Botoks hakkında merak edilenler

Botoks yaptırdıktan sonra mimiklerinizi kullanmada rahatsızlık yaşadınız mı?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
çok şiddetli baş ağrılarım oluyor, ağrı kesici alarak idare ediyorum fakat hamile olursam naparım diye düşünüyorum.botoks yaptırmalııyım ağrılarımdan kurtulmak için?

çok şiddetli baş ağrılarım oluyor, ağrı kesici alarak idare ediyorum fakat hamile olursam naparım diye düşünüyorum.botoks yaptırmalııyım ağrılarımdan kurtulmak için?

Bazı baş ağrılarına özellikle migren baş ağrısında botoks uygulamasıyla oldukça başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Sürekli bir baş ağrısı problemiyle yaşayacağınıza bu ağrılardan bir an önce kurtulmanız yaşam kalitenizi artırır. Sevgilerimle...

Merhaba Botoks yaptırmak istiyorum fakat hamile kalırsam bebeğe bir zarar-ı olurmu acaba bu süreç içerisinde ??

Merhaba Botoks yaptırmak istiyorum fakat hamile kalırsam bebeğe bir zarar-ı olurmu acaba bu süreç içerisinde ??

Hamile kalmadan önce veya sonra botoks yaptırmalısınız. Eğer hamileyseniz veya hamile olma ihtimaliniz varsa botoks tedavisini hamile olmadığınızdan emin olduğunuz bir zamana ertelemenizde fayda var. Sevgiyle kalın.

Merhabalar Güncel Bey,
Ben 27 yaşındayım ve yaklaşık 1,5 yıldır, alın - kaş arası - kaz ayaklarıma botoks uygulaması yaptırıyorum. Bu alanda gücendiğim uzman bir doktorum var. Fakat uygulamanın etkisi 4. ayda ciddi oranda azalıyor. Bu nedenle 1,5 yılda 4 kez yaptırdım. Bu kişiye göre değişen bir durum mudur?

Benim mimik çizgilerim erken yaşta belli olmaya başladı ve kalıcı olup derinleşmesinden korktuğum için botoks ygulamasına başladım. Umarım pişman olmam. Sizin tecrübeleriniz erken yaşta botoks uygulamalarıyla ilgili nedir, olumlu ya da olumsuz?

Çok teşekkürler
İyi akşamlar

Merhabalar Güncel Bey,
Ben 27 yaşındayım ve yaklaşık 1,5 yıldır, alın - kaş arası - kaz ayaklarıma botoks uygulaması yaptırıyorum. Bu alanda gücendiğim uzman bir doktorum var. Fakat uygulamanın etkisi 4. ayda ciddi oranda azalıyor. Bu nedenle 1,5 yılda 4 kez yaptırdım. Bu kişiye göre değişen bir durum mudur?

Benim mimik çizgilerim erken yaşta belli olmaya başladı ve kalıcı olup derinleşmesinden korktuğum için botoks ygulamasına başladım. Umarım pişman olmam. Sizin tecrübeleriniz erken yaşta botoks uygulamalarıyla ilgili nedir, olumlu ya da olumsuz?

Çok teşekkürler
İyi akşamlar

Selam, botoksa mimikleriniz yüzde hasar bırakmadan başlamanız doğru bir karar olmuş. Botoks kırışıklığı önlemek amacıyla kullanılıyor.

4 ile 6 ay arasında botoksun etkisi geçer. Evet, kişinin cilt yapısına göre bu süre değişkenlik gösterir. Sizin cilt yapınıza göre süre 4 ay demek ki. Tekrarladıkça bu süre daha da uzar. Sevgiyle kalın.

Merhabalar Güncel Bey,
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu daha var. Ben kaz ayakları, alın ve kaş arasına botoks yaptırıyorum. Ağız kenarında oluşan dikey çizgilermin belirginleştiğini farkettim. Bunun botoks ile ilgisi var mıdır? Çünkü fiziksel olarak güldüğümde göz kenarları kırışamadığı için doğal olarak o bölge katlanıyor ve bir çukur çizgi oluşuyor olabilir mi?

Bazı şeyleri önlemeye çalışırken başka sorunları mı doğruyorum acaba? Gerçekte bu konular beni çok yoruyor.

Teşekkürler

Merhabalar Güncel Bey,
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu daha var. Ben kaz ayakları, alın ve kaş arasına botoks yaptırıyorum. Ağız kenarında oluşan dikey çizgilermin belirginleştiğini farkettim. Bunun botoks ile ilgisi var mıdır? Çünkü fiziksel olarak güldüğümde göz kenarları kırışamadığı için doğal olarak o bölge katlanıyor ve bir çukur çizgi oluşuyor olabilir mi?

Bazı şeyleri önlemeye çalışırken başka sorunları mı doğruyorum acaba? Gerçekte bu konular beni çok yoruyor.

Teşekkürler

Merhaba, aslında dudak kenarlarına da yapılması gerekiyor. Yüze botoks yapıldığı zaman en çok kullanılan ve yüzün kırışmasına neden olan kasların belli bir bütünlük içinde hareket etmesine engel olmak gerekiyor. Sorduğunuz soruya gelince sadece alın ve göz çevresine botoks yaptıranlarda bu şekilde bir sorunla karşılaşmadık. İkisi farklı bölgelerde. Eğer yaptırmamış olsaydınız o bölgelerde de kırışıklıklar başlamış olacaktı. Bu biraz da botoksun etkisini görmenizi sağlamış. Sevgiyle kalın...