Boşuna çabalıyorum.. cıkk olmayacak bence..

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
Diyorum ki o benden hoslansa zaten gelir söyler, erkek milleti neden cekinsin ki böyle seylerden, açılmaktan ?
Neden çekinsin ?
Ama beynimin söyledigi bu cümleleri, bir de gönlüme kabul ettirebilsem.. Bir umut ediyorum bir umut.. Yok kardeşim görünen köy kılavuz istemez, olacagı varsa zaten olmaz mı ? Ne çabalıyorsun, kendini yıpratıyorsun ? Öyle değil mi ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim, onunla aynı sınıftayız

Bu arada yanlıs anlasılmasın, kişinin bana umut verme durumu falan yok,
yani umut verip açılmama, olayı baglayamama durumu değil
aksine umut kelimesinin u sunu bile vermiyor
ben olmadık seylerden pay cıkarıyorum

Son düzenleme:
Su akar yolunu bulur merak etmeyin soylemesi kolay blyorum ama nasp brax bu isler yipratmayin kendnzi hakknzda hayrlisi olsn ..sevgiler.

Diyorum ki o benden hoslansa zaten gelir söyler, erkek milleti neden cekinsin ki böyle seylerden, açılmaktan ?
Neden çekinsin ?
Ama beynimin söyledigi bu cümleleri, bir de gönlüme kabul ettirebilsem.. Bir umut ediyorum bir umut.. Yok kardeşim görünen köy kılavuz istemez, olacagı varsa zaten olmaz mı ? Ne çabalıyorsun, kendini yıpratıyorsun ? Öyle değil mi ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim

burada sana cevaplar şöyle olur. bir kısım erkek dediğin seviyorsa söyler der, bir kısım çekiniyor da olabilir der.

benim yorumum seven erkek kesin gelir söyler diye bir şey yok. bırak cidden hoşlanmayı her beğendiği kıza asılan erkek de var, aşkından ölse söyleyemeyen erkek de var. tamamen karakter meselesi.

bu noktada sen ne yapabilirsin? biraz duygularını belli edip cesaret verebilirsin. baktın yine bir hareket yok. o zaman unutmaya çalış derim. çoğunlukla gelip söylemeyen erkek söyleyemiyor.

bu arada ne yapıyor da mesela sen hoşlandığını düşünüyorsun?

burada sana cevaplar şöyle olur. bir kısım erkek dediğin seviyorsa söyler der, bir kısım çekiniyor da olabilir der.

benim yorumum seven erkek kesin gelir söyler diye bir şey yok. bırak cidden hoşlanmayı her beğendiği kıza asılan erkek de var, aşkından ölse söyleyemeyen erkek de var. tamamen karakter meselesi.

bu noktada sen ne yapabilirsin? biraz duygularını belli edip cesaret verebilirsin. baktın yine bir hareket yok. o zaman unutmaya çalış derim. çoğunlukla gelip söylemeyen erkek söyleyemiyor.

bu arada ne yapıyor da mesela sen hoşlandığını düşünüyorsun?
Aşkından ölse söyleyemeyen erkek de var dediniz peki sebebi nedir, bende öyle bir durum yok, değil ask, hoslanması bile yok da meraktan soruyorum, inan hoslandıgını düsünrdürecek hiçbir şey yapmıyor... selam verse ben mana cıkarıyorum öyle söyleyeyim, selam da vermiyor orası ayrı

Neden çekinsin ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim, onunla da aynı sınıftayız

"didinmek", "çabalamak" derken?

Aşkından ölse söyleyemeyen erkek de var dediniz peki sebebi nedir, bende öyle bir durum yok, değil ask, hoslanması bile yok da meraktan soruyorum, inan hoslandıgını düsünrdürecek hiçbir şey yapmıyor... selam verse ben mana cıkarıyorum öyle söyleyeyim, selam da vermiyor orası ayrı

bu kişiye göre değişir. zaten genel olarak insanlarla konuşmaya çekinen kişiler vardır. aşık oldukları kişiden daha fazla çekinirler. çekingen olabilirler. ya da reddedilmekten korkarlar. karşı tarafta hiç bir his yokmuş gibi duruyorsa reddedileceklerini düşündüklerinden açılmamayı tercih ederler. uygun ortam bulamazlar. söylemeye karar verirler ama o an söyleyemezler. kalır gider öyle. utangaçlık ve korku ana sebepler. bu benim düşüncelerim tabi gördüklerim duyduklarım. arkadaş mısınız yoksa uzaktan tanıdığın biri mi?

bu kişiye göre değişir. zaten genel olarak insanlarla konuşmaya çekinen kişiler vardır. aşık oldukları kişiden daha fazla çekinirler. çekingen olabilirler. ya da reddedilmekten korkarlar. karşı tarafta hiç bir his yokmuş gibi duruyorsa reddedileceklerini düşündüklerinden açılmamayı tercih ederler. uygun ortam bulamazlar. söylemeye karar verirler ama o an söyleyemezler. kalır gider öyle. utangaçlık ve korku ana sebepler. bu benim düşüncelerim tabi gördüklerim duyduklarım. arkadaş mısınız yoksa uzaktan tanıdığın biri mi?
aynı sınıftayız,
şöyle bir durum oldugunu bilsem, fazla fazla belli ederim duygularımı cesaret versin diye de, yok anlayamıyorum.. oluru yok gibi geliyor bosuna cabalıyorum galiba..

Herseyi akisina birakmali , olacaksa oluyor bir sekilde hicc kafana takma ..

En onemlisi her hareketine bir anlam yukleme..

Herseyi akisina birakmali , olacaksa oluyor bir sekilde hicc kafana takma ..

En onemlisi her hareketine bir anlam yukleme..
ah söz gecirebilsem kendime, cok da mantıklı insanımdır niye böyle oldu anlamadım, mantıklı düsünebiliyorum ama uygulayamıyorum su an

aynı sınıftayız, ama konusmayız öyle,
şöyle bir durum oldugunu bilsem, fazla fazla belli ederim duygularımı cesaret versin diye de, yok anlayamıyorum.. oluru yok gibi geliyor bosuna cabalıyorum galiba..

aynı sınıftaysanız ders notu isteme olabilir, derslerle alakalı bir şey sorma olabilir bence bir yaklaşmayı deneyebilirsin. bakalım sen onunla konuşunca nasıl bir tepki verecek? oradan belki anlayabilirsin. ama bir hissi olmadığına eminsen aklına takmamaya çalış. görme, bakma, kendini soğutmaya çalış.

aynı sınıftaysanız ders notu isteme olabilir, derslerle alakalı bir şey sorma olabilir bence bir yaklaşmayı deneyebilirsin. bakalım sen onunla konuşunca nasıl bir tepki verecek? oradan belki anlayabilirsin. ama bir hissi olmadığına eminsen aklına takmamaya çalış. görme, bakma, kendini soğutmaya çalış.
ben onla konusmaktan hep cekindim, hala da cekiniyorum, bir de kıyamıyorum onunla konusmaya,
okula giderken kendime telkin veriyorum, bugün konusacagım bugün konusacagım
okula gidiyorum sıfır... konusmak için fırsatım da olmuyor pek, kendimce fırsatlar olusturmaya calısıyorum,
ama ikinci kısım benım ıcın daha ıyı olacak
en iyisi kendimi ondan sogutmak galibaa .....

X