Diyorum ki o benden hoslansa zaten gelir söyler, erkek milleti neden cekinsin ki böyle seylerden, açılmaktan ?
Neden çekinsin ?
Ama beynimin söyledigi bu cümleleri, bir de gönlüme kabul ettirebilsem.. Bir umut ediyorum bir umut.. Yok kardeşim görünen köy kılavuz istemez, olacagı varsa zaten olmaz mı ? Ne çabalıyorsun, kendini yıpratıyorsun ? Öyle değil mi ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim, onunla aynı sınıftayız
Bu arada yanlıs anlasılmasın, kişinin bana umut verme durumu falan yok,
yani umut verip açılmama, olayı baglayamama durumu değil
aksine umut kelimesinin u sunu bile vermiyor
ben olmadık seylerden pay cıkarıyorum
Neden çekinsin ?
Ama beynimin söyledigi bu cümleleri, bir de gönlüme kabul ettirebilsem.. Bir umut ediyorum bir umut.. Yok kardeşim görünen köy kılavuz istemez, olacagı varsa zaten olmaz mı ? Ne çabalıyorsun, kendini yıpratıyorsun ? Öyle değil mi ?
Ama yok gönül dinlemiyor... İşte burası çok komik, en ufak hareketinden manalar çıkarıyor... kuruyor da kuruyor... Ben sıkıldım, olmayacaksa böyle bosuna didinmek istemiyorum, kendimi yiyip bitirmek istemiyorum... Sizler de böyle durumlarla karsılastınız mı, sonuç ne oldu ? Yaşımı merak eden olursa, yaş 21, üniversite ögrencisiyim, onunla aynı sınıftayız
Bu arada yanlıs anlasılmasın, kişinin bana umut verme durumu falan yok,
yani umut verip açılmama, olayı baglayamama durumu değil
aksine umut kelimesinin u sunu bile vermiyor
ben olmadık seylerden pay cıkarıyorum
Son düzenleme: