3yil once 1aylik tatil icin amerikaya geldim burada kisa surede turk bir cocukla tanistim aslinda onun babasinin apartmaninda arkadasim kaliyordu bende onun yaninda.biz birbirimizi gorunce asik olduk zamanla evlenme karari aldik baska bir ulke baska heycanlar asiktim iste'' turkiyede ki hayatimi isimi ailemi ilk dusunmedim''zamanla zor gelmeye basladi hersey.cok ozluyodum herseyimi.facebook instagram bakmak istemiyordum cunku arkadaslarimi gormek aci veriyodu bana yalnizdim burda kimsem yoktu dilim yok isim yok evde sadece temizlik yapan yapan bi kiz haline geldim'sonunda islemlerim onaylandi yasallastim tam 2yil sonra ulkeme gidiyordum.dugun yapicaktik orda.dugunu yaptik ama hala videoyu izlememisimdir aci veriyo cektigimi ben bilirim'geri donduk amerikaya esim amerikali ama turk,amerikada dogmus buyumus.turkceyi zor konusuyor.en buyuk sorunumuz iletisim anlatmak istedigimi tam anlatamiyorum ve anlayamiyo.cunku bizden farkli mesela senin karnini ben doyuruyorum.sana ben bakiyorum.neden ayni anda uyumak zorundayiz.sen yurumek istiyorsan yuru beni surukleme '''bencillik bu ulkenin sistemi oda sistemin kolesi kendince hakli goruyo kendini'zamanla fark ettimki her hatasini ama beni seviyor bahanesiyle ortmusum,fark ettimki beni ben yapan herseyden uzaklasmisim,isten gelir gununu anlatmaz,herzaman yorgundur,zaten tv izler ben diger odada turk dizileri,,istedigim hayat bu degil inanilmaz mutsuzum,konusmak fayda etmiyo zaten aynin evin icinde birbirimizi gormeden yasiyoruz resmen cok buyuk depresyondayim yalnizim bu kocaman ulkede