• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım zorluyor muyum

Amin keşke herkes sizin gibi olsa keşke

bizim gibiler bizim çocuklarımızin yüzünü güldürecek. öyle düşünün.
siz de çocuklarınıza yanlış davranışları, yaralı kalple yaşamayı öğrenmek durumunda birakmadan yolunuzu çizin.

hayat yeterince zor. çocukken yaşadığımız şeyler 70 yaşında bile etkiliyo bizleri. belki sizin ailenizde de sorunlar vardı. düzelir umuduyla cabaladikca cabaladiniz. anne babanizin veremedigi evlilik, anne-baba sınavını vermeye kalktiniz.

herkesin yükü kendine ağır. artık kendi hayatınıza odaklanin.

Böyle fevri saygısız bir adamdan 2. Çoçuğu yaptığınız için sizi kınıyorum.
Ben pişman değilim bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah korusun bana birşey olsa çocuklarım birbirine destek olacaktır hiç kimse ayrılacağını düşünerek evlenmez babasız kalacağını düşünerek çocuk yapmaz

İşin açığı Doğumdan önce boşanmak istiyorum çok mu acele ediyoruö
Eğer artık sevginiz bittiyse, varlığına tahammül edemiyorsanız boşanmak konusunda haklısınız.
Pişman olacaksanız bekleyin doğuma kadar.

Ben sizde yeterli ciddiyeti göremedim. Bu anlattıklarınız 6 ay içinde olmadıysa neden çocuk yaptınız?
Çünkü pişman olduğuna inandım belkide inanmak istedim kendimi kandırdım bilmiyorum mutlu olacağımızı düşündüm ailemiz büyürse aklını başına alır dedim belki yanlış yapmışım evet ama keşke demenin bir faydası olsa derdim diyemem o yüzden olanlarla yetinmeye çalışıyorum çok şükür çocuklarım benle diyprum

Yoo çocuklarınıza çok güzel kıyıyorsunuz. Kıyamayan insan adına evlilik dediğiniz bu şeye devam etmezdi, onlar için ayrılırdı. Hatta 6 ay öncesi de aynı olan evliliğinde ikinci çocuğu yapmazdı, ilk çocuğu küçükken anlardı neyin ne olduğunu boşanırdı. Madem düşünüyorsanız çocuklarınızı onlar için boşanın, böyle bir aile hayatındaki büyümeyi hiçbir çocuk hak etmiyor.

Çünkü pişman olduğuna inandım belkide inanmak istedim kendimi kandırdım bilmiyorum mutlu olacağımızı düşündüm ailemiz büyürse aklını başına alır dedim belki yanlış yapmışım evet ama keşke demenin bir faydası olsa derdim diyemem o yüzden olanlarla yetinmeye çalışıyorum çok şükür çocuklarım benle diyprum
İşte maalesef inanmak istemişsin. Ben bile ciddiyetsiz buluyorsam eşin de kendini değiştirmesi için gereken kaybetme korkusunu yaşamamış ki hiç. Örneğin ikinci çocuk yapan kadın boşanacak kadar memnuniyetsiz değildir hayatından diye düşünür, sürekli tartışıyorsanız bu tartışma ortamını içselleştirmiştir. Ben çocukları olan kişilere kolayca boşanın diyemiyorum. Ama huzurlu bir aile ortasında büyütmek istiyorsanız konunun çok ciddi olduğunu görmesini sağlayın, gerekirse dava açın düzeltirse davranışlarını vazgeçersiniz

Adam evleneceğim demiş , kuma mı getirsin ? ne yapsın artık daha nasıl boşanmak istediğini anlatsın ?
Bekara karı boşamak kolay derler. Kim ne sorsa herkes boşan diyor. Aile kolay kurulmuyor. Adam birini bulmuşsa zaten icraate geçer beklemez. Son bir şansı varsa deneyebilir. Ne kötülük var bunda. Her aile yıkılsın rahatlayın.

Bekara karı boşamak kolay derler. Kim ne sorsa herkes boşan diyor. Aile kolay kurulmuyor. Adam birini bulmuşsa zaten icraate geçer beklemez. Son bir şansı varsa deneyebilir. Ne kötülük var bunda. Her aile yıkılsın rahatlayın.
Full bekarız hepimiz var yaa hiç evli filan yok bi sen evlisin.

Boşanmak için illa siddet aldatma olması gerekmiyor bu yaptıkları psikolojik şiddettir. Bir insan boşanicam dediğinde şiddet veya aldatma var mı diye soranlara anlamıyorum. Eğer evlilikte mutsuzsan eşin sana iyi bir eş olamiyorsa boşan gerisine gerek yok. Eğer mutsuzsan hiç düşünme biraz ayrı kal şimdi kafanı dinle. Sen elinden geleni yapmışsın terapiste gidelim demişsin. Daha yapacağın birşey yok için rahat olsun.

Back
X