikçe vurdum.bende hasar yok sadece iteledi beni , darp raporu alip bebegimi benden alabilirmi doğmasına henuz 4 ay var ??? Ayrica annem bana ev yaptırdı o evde hemen annemin üstünde kaliyorum.annemin.durumu iyi gecicimi.o sagliyor yeddigim.önümde yemedigim.arkamda .
Hamile.olmadan once gecmise yönelik ifadelerim sikayetlerim darp.raporlarim bulunuyor bunlari gidip karakoldan alabilirmiyim elimde.degiller
Ayrica.giderken çocuğumu senden alicam senin.gibi.birine.cocuk.birakilmaz dedi alabilirmi.? Cok.korkuyorum

Esimden artik bosanmak istiyorum 2 ay once barodan avukat talebinde bulundum kabul edildi ondan sonra bir sure.olacak sandim bosanmaktan vaz gectim sabir etmeye calistim olmadi red dilekçesi verdim avukati iptal ettim , bu durumda bana.birdaha avukat verirlermi ?
Davayi avukatim olmadan acsam ne olur dava suregelirken bana avukat verirlermi vede aramizda.siddetli gecimsizlik var onun küfürleri vs , en son karşılıklı itiştik hamileyim su anda onda hasar var elime geldikçe vurdum.bende hasar yok sadece iteledi beni , darp raporu alip bebegimi benden alabilirmi doğmasına henuz 4 ay var ??? Ayrica annem bana ev yaptırdı o evde hemen annemin üstünde kaliyorum.annemin.durumu iyi gecicimi.o sagliyor yeddigim.önümde yemedigim.arkamda .
Hamile.olmadan once gecmise yönelik ifadelerim sikayetlerim darp.raporlarim bulunuyor bunlari gidip karakoldan alabilirmiyim elimde.degiller
Ayrica.giderken çocuğumu senden alicam senin.gibi.birine.cocuk.birakilmaz dedi alabilirmi.? Cok.korkuyorum
Yokmu.biiri artik.bu adama.katlanamiyorum , oda dava.acilirsa beni evden.kovdular.diyicek am bnim sahotlerim var geçmişten kalan darp.raporlarim şikayetlerim.ne.olur.sizce

Keske cocuk yapmasaydiniz ya.. Ama ne yapalim olmus bi kere.
Kucucuk cocugu kimse anneden alip da babaya veremez. O konuda iciniz rahat olsun.
Allah yardimciniz olsun bundan sonraki hayatinizda..

Merhaba senin üzerinde bişey kalmasın boşanma sürecinde ortak pay ediliyor çünki. Avukat olayını bilemiyorum canım. Allah bebeğine huzurlu saglıklı ömür versin inşallah

Yokmu.biiri artik.bu adama.katlanamiyorum , oda dava.acilirsa beni evden.kovdular.diyicek am bnim sahotlerim var geçmişten kalan darp.raporlarim şikayetlerim.ne.olur.sizce

Çocuğunu senden alma gibi bir durumu olamaz odaha bebek ama seninde onu göstermeme gibi bir şansın olamaz .Avukat olayını bilemiyorum.... tabi bu süreç sonrasında rabbim yardımcınız olsun bundan sonraki hayatınızda ınşallah mutlu olursunuz.

Siz hasta veya maddi anlamda cocuga bakamayacak durumda degilseniz, o yastaki cocugu sizden alamaz.
Aranizda ne gibi problemler var? Asilmayacak gibi mi? Cocugunuzda olacakmis, aile terapistine gitmeyi deneseniz? Esiniz cok mu gecimsiz biri?

Maddi durumunuz sağlık durumuz el verdiği sürece mahkeme benim bildiğim 6 yaşına kadar çocuğun velayetini anneye veriyor... Hiçbir yuvanın yıkıılmaması arzum ama olmuyorsa da o bebeği huzursuz bir yuvaya getirmek de doğru değil Allah yardımcınız olsun..

Canim benim üzülme tamam imkanin yoksa avukat Barodan iste yebilrsin araştır bebeğini senden alamaz öyle korkup ona da hissetirtme bebeğine kim daha iyi bakabilir elbbete anne ALLAH bu hayat yolunda bütün ennglleri kolaylıkla asabilmeni dilerim :nazar::nazar::anneadayı::emir_bebek:

allah yardımcınız olsun. bebegınız olacakmıs hic caresı yok mu birleşmek için her şey bitti mi? yeni bir umut bebeğiniz olamaz mı ?

annede yüz kızartıcı suçlar olmadıgı sürece bebek anneye verilir..7 yaşına kadar kesin annede kalır..

Ben calosmo
Siz hasta veya maddi anlamda cocuga bakamayacak durumda degilseniz, o yastaki cocugu sizden alamaz.
Aranizda ne gibi problemler var? Asilmayacak gibi mi? Cocugunuzda olacakmis, aile terapistine gitmeyi deneseniz? Esiniz cok mu gecimsiz biri?
ben çalışmıyorum ama annem.destekçim oda 1.300 le.calisiyor bu durumda ne olur

Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirim

Peki avukatlar nasıl geçinir bu konuda bir fikriniz var mı?

Hamilesiniz diye yukarıda kısa yazdım ama ihtiyacı olmayanların başvurusu nedeni ile adli yardım sistemi tıkanmak üzere. Gerçek ihtiyacı olanlara ulaşılamıyor.

Bir de cidden soruyorum siz gitmezseniz o gitmezse hiç kimse para vermezse avukatlar ne yer ne içer?

Sonra da gittik adli yardım avukatı ilgelenmedi; yok avukata iş götürdük hep para istiyorlar vs deniyor.

Kimse iş vermezse avukat da her işten yüksek para istemek zorunda kalıyor ki bürosunun kirasını ödesin; geçinsin vs.

X