- 1 Ekim 2014
- 84
- 62
- Konu Sahibi Mai ve siyah
Selam bayanlar. Yakın zamanda tecrübe ettiğim bi durumun izlenimlerini paylaşmak istiyorum ki bana fikir verin.
25 günlük bi bebeği gmrmeye gitmiştik ki karşılaştığım manzara beni bi bitirdi.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Bana dert ıldu çünkü ufaktan bnek düşünmeye başlamıştım,
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
Bunlardan bahsediyorum ki psikolrjimi iyi anlarsınız diye.
Şimdi benim kafamda deli sodular oluştu,
1-çocuk sahibi olunca hayatım bu edenli kayacak mı?
25 günlük bi bebeği gmrmeye gitmiştik ki karşılaştığım manzara beni bi bitirdi.
Hiç durmayan sürekli ağlayan bi çocuk ( 5dk bile) tuvalete dahi zor gidebilen taze anne ve kendinden geçmiş ev ..
Bana dert ıldu çünkü ufaktan bnek düşünmeye başlamıştım,
Karekter olarak fazla düzenli ve disiplinliyim, çevreme görede ehli keyfim biraz.mesela kahve saatin şaşmamalı,kiyap okurken sessizlik olmalı,duşum çok uzun sürer eğlenirim,evim asla kirli olmaz bu konuda takıntılıyım zaten)yani misafirliğe gidince tuvalet kullanamyan bi insanım, ya çok bildiğim bi yer olacak yada asla.
Hayatımın gidişatından çok memnun ve huzurluyum, eşimle çok iyi giden bi evliliğim var.
Bunlardan bahsediyorum ki psikolrjimi iyi anlarsınız diye.
Şimdi benim kafamda deli sodular oluştu,
1-çocuk sahibi olunca hayatım bu edenli kayacak mı?