Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size katılıyorum.. evet boşanmak üzücü bir olay, herkes ne hayallerle evleniyor ama olmuyorsa neden buna katlanacaksın ki....
ayrıca çocuğum için evliliğimi sürdüyorum düşüncesi de doğru değil.. çocuğun mutlu, huzurlu olabilmesi için kavgasız gürültüsüz sevgi dolu bir ortamda büyümesi lazım..
üstelik eğer çocuğu ile ilgili bir anne olup oğlu ile birlikte kaliteli zaman geçirirlerse psikolojik olarak son derece sağlık olacaktır...
huzursuz gergin bir ortamda yetişeceğinden çok daha sağlıklı olacaktır...
kendi adıma ben oğlumla çok ilgili bir anne oldum ve her günün belli saatlerini tamamen oğluma ayırıp kaliteli zaman geçirdik...oğlum şimdi anadolu lisesi 1. sınıında okuyan 1. dönem takdir getirmiş, 14 yaşında olmasına rağmen 2. flörtünü yaşayan, neşeli, mutlu, arkadaş çevresi çok geniş bir çocuk.
Sardunyam...Allah nazarlardansaklasın oğluşunu.. süperkaydirigubbakcemile3
aslında birbirimizi çok seven bir çiftiz ama bir türlü mutlu olmayı başaramadık. defalarca kere anlattım derdimi. yerdeki çorabını bile almaktan aciz. arkasını toplamaktani faturaları düşünmekten, hesap kitap yapmaktan, çocukla tek başıma ilgilenmekten, yalnız uyumaktan bıktım usandım. en azından boşanırsam yalnızım derim. evliyken yalnızlığı yaşamak çok korkunç.
aslında birbirimizi çok seven bir çiftiz ama bir türlü mutlu olmayı başaramadık. defalarca kere anlattım derdimi. yerdeki çorabını bile almaktan aciz. arkasını toplamaktani faturaları düşünmekten, hesap kitap yapmaktan, çocukla tek başıma ilgilenmekten, yalnız uyumaktan bıktım usandım. en azından boşanırsam yalnızım derim. evliyken yalnızlığı yaşamak çok korkunç.
canım profilini özel mesaja açar mısın?
nasıl açacağım. Bu arada eşim çalışıyor. çalışmadığı sonucuna nasıl varıldı bilemiyorum.