- 26 Ağustos 2014
- 370
- 72
- 30
Selam arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi oglum var. Ben sevmeyerek istemeyerek ailemin zoruyla evlendirildim. Eşim polis memuru 3 yilda duymadigim hakaret kalmadi hem fiziksel hem psikolojik siddet var. Hic birseye elini sürmez kalkıp bir bardak suyunu bile icmez ben ev hanimiyim ama istiyorum ki az biseylerde yardimci olssun az deger versin. O kadar ilgisiz ve alakasiz bi adam olmaya basladi ki anlatamam daha once de sorumsuzdu ama gittikce fazlalasiyor. Harika bi baba ama asla iyi bi es deilm en ufak biseyde elini kaldiriyor bagirma diyor hakaret ediyor cogu zaman da o el iner. Cocuk muamelesi görüyorum hep ona karsi ne sevgi ne saygi ne güven herseyimi yitirdim. Evimizde huzur diye bisey kalmadi. Ve o bütün bunlar icin beni sucluyor kendisi dört dörtlük kusursuz kendini begenmis ukala bi halt sanan bi insan. Sevmeye calistim ama o buna izin vermiyor. Birgün bile canim askim die hitap etmemisz birbirimize bi su isteyecegi zaman kalk bi su getir vs gibi konusur artik bi degerim yok zaten yoktu. Evde bi esya gibi hissediyorum kendimi. O otel gibi kullnyr evi gelir yemegini yer yatar kalkar gider artik tak etti tahammülüm kalmadi ailesine aşık biri hep onlarin tarafini tutar en ufak biseyde . herkesin ailesi var ama bu sapkinlik haline getirmis ailesini. Onlara olmuyorsan bana da olma diyor. Artik itilip kalkmaktn yoruldum tükendim. Bosanmayi cok fazla düşünüyorum bu gunlerde ama bi türlü cesaret edemiyorm. Psikologtan randevu aldim ona gitmeme bile izin vermedi. Ihtiyacin yok diyor ama sagligimdan şüphe ediyorum artik. Ne yapmalıyım sizce . Bunlar sadece üstten anlattigim seyler anlatsam roman olur yani