böyle bir durumla karşılaştınız mı

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
723
1.139
Arkadaşlar kızlarla ilk defa gece bir club a gidip eglenemlim dedik :KK19: keza ben hiç görmemiştim eğlenceli olur diye kızlara uydum ve gittim :KK4:mekana 1 gibi girdik yarım saat ya oldu ya olmadı etrafta mekanin fotoğraflarını çeken kalabalığı yukardan ceken bi fotoğrafçı vardı kızlar makyaj tazelemeye gidince yanlz kaldm resmimi cekip cekemiyeceğini sordu kabul etmesemde ısrar edince cok sıkntı etmedim:oops: :KK23:ve fotoğrafımı cekti üstelik fotojenik ve guzel bi kizda deilim bunu dusununce sonradan pişman oldum :KK17:fotoğrafı başka yerlerde kullanma gibi bi ihtimali olabilir mi? Öyle bi durum olsa benden daha güzel kızlarn fotoğrafını çekmesi daha mantklı değilmiydi ? Yoksa sadece öylesine mi çekmiştir bi fikri olan ya da başına böyle bi durum gelmiş arkadaşlar varmı ?

Arkadaşlar kızlarla ilk defa gece bir club a gidip eglenemlim dedik :KK19: keza ben hiç görmemiştim eğlenceli olur diye kızlara uydum ve gittim :KK4:mekana 1 gibi girdik yarım saat ya oldu ya olmadı etrafta mekanin fotoğraflarını çeken kalabalığı yukardan ceken bi fotoğrafçı vardı kızlar makyaj tazelemeye gidince yanlz kaldm resmimi cekip cekemiyeceğini sordu kabul etmesemde ısrar edince cok sıkntı etmedim:oops: :KK23:ve fotoğrafımı cekti üstelik fotojenik ve guzel bi kizda deilim bunu dusununce sonradan pişman oldum :KK17:fotoğrafı başka yerlerde kullanma gibi bi ihtimali olabilir mi? Öyle bi durum olsa benden daha güzel kızlarn fotoğrafını çekmesi daha mantklı değilmiydi ? Yoksa sadece öylesine mi çekmiştir bi fikri olan ya da başına böyle bi durum gelmiş arkadaşlar varmı ?

Allah Allah, neden hiç tanımadığınız bir adamın fotoğraflarınızı çekmesine izin veriyorsunuz ki?
hem de bir club'da!
fotomontaj diye birşey, yalan haber diye birşey hiç duymadınız mı?
sonra ayıkla pirincin taşını

bence siz bir an önce, eğer dışarı çıktığınızı biliyorlarsa ailenize durumu anlatın
birilerinin haberi olsun durumdan
artık insanlar çok fena, ne olur ne olmaz

genellikle kendi sitelerinde falan kullanıyolar gece kulübünün sitesine bi bakın paylaş mı acaba?
Bende öyle düşünmüstüm sayfalarına baktm ama clubün boş resmi vardı
Allah Allah, neden hiç tanımadığınız bir adamın fotoğraflarınızı çekmesine izin veriyorsunuz ki?
hem de bir club'da!
fotomontaj diye birşey, yalan haber diye birşey hiç duymadınız mı?
sonra ayıkla pirincin taşını

bence siz bir an önce, eğer dışarı çıktığınızı biliyorlarsa ailenize durumu anlatın
birilerinin haberi olsun durumdan
artık insanlar çok fena, ne olur ne olmaz

Yaşça cok buyuk sayılmam fakat küçükte deilim yani ailemin yapabilecek biseyleri olduğunu sanmıyorum clubün sayfasında kullanılır en fazla die düşünmüştüm kötü bir mekanda deildi hatta canlı muzik yapan cafelerden bi farkı yoktu yani kötü bir mekan olduğunu düşünmüyorum en azından

Adam kendi kisisel web sayfasina ya da face instagram gibi bir sosyal medya hesabina koyabilir. portfolyo olusturmam icin yapiyorlar genellikle. Fiyaka clupda benzeri oldu daha gectigimiz cumartesi, oranin fotografcisi arkadasimizin dogum gunu fotolarini cekip sayfada herkese acik paylasmis ben de varim :KK51: cok sinir oldum...
mesaj attim sabah kaldirsin benim olduklarimi diye, bakicam birazdan.

Özellikle kişi seçip çekmiyorlar tatlım. Genel olarak herkesi, gelenleri, kalabalığı falan çekip kendi internet sitesine varsa facebook yada instagram hesaplarına falan koyuyorlar.

Bende öyle düşünmüstüm sayfalarına baktm ama clubün boş resmi vardı

Yaşça cok buyuk sayılmam fakat küçükte deilim yani ailemin yapabilecek biseyleri olduğunu sanmıyorum clubün sayfasında kullanılır en fazla die düşünmüştüm kötü bir mekanda deildi hatta canlı muzik yapan cafelerden bi farkı yoktu yani kötü bir mekan olduğunu düşünmüyorum en azından

ben ailen birşey yapsın diye demedim ki
ileride birgün birşeyle karşılaşırsın, açıklamak zorunda kalırsın, o zaman bunları anlatmak "yalan mı" acaba sorusu doğurur
ama şimdiden anlatırsan, olumsuz birşeyle karşılaştığında neyin ne olduğu anlaşılır diye söyledim
yoksa, ailen ne yapsın şimdi

X