Merhaba arkadaslar.Allah hepimizin yardimcisi olsun.ben dr bosanma asamasindayim.bugun cok buruk hissettim.bir arkadasima gittim.ev sahibesi cok kibar ve anlayisli bir insan.fakat iceri girdigimde kendi eski duzenimi hayirladim.cok icerledim cok.normalde iyiki kurtulmusum diyen bir insanim ve su sn bosanmamsk icin yarvaran eski esmle bir daha Rabbim bir araya koymasin o kadar bozuk karakterli,evlendigimizden beri issiz,evine cocuguna esine yetersiz bir insan.ustelikte buna ragmen kendisi defalarca bosanmak istedi.evden kovdu.evladimiz icin yurutelim ben istemiyorum dedigimde de cocugu benden habersiz kacirip"bosanma dilekceni ver anca o zaman cocugunu alirsin "diye kendo cocuguyla santaj yapan bir karaktersiz. Fakat dedim keske keske boyle olmasaydi normsl bir evliligim olsaydi.ilk defa bu kadar derinden hissettim bu duyguyu...bir defa evlilik vs dusunmem sanirim gerci hayirlisi ama su an icin cok tiksindim ama cidden cok iclendim.evladim icin kendim icin.ne dogru duzgun evlilik hayatim be hsmilrligom je dogumum oldu 5-6 yil her olay kavga dovus....keske dedim daha az sorunlu bi evlililigim olsaydi baska biri olsaydi idare ederdim vs....sonra kader dedim icime attim ve sustum...Allah hepimizin yardimcisi olsun...Rabbim bundan sonra ferah bir hayat yasatsin ins...