• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım zorluyor muyum

HaklisinHocam

Ben, keyfim ve kahyası
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.200
1.462
63
Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?

Bence iliskinin +ve - sini düşünün kendi yaşadıklarınızı ve ilerde yaşayabilecekleriniz varsayarak karar verin
Oyle insanların hemen boşanın sözlerine bakmayın hayatı yaşayacak olan sizsiniz
Allah aşkına + var gibi mi duruyor? Boşan diyerek kadın hayatlarını koruma niyetindeyiz. Daha da ileri gidilmesini mi bekleyelim şiddet var zaten fizikseli de mi olsun. Her seferinde ailesini arayıp gelip kızınızı alın ne demek? Boşan evlenecem demiş adam daha ne desin? İnsanı çıldırtıyosunuz ya.

Aile terapisti ile görüşmenizi tavsiye ederim. Eşiniz tam kararlı değil gibi. Çözebilirsiniz belki.
Bu teklifte de Bulundum kabul de etti ama iş icraata gelince hep işleri oldu müsait olamadı yani istediği şey olanlar olur sonra unutulur ama en son getirdiği nokta yutulacak ve unutulacak gibi değil

Hamilelikte duygusal yoğunluk çok fazla oluyor. Ben sizin yerinizde olsam , doğumdan sonraki 40 güne kadar bu süreci ötelerim. Şimdi pişman olmasını bekleyin. Sonra sorun yaşamamak için kendinizi koruyun. Doğumdan sonra da acın davayı. Şimdi şartlarınız olgun değil bence.

Merhabalar
Direkt konuya giriyorum 5 yaşında bir kızım var ve şu an 6 aylık hamileyim eşimle sürekli sıkıntılar yaşoyprduk herşey için kavga edebilen bir çiftiz ve her kavgamızda ailemi arayıp beni şikayet eder gelin götürün gibisinden konuşur en son kavgamızda yine aynı şeyi yaptı kızınız boşanacaksa boşansın uzatmayalım dedi bana da bir an önce boşan evleneceğim diye mesaj attı yapar eder sonrada pişman olur ertesi günde ben sizi seviyorum diye mesaj atmış ben artık bu saçma ilişkinin içinde olmak istemiyorum ama çocuklarıma da kıyamıyorum çalışıyorum kendi geçimimi rahatlıkla sağlayabilirim ailemde sen ne karar verirsen arkandayız diyor sizce ?
Şiddet, hakaret, küfür, aldatma vb sorunlar var mı?

aileniz böyle her kavgada araniyosa fazla yüz vermissiniz maaile adama.
ne gerek var böyle bi dengesizle çocuk büyütüp çocukların sirazesini de kaydirmaya🙄
Haklısınız her aramasında kavga daha da büyüyordu ama engel olamadım bir türlü bu huyuna evi bile terk ettim bu sebepten ama sonrasında yine aynı

Haklısınız her aramasında kavga daha da büyüyordu ama engel olamadım bir türlü bu huyuna evi bile terk ettim bu sebepten ama sonrasında yine aynı

bakın geciminizi saglayacak gücünüz varmış. caresiz olsanız çekin denir belki. ama adam o kadar arsizlasmis ki artık bu lafı bile edebilmis.

benim oğlum gelinime bu muameleyi yapsa oğlumla dahi konusmam bırakın evladima yapılmasını. bence kendi kiymetinizi bilin yolunuza bakın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin sizi

bakın geciminizi saglayacak gücünüz varmış. caresiz olsanız çekin denir belki. ama adam o kadar arsizlasmis ki artık bu lafı bile edebilmis.

benim oğlum gelinime bu muameleyi yapsa oğlumla dahi konusmam bırakın evladima yapılmasını. bence kendi kiymetinizi bilin yolunuza bakın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin sizi
Amin keşke herkes sizin gibi olsa keşke

Evlenecek dediği için artık aldatmadan şüpheleniyorum yerini yapmış olmasa bu mesajı atamaz boşanmadan
Eğer böyle bir şüpheniz varsa doğuma kadar tetikte olun. Delil toplayın.
Bazı insanların huyudur, fevri olmak. Tanıdığım bir çift var, her kavgada boşanacağız derlerdi. Torunları var şimdi, hala evliler.
Eğer aranızda sevgi, saygı bittiyse zorlamak gereksiz tabii ki.

Eğer böyle bir şüpheniz varsa doğuma kadar tetikte olun. Delil toplayın.
Bazı insanların huyudur, fevri olmak. Tanıdığım bir çift var, her kavgada boşanacağız derlerdi. Torunları var şimdi, hala evliler.
Eğer aranızda sevgi, saygı bittiyse zorlamak gereksiz tabii ki.
İşin açığı Doğumdan önce boşanmak istiyorum çok mu acele ediyoruö

Back
X