Boyle bir şey olabilir mi?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
Malum gebelik hormonlar akla gelen farklı farklı düşünceler, endişeler...

şu an 36 haftalık hamileyim, her şey yolunda görünüyor.
bir de 2 yaşında oğlum var ellerinizden öper.
mecburen randevularıma, dışarıdaki işlerime, arada oğlumu gezdirmeye çıkıyoruz beraber.
şu kocamın ailesi dizisinden mi etkilendim nedir. dışarıdayken aklıma sürekli ya bir anda bana bir şey olursa,
oğlum kaybolursa, başına bir şey gelirse vs. binbir türlü düşünce geçiyor.

yani bu bir anda fenalaşmak, doğurmak, su patlaması falan filmlerde olur sadece değil mi?
oğlumda 1 günden fazla sürmüştü sancılar hafif hafif başlamıştı.
hiç oyle hamileliğin son ayında kontrolü kaybedecek kadar bir anda fenalaşan tanıdığınız var mı?
cevap evetse artık oglumla yalnız dışarı çıkmayacağım galiba :KK43:

o diziden ve olaydan bende çok etkilendim ama başınızdan bir doğum geçen biri olarak siz daha iyi bilirsiniz ben yakınımda hiç öyle acil suyunun gelmesi vs şeyler duymadım ama sizin içinizn rahat etmesi için yinede çok yalnız çıkmayın dışarıya.. doğumdada allah kolaylıklar versin..

o diziden ve olaydan bende çok etkilendim ama başınızdan bir doğum geçen biri olarak siz daha iyi bilirsiniz ben yakınımda hiç öyle acil suyunun gelmesi vs şeyler duymadım ama sizin içinizn rahat etmesi için yinede çok yalnız çıkmayın dışarıya.. doğumdada allah kolaylıklar versin..
teşekkürler. ben acil suyun gelmesini şu forumlarda falan okuyorum hani su gelse de güvenli bir yere ulaşabilirim sanırım. sancı bir anda gelirse ne yaparım falan. bilemiyorum yakınımda kimsem yok, acil bir durumda arasam bana en erken 40 dk - 1 saat içinde ulaşabilirler.
İçinizi ferah tutun, dizilerden çok etkilenmişseniz sanırım. Allah ın izniyle biri kucağınızda, biri eteğinizde olur inş. Hayırlı sağlıklı Doğumlar.
sağolun. amin.

çok etkileniyorsanız izlemeyin bence zaten hormonlar vücut altüst.
o 10 dakika sancı çekip 10 dk da doğuran hanımlar hep dizilerde filmlerde oluyor.
bazen boyle şeyleri forumlarda okuyorum o da etkiledi aslında.
diziyi zaten izlemiyorum artık. ilk bolümünde görmüştüm.

Bahsettiğiniz diziyi bilmiyorum ama böyle şeyler düşünmeyin bence. Hamile olmayan,yanında ufak çocuğu olan bir anne de Allah korusun tansiyonu düşüp bayılabilir ya da başka bir olay olabilir, olasılıkları düşünürsek hiç çıkmayalım dışarıya o zaman:KK66:

Bahsettiğiniz diziyi bilmiyorum ama böyle şeyler düşünmeyin bence. Hamile olmayan,yanında ufak çocuğu olan bir anne de Allah korusun tansiyonu düşüp bayılabilir ya da başka bir olay olabilir, olasılıkları düşünürsek hiç çıkmayalım dışarıya o zaman:KK66:
zaten hamile kalmadan once de sacma sapan seyler düşünürdüm. az bir yerim ağrısa şimdi ölsem oğlum evde tek başına ne yapar, eşim gelene kadar ne kadar ağlar falan :)
hamile kalınca bu korkular arttı.

zaten hamile kalmadan once de sacma sapan seyler düşünürdüm. az bir yerim ağrısa şimdi ölsem oğlum evde tek başına ne yapar, eşim gelene kadar ne kadar ağlar falan :)
hamile kalınca bu korkular arttı.
Normal değil ama bu durum,belki psikolojik destek almanız gerekiyordur. Etkilendiğiniz dizileri de izlemeseniz iyi olur aslında

Normal değil ama bu durum,belki psikolojik destek almanız gerekiyordur. Etkilendiğiniz dizileri de izlemeseniz iyi olur aslında
etkilendiğim şeylerden uzak durmaya çalışıyorum zaten de illaki aklıma düşünceler geliyor.
tabii bu düşünceler beni o kadar çok günlük hayatta etkilemiyor.
en büyük sorun geceler. gece oldumu 2-3 saat düşünmekten uyuyamıyorum.
ama psikolojik yardım alamam malesef.

Ben hamile degilim ama ayni takintilar bende de var. Telefonumdaki herkesin fotolarini yukedim rehbere ve kizima arama yapmayi ogrettim (3 yasinda benimki) ya evde tekken ölürsem kizim aksama kadar korkar diye takinti yapmistim cunku. Yani hamilelikte Degil her durumda yasayabiliriz bunlari.
bu arada suyu gelen bir arkadasim olmustu, sabaha karsi suyu gelmis, doktor duşunu al 8 de gel demis :) o da dus aldi giyindi fon cektirdi gitti dogurdu :) yani oyle cat diye dogum milyonda birdir belki.

keşke doğurmak öyle kolay olsa ablam ikinci doğumum çok rahat oldu hemen doğurdum dediği sancı akşam 7 de başlayıp sancıların sıklaşmasıyla gece 3 te hastaneye gidip sabaha doğru doğurmasıymış.
yani öyle hemen olcağını zannetmiyorum canım

yine de 36 haftalıksınız çocuğunuzla fazla tek başınıza dışarda takılmayın derim. ne olur ne olmaz. biliyorum içinizi açan bi yorum olmadı ama bende sanırım sizin gibi düşünenlerdenim biraz pimpirikli bi anneyimde.

Hamilelik sürecinde her insan endişe duyar bu gayet normal... Ben sağdan soldan etkilenip bebeğimi sağlıklı kucağıma alabilecek miyim , ya bir şey olursa , ya suyu azalırsa , yürürken düşersen yada toplu taşıma araçlarında sarsıntıdan etkilenirse bebeğim vs.. Diyeceğim o ki hassas dönemde olduğu için insan havadan nem kapıyo gayet normal.. Allah'ın koruduğunu kimse koruyamaz... Sağ salim doğurmanız dileğiyle..

Malum gebelik hormonlar akla gelen farklı farklı düşünceler, endişeler...

şu an 36 haftalık hamileyim, her şey yolunda görünüyor.
bir de 2 yaşında oğlum var ellerinizden öper.
mecburen randevularıma, dışarıdaki işlerime, arada oğlumu gezdirmeye çıkıyoruz beraber.
şu kocamın ailesi dizisinden mi etkilendim nedir. dışarıdayken aklıma sürekli ya bir anda bana bir şey olursa,
oğlum kaybolursa, başına bir şey gelirse vs. binbir türlü düşünce geçiyor.

yani bu bir anda fenalaşmak, doğurmak, su patlaması falan filmlerde olur sadece değil mi?
oğlumda 1 günden fazla sürmüştü sancılar hafif hafif başlamıştı.
hiç oyle hamileliğin son ayında kontrolü kaybedecek kadar bir anda fenalaşan tanıdığınız var mı?
cevap evetse artık oglumla yalnız dışarı çıkmayacağım galiba :KK43:

Bir an da suyu patlayanı çok duydum ama sancısı tutanı hiç duymadım .

keşke doğurmak öyle kolay olsa ablam ikinci doğumum çok rahat oldu hemen doğurdum dediği sancı akşam 7 de başlayıp sancıların sıklaşmasıyla gece 3 te hastaneye gidip sabaha doğru doğurmasıymış.
yani öyle hemen olcağını zannetmiyorum canım
Benimilk dogum da sancilar badladiktan 40 saat sonra oldu.

Ben hamile degilim ama ayni takintilar bende de var. Telefonumdaki herkesin fotolarini yukedim rehbere ve kizima arama yapmayi ogrettim (3 yasinda benimki) ya evde tekken ölürsem kizim aksama kadar korkar diye takinti yapmistim cunku. Yani hamilelikte Degil her durumda yasayabiliriz bunlari.
bu arada suyu gelen bir arkadasim olmustu, sabaha karsi suyu gelmis, doktor duşunu al 8 de gel demis :) o da dus aldi giyindi fon cektirdi gitti dogurdu :) yani oyle cat diye dogum milyonda birdir belki.
Yabanci forumlara da takiliyorum. Kadinin biri sancim basladi 15 dk sonra esim ambulansi aradi bebek dogdu diye yazmis. Onu okuyunca taktim biraz da.
Ya dedigin gibi milyonda birdir.
Beni zaten bulmaz.
Oglan kendini kurtaracak durumda degil hic konusmuyor bile. Ama dedigin gibi telefonuma veya uzerime bir notla acil aranacaklar yazayim. Esimi arasinlar bana bir sry olursa

X