- 16 Temmuz 2023
- 1.292
- 3.194
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Her şeyi boşvermişlik var içimde. Eskisi kadar umursamıyorum, kızmıyorum,tepki vermiyorum. Hislerim duygularım durgun. İnsanlar başka bir insana nasıl güveniyor, yakınlık ve bağ kuruyor bilmiyorum. Kaygısız stressiz hayat yok bunun farkındayım. Bu dünya zaten imtihan yeri. Allah için sabrediyorum ve her halime şükrediyorum. Ama nasıl anlatsam bilemiyorum . Sanki çoğu insandan geride kalmış, hayatı kaçırıyorum gibi bir hissiyat var içimde. Zihnim hep dolu ve karmaşık. Geceleri meditasyon dinliyorum, Allah'a da dua ediyorum. Zihnimi sakinleştirmek için kendime zaman ayırıyorum. Dünya içinde olup bitenler, gördüğüm haberler de psikolojimi etkiliyor o yüzden daha az izlemeye başladım. Yemek yiyorum, evi temizliyorum, yürüyüş yapıyorum ama aklım bir karış havada. Minnoş kedime sarılırken onu severken, beslerken kendimi daha iyi hissediyorum , anın farkında oluyorum. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum ama genel olarak tat alamıyorum hayattan. Siz de bunu hissediyor musunuz? Benim gibi hisseden var mı?