- 8 Aralık 2014
- 204
- 76
- 45
- Konu Sahibi OpDrGuncelOzturk
Botoks'la ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şiddetli baş ağrılarım oluyor, ağrı kesici alarak idare ediyorum fakat hamile olursam naparım diye düşünüyorum.botoks yaptırmalııyım ağrılarımdan kurtulmak için?
Merhaba Botoks yaptırmak istiyorum fakat hamile kalırsam bebeğe bir zarar-ı olurmu acaba bu süreç içerisinde ??
Merhabalar Güncel Bey,
Ben 27 yaşındayım ve yaklaşık 1,5 yıldır, alın - kaş arası - kaz ayaklarıma botoks uygulaması yaptırıyorum. Bu alanda gücendiğim uzman bir doktorum var. Fakat uygulamanın etkisi 4. ayda ciddi oranda azalıyor. Bu nedenle 1,5 yılda 4 kez yaptırdım. Bu kişiye göre değişen bir durum mudur?
Benim mimik çizgilerim erken yaşta belli olmaya başladı ve kalıcı olup derinleşmesinden korktuğum için botoks ygulamasına başladım. Umarım pişman olmam. Sizin tecrübeleriniz erken yaşta botoks uygulamalarıyla ilgili nedir, olumlu ya da olumsuz?
Çok teşekkürler
İyi akşamlar
Merhabalar Güncel Bey,
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu daha var. Ben kaz ayakları, alın ve kaş arasına botoks yaptırıyorum. Ağız kenarında oluşan dikey çizgilermin belirginleştiğini farkettim. Bunun botoks ile ilgisi var mıdır? Çünkü fiziksel olarak güldüğümde göz kenarları kırışamadığı için doğal olarak o bölge katlanıyor ve bir çukur çizgi oluşuyor olabilir mi?
Bazı şeyleri önlemeye çalışırken başka sorunları mı doğruyorum acaba? Gerçekte bu konular beni çok yoruyor.
Teşekkürler