Demesinler o zaman boşan diyen insanla çocuğu niye yaptın diyen insanlar aynı insanlarsa diyemezler ilk çocuğu yaptığım da niye çocuk yaptın dedikleri için boşanamamışımdır çünkü işte hata dediğim şeyde bu insanların laflarına kulak astığım için çünkü o insanlar çocuklara yazık diyenler o zamandan bu zamana sabretmişimdir ama gelmiyordur artık dayanma gücü kalmamıştır
Hanimefendi ilk cocuk 5 yasinda ikinci hamilelik belliki kaza degil planli
E insanlar soruyor hakli olarak adamla bunca yil birbirinizi yediyseniz ayrilacaginiz bellidir neden ikinci bir cocugada bosanmis aileyi hak gordunuz ?Buna cesaret ettiyseniz cokta kotu degildire getiriyorlar
Siz konuyu kimse cocuguma karisamaza bagliyorsunuz
O zaman diyeceksinizki ben bu adamla bosanacagimi icten ice biliyordum
2. Cocukta istiyordum bakacagimada kendime guvenim var daha evlilik dusunmedigim icin yaptim simdide ayrilacam burada eyvallah diyecekti ki
bu net durustada buraya konu acmalik birsey bile kalmiyor
Uyenin biri hamilesin hormonlar tavandir fevri karar alma diyor yok hamileyken bosanicam diosun
Bir kacimiz terapi dedik gitmez gitmedi diyorsun
Biri gelio bosanmalik adam keske ikinciyi yapmasaydin diyor Kimseye dusmez diyorsun
Biri elestirilere takilmayin burda sorulur bunlar diyor vay soramazlar onlar yapisindakiler yuzunden oldu diyorsun
Burdan ne istiyorsunuz tam olarak ben gercekten anlamadim