Boyadan yanan saçlarımı uzatıyorum

Tost tost

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
596
608
28
merhaba ben de gecen hafta aloe vera ve zeytinyagi surmustum saclarima 2 saat kadar bekletmistim. Sonra bi de cam terebentin yagi aldim ama kullanmadim henuz. Simdi sizin konunuzu okuyunca maya yapsam mi diye dusundum. Peki aloe vera ve cam terebentinin icine maya eklesek olur mu birazda zeytinyagi koysak?
Hoşgeldiniz☺
mayanın içine herşey katılıyor sorun olmuyor kıvamı önemli ama
ben ilk başlarda maya yapıyordum bu ara yapmıyorum sadece hindistan cevizi yağı ve cam terepentin esansı bu ikiliyi sürekli kullanıyorum ara ara içine zeytin yağı ve kantoron yağı koyuyorum ve sık sık tarıyorum
 

tugcekb

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
4.945
7.494
30
Hoşgeldiniz☺
mayanın içine herşey katılıyor sorun olmuyor kıvamı önemli ama
ben ilk başlarda maya yapıyordum bu ara yapmıyorum sadece hindistan cevizi yağı ve cam terepentin esansı bu ikiliyi sürekli kullanıyorum ara ara içine zeytin yağı ve kantoron yağı koyuyorum ve sık sık tarıyorum
haftasonu bi denicem hepsini tesekkur ederim☺️👍
 

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
706
836
29
virüs stresi etkilemiş olabilir
Birde bu aralar ben sabah ve akşam saçlarımı tarıyorum fırça ile hanı şu uçları top top olan fırça varya ondan bir dk tarıyorum faydası o mu oldu acaba kan akışını hızlandırıyor bir yerde okumuştum
Tahta taraklar daha sağlıklı diye okumuştum bende. Hemen tahta tarak almıştım. Uzun süredir kullanıyorum. Hem elektriklendirmio hem kan akışını hizlanddrio
 

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
706
836
29
tahta tarak hiç denemedim ama virüs bitsin gratisten alayım markasını verir misin cnm beğeniyor musun?
Evet ben çok memnunum saçlarım gür olduğu için çok kabarıp elektrikleniodi. Tahta taraklar elektriği alio kabarikligi baya azaldı. Saç diplerindeki yağı da eşit bisekilde saça dağıttığını ve uzamasını hızlandırdığını okumuştum. Ben Gratis ten almıştım canım. Elidor un kampanyasi vardı bı ara. Şampuan alana tahta tarak ücretsiz di. O kampanyadan almıştım. Elidor un kendi taragiydi. Daha sonra hiç görmedim bı daha o kampnysyi. Ama body shop da da var biraz daha pahalı ama
 

aypare ackerman

Levi Ackerman 💜
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
14.000
39.121
Bende almayı düşünüyorum ama virüs olayı bitsin kargo vs. hiç birşey almıyoruz virüs ten çok korkuyorum 🙄birazdaha sabredeyim
virüs icin suan cok dikkat ediliyor kargolara canim hic bi problem olmaz
Bu arada saçların uzaması nasıl 🙂kaç cm oldular...
ya ben sinameki yaptım 3 hafta uzattı ama oyle bi döktü ki şuan 1 ay dinlendirmeye gecicem saçlarımı canım ondan sonra devam edicem bakimlarima
 

Tost tost

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
596
608
28
virüs icin suan cok dikkat ediliyor kargolara canim hic bi problem olmaz

ya ben sinameki yaptım 3 hafta uzattı ama oyle bi döktü ki şuan 1 ay dinlendirmeye gecicem saçlarımı canım ondan sonra devam edicem bakimlarima
Evet sinameki yıllar önce bende kullandım 5 ay uygulamıştım uzatmıştı ama bende aşırı kuruma yapmıştı o yüzden birdaha denemem uzattigimdan birşey anlamadım yani sürekli olarak kuru yerleri kestirmstim sinameki uzatmada başarılı ama çok yan etkisi var sizdede dökülme yapmış şimdi saçlarım hiç kuruluk yok düzenli de uzuyor
 

Tost tost

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
596
608
28
Evet bugün kına günüm saçlarıma kina yapıyorum 2.kınayı yakacağım parlak duruyor 3.kınamıda 1ay sonra yakacağım kına ya çay suyu koydum be kantoron yağı koydum 1 gece bekleyecek kafamda kinanin içine koydugunuz herhangi bir şey renk değiştirmez arkadaşlar ben inanmıyorum bunları da koymam'ın sebebi öyle gördüm küçüklükten😂kına kızıldır saçınızin alt tonu belirler rengi mesala sarı saça yap bakır olur koyu tonlara yap kızıl kahve tonları olur siyah saça yap ancak güneşte parlar başka şekilde ayırt edemezsin 🤣
 

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
706
836
29
Bende çok severim canım kinayi. Kokusuna da bayılırım. Benim saclarim köyü renk olduğu için sadece güneşte kızıl kızıl parliyo çok hoşuma gidio. Zaten ben burdayım desin istemedgm için bana yetio. Geçen yıl kına yaktigimda saçlarım hızlı uzamisti o ara ama bakım da yapıyordum. Acaba kına dan dolayı mı uzaması hızlandı ki bunu iddia edenlerde var yoksa uzama dönemine mi denk geldi bilmiyorum. Ama hızlanmışti. Ama kuaförüm kınanın saclari kuruttgunu soyluyor. O yüzden kararsız kaldım. Halbuki kına yaktigim dönemde saçlarım aşırı parlamıştı. Nem için de pantein in nem maskesini kullanıyorum. Gliserin kullanıyorum bı ara o da çok nemlendirio. Valla çok kararsız kldm bdn kına konusinda
 

Tost tost

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
596
608
28
Bende çok severim canım kinayi. Kokusuna da bayılırım. Benim saclarim köyü renk olduğu için sadece güneşte kızıl kızıl parliyo çok hoşuma gidio. Zaten ben burdayım desin istemedgm için bana yetio. Geçen yıl kına yaktigimda saçlarım hızlı uzamisti o ara ama bakım da yapıyordum. Acaba kına dan dolayı mı uzaması hızlandı ki bunu iddia edenlerde var yoksa uzama dönemine mi denk geldi bilmiyorum. Ama hızlanmışti. Ama kuaförüm kınanın saclari kuruttgunu soyluyor. O yüzden kararsız kaldım. Halbuki kına yaktigim dönemde saçlarım aşırı parlamıştı. Nem için de pantein in nem maskesini kullanıyorum. Gliserin kullanıyorum bı ara o da çok nemlendirio. Valla çok kararsız kldm bdn kına konusinda
Kına ikl 4veya 5 gün kuruluk yapıyor ama sonra hiç olmaz ben yapıyorum devamlı benim ailem de yapar ablam mesala saçında sıfır boya hep kına kızıl kahve böyle çok hoş hızlı da uzar hep saç uzama yarışı yaparız o beni hep geçer sonra bana derki boyayı bırak der🤣kuaförler kına yı neden sevmiyor bilmiyorum 🙄benim kınadan hiç şikayetim olmadı yıllar önce kinaliydi saçım gittim açtırdım rengini karamel bal köpüğü gibi açıldı sorunda yaşamadım
Kına nın yararı çok yani yakmak istersen yine de sen bilirsin ama saçların madem koyu ben yap derim kızıl kahve gibi olur parlar ışıl ışıl tabi saçların da başka bir renk değişikliği istemiyorsan ben tövbe artik uzun uzun saçlarımı karamel sevdası bitirdi🤐
 

turuncu_vosvos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
706
836
29
Kına ikl 4veya 5 gün kuruluk yapıyor ama sonra hiç olmaz ben yapıyorum devamlı benim ailem de yapar ablam mesala saçında sıfır boya hep kına kızıl kahve böyle çok hoş hızlı da uzar hep saç uzama yarışı yaparız o beni hep geçer sonra bana derki boyayı bırak der🤣kuaförler kına yı neden sevmiyor bilmiyorum 🙄benim kınadan hiç şikayetim olmadı yıllar önce kinaliydi saçım gittim açtırdım rengini karamel bal köpüğü gibi açıldı sorunda yaşamadım
Kına nın yararı çok yani yakmak istersen yine de sen bilirsin ama saçların madem koyu ben yap derim kızıl kahve gibi olur parlar ışıl ışıl tabi saçların da başka bir renk değişikliği istemiyorsan ben tövbe artik uzun uzun saçlarımı karamel sevdası bitirdi🤐
Bende uzun zamandir düşünüyorum boyayı da bıraktım sadecd uçlarında az bı kahvelik kaldı o da ombre efekti verdiği için hoşuma gidiyor. Peki kına ne kdr kalıo sende kaç ayda akio yani