Davranış Bozuklukları boşanmış anne ne yapacağını bilemiyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

denizyusuf

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
10
0
ben 2,5 yıl önce eşimden boşandım.3 yaşında bir oğlum var.kendi çabalarımla Elazığ da bilgisayar öğretmenliğini kazandım.ve kendimce okumaya çalışıyorum çok şükür elhamdülillah. Rabbimin bana bahşetmiş olduğu oğluma daha iyi bir anne olmak için çabalıyorum. güçlü olmaya çalışıyorum. oğlum için yardımınıza ihtiyacım var .
annem babam ve 3 kardeşimle beraber yaşıyoruz.oğlum hepimizin tavırlarından konuşmalarından etkileniyor taktir edersiniz ki... daha ılımlı davranmaya çalışıyoruz. ve çok ta sevdiğimiz için ister istemez şımarıyor. sözümü dinletemiyorum. beni çok seviyor sürekli öpüyor,oynuyor. bide elazığa gidiş geliş yapıyorum bazen tavırlı da oluyor. ama ne yapacağımı bilemedim.aklıma siz geldiniz tabiki. sözümü dinletemiyorum . çok asi bi çocuk ta olmasını istemiyorum.bu arada babası 2 ayda bir 3 ayda bir alıyor. ve annemin babamın daha doğrusu benden başka kimsenin onu öpmesini sarılmasını istemiyor ki annem babam onun üzerine bu kadar titriyor. neden.böyle bu çocuk. sürekli onlara vurmaya çalışıyor. bağırıyor. agresif ve öfkeli. biz hepimiz onu çok seviyoruz.ama neden böyle davranıyor anlamıyorum aileme karşı... benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Allah yardimcin olsun gercekten zor bi durum belki babasinin ozlemini sirf sende gideriyor babasinin olmamasi onu ozleyisinin bi tepkiside olabilir bu .senin gidip gelmelerin babasini herzmn gormeyisi kolay bi durum degil onun icinde ve malesef ki bu zamanin cocuklari daha dogar dogmaz herseyin bilincinde oluyolar sanki

X