Böyle evlilik olurmu sizce ???

54LazKizi61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
412
119
Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni:KK47: bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun

Epey çalışkan bi kadinsiniz sizlik bi sıkıntı görünmüyor.siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz...Ama eşinizin is temposu da bayağı yogunmus ona da birsey diyemiyorum epey calisiyor .Ama yine de size ve cinsellige zaman ayırmalı bence...

Esinde cok yogunmus Anladığım kadarıyla. Yorgunluğu bundandır normalde ama madem o kadar işi madden ve fiziken yürütemiyorsa bikac tanesini yapmasın. Bir iş yapsın gelirinizde giderinizde düzenli olur. Inşaat masrafını kuaförden kazandıgıyla, kuaförün masrafını öbür taraftan derken sag elden geliyor sol elden gidiyor, sıfıra Sıfır elde var Sıfır,yorgunluğuda cabası. Acaba ek işleri bıraksa geçiminiz zormu olur

sevgisi bitmis olabilirmi acaba ilk aklıma bu geldi
Bunuda düşündüm bana böyle hissetırıyorsun diyorum saçmalama diyor sadece gençken çalişim yaşliyken yeriz dıyor coluğa cocuga iyi bir gelecek verelim diyordahani para nerde babası durmadan arar şuyumuz eksik buyumuz eksik para yolla ama bi eksikleride yok bukadar çalişiyorsun madem kimsenin ihtiyacı yok kendi hayatımıza bakalım buseferde diyorki ben kimseye yardim etmiyorumkı vermıyorum dıyor

Belkide arkadaşından dediği gibi sevgi bitmiştir :/ . Çünkü bana bahane geliyor bunlar . Benim esimde tüm gün ayakta çalışıyor sırtı ağrıyor 10 bucuktan önce gelmez ama ne benle dışarı çıkmaktan ne cinsellikten hiç kacmadi. Bikere yorgunum dediğini duymadım . He tamam bizde 1 yıllık evliyiz ama yapsa yapar . Oda yoruluyor ama hiç yoruldum demez . Nasil bi ders verilir bilmiyorum ama çocuklar c ok mu küçük alıp onlari gezseniz ?

Esinde cok yogunmus Anladığım kadarıyla. Yorgunluğu bundandır normalde ama madem o kadar işi madden ve fiziken yürütemiyorsa bikac tanesini yapmasın. Bir iş yapsın gelirinizde giderinizde düzenli olur. Inşaat masrafını kuaförden kazandıgıyla, kuaförün masrafını öbür taraftan derken sag elden geliyor sol elden gidiyor, sıfıra Sıfır elde var Sıfır,yorgunluğuda cabası. Acaba ek işleri bıraksa geçiminiz zormu olur
Aynen dediğin gibi oluyo çok iyi özetlemişsin ilk evlendimizde sıtf kuaför vardı ev alalım diye bu yola baş vurdu ama evde alınamıyo ya zaten istemıyorumda onada dıyorum benim senden istediğim bişey yok evine gel bizle ol

Belkide arkadaşından dediği gibi sevgi bitmiştir :/ . Çünkü bana bahane geliyor bunlar . Benim esimde tüm gün ayakta çalışıyor sırtı ağrıyor 10 bucuktan önce gelmez ama ne benle dışarı çıkmaktan ne cinsellikten hiç kacmadi. Bikere yorgunum dediğini duymadım . He tamam bizde 1 yıllık evliyiz ama yapsa yapar . Oda yoruluyor ama hiç yoruldum demez . Nasil bi ders verilir bilmiyorum ama çocuklar c ok mu küçük alıp onlari gezseniz ?
İlk seneler oda kaçmıyordu zaten gene kaçmıyorda kendilinden geldiği yok yani istemesem istemıyo bazen dalgaya vuruyorum erken emeklı oldun dıyorumda kabul etmıyor çok yoruluyorum bildiğin gibi değıl dıyo

Bunuda düşündüm bana böyle hissetırıyorsun diyorum saçmalama diyor sadece gençken çalişim yaşliyken yeriz dıyor coluğa cocuga iyi bir gelecek verelim diyordahani para nerde babası durmadan arar şuyumuz eksik buyumuz eksik para yolla ama bi eksikleride yok bukadar çalişiyorsun madem kimsenin ihtiyacı yok kendi hayatımıza bakalım buseferde diyorki ben kimseye yardim etmiyorumkı vermıyorum dıyor
iyi yasayalım demesi icin bu kadar calısmaya evin araban hatta 2. evin olmalıki dedigine inanasın bence bahane söyledikleri arkadasım

Aynen dediğin gibi oluyo çok iyi özetlemişsin ilk evlendimizde sıtf kuaför vardı ev alalım diye bu yola baş vurdu ama evde alınamıyo ya zaten istemıyorumda onada dıyorum benim senden istediğim bişey yok evine gel bizle ol
Bence daha baskın söylemelisin tatlım ek işleri bırakması gerektiğini. Hayır ayrı bir getirisi olsa eyvallah ama adam yorulmaktan başka bişey elde etmiyor. Yada gercekten getirisi yüksek en azından birikim yapabileceğiniz adam akıllı bi işte çalışsın. Sen Çalışıyormusun, evlenmeden nasıldı yani nişanlıyken falan?

Diyorum belki çocuklarla gitmeye üşeniyo rahat edemeyız dıye biri 4 yaşinda biride 7 aylık halbuki ikisinide o istedi olsun diyede neyse dıyorum birakalım annene benim annem şehir dişinda oturuyo ikimiz tek gidelim gezelim en azından ayda bir veya iki ayda bir baş başa olalım buseferde arabamızmı var gelcek bizimde güzel günlerimiz dıyor ama nerdeeeeeee yaş geçyo cocuklar büyüyo okul derdı başlıycak bir sürü dert cıkıcak ama anlatamıyorum sabır et dıyo ama edemıyorum artık senin ruhun yaşlanmiş olabılır ama ben gencim kanım kaynıyo o eve geldinde en azından baş başa olalım diye cocukları saat 9 da akşam uykusuna yatiriyorumkı bari benle ilgilensın azcık dıyee ama bi saaten sonrada bende yorgun düşüyorum uyuyo kalıyorum onu beklerken e geldındedr uyku sersemi oluyorum yatıyorum yanı konuşcak halim olmuyo o saatlerde onunda zaten normalde konuşgan degıljı o saatemi konuşcak pehh

Yorgunluk vs bunlarin hepsi bahane..
Beraber bir kahve icmeye bile hasret kalmissiniz.
Esinizi biraz takibe alin... ve para konusunda gelir giderlerden sizinde haberiniz olsun..

Bence daha baskın söylemelisin tatlım ek işleri bırakması gerektiğini. Hayır ayrı bir getirisi olsa eyvallah ama adam yorulmaktan başka bişey elde etmiyor. Yada gercekten getirisi yüksek en azından birikim yapabileceğiniz adam akıllı bi işte çalışsın. Sen Çalışıyormusun, evlenmeden nasıldı yani nişanlıyken falan?
Nişanlıyken böyle değıldı yani babasının evine bu bakıyordu babası ömründe çalişmamiş ama hayatındanda tavız vermemiş bi dikili ağacıda yoktur tek ev baktığı için sorun olmuyordu evlendık bizle evlenenler ev aldı araba aldı cocuğumuz oldu arabasız olmuyodu hem dükkan kira hem ev kira hemde babasına annesine bakıyodu halbukı emekliler maaşlarıda ıyı ama illa bizden alcaklar yetememe başlayonca bu işe başvurdu babası eşim askerdeyken ozmnlar tanımıyordum eşimi buna kredi çektirmiş ödememiş ben evlendikten sonra duydum eve haviz öektupları gelince sonrada ödemediler gec ödedindi kısacası eşim kredi cekemıyor artık düğünüde kendi yaptı hep kredi kartlarıyla alışveriş yapmiş banada hissetırmedi hic zaten herşeyin en ucuzunu ve gerekenleri aldırdım sadce kredi cıkmayınca ev alamayınca ee haliyle parada birikmeyince böle bi işe girdi ama olmuyo yani evde istemıyorum arabada bana kpca lazım dul gibi hisedıyprum kendimi

Bir aksam guzel bir yemek esliginde ve ozenle hazirlanmis bir bicimde esinizi karsiniza alip adamakilli konusun bence. Icinizdeki her seyi dokun. Sorun neymis ogrenin bakalim.

Nişanlıyken böyle değıldı yani babasının evine bu bakıyordu babası ömründe çalişmamiş ama hayatındanda tavız vermemiş bi dikili ağacıda yoktur tek ev baktığı için sorun olmuyordu evlendık bizle evlenenler ev aldı araba aldı cocuğumuz oldu arabasız olmuyodu hem dükkan kira hem ev kira hemde babasına annesine bakıyodu halbukı emekliler maaşlarıda ıyı ama illa bizden alcaklar yetememe başlayonca bu işe başvurdu babası eşim askerdeyken ozmnlar tanımıyordum eşimi buna kredi çektirmiş ödememiş ben evlendikten sonra duydum eve haviz öektupları gelince sonrada ödemediler gec ödedindi kısacası eşim kredi cekemıyor artık düğünüde kendi yaptı hep kredi kartlarıyla alışveriş yapmiş banada hissetırmedi hic zaten herşeyin en ucuzunu ve gerekenleri aldırdım sadce kredi cıkmayınca ev alamayınca ee haliyle parada birikmeyince böle bi işe girdi ama olmuyo yani evde istemıyorum arabada bana kpca lazım dul gibi hisedıyprum kendimi
Cok Haklısın tatlım, hayır bide insan kendi cok kaliteli Yaşar ve bununla orantılı olarak birsürü borca harca girer neyse en azından Muhtaç etmedi kimseye kendimiz yedik kendimiz ödüyoruz dersin. Bende ailelerden olan beklentiye karşıyım evlenirken evlenecek olanlar üzerine düşeni yapmalı ailelere güvenmemeli ama seninkinin aileside kocana çöreklenmiş adeta böyle aileleride anlamıyorum. Tabi en büyük suc eşinin, biyerde dur demesi lazımdı aç değil Açıkta değilse ailesi eger. Peki kv kp bu durumdan haberdarmı?

:KK12::KK12::KK12::110:
Cok Haklısın tatlım, hayır bide insan kendi cok kaliteli Yaşar ve bununla orantılı olarak birsürü borca harca girer neyse en azından Muhtaç etmedi kimseye kendimiz yedik kendimiz ödüyoruz dersin. Bende ailelerden olan beklentiye karşıyım evlenirken evlenecek olanlar üzerine düşeni yapmalı ailelere güvenmemeli ama seninkinin aileside kocana çöreklenmiş adeta böyle aileleride anlamıyorum. Tabi en büyük suc eşinin, biyerde dur demesi lazımdı aç değil Açıkta değilse ailesi eger. Peki kv kp bu durumdan haberdarmı?
Haberdarlar eşim bazen sabahları gec gidiyo oda benim zorumla kalıyo babası arar nerdesin esnaf adam sabahın köründe evden cıkar felan eşimde diyo sız yatrken bem calişiyodum bana karişma diye ama herseferinde arıyo onunda busefer içi rahat etmıyo işin başina gidim dıyor yaz gelıyo kışın gezerız işlerimiz yoğun olmuyo dıyo kış gelıyo hava soğuk cocuklar hasta olur dıyo

siz barıştınız mı bu arada

Simdi bu kadar yoruluyo insast bitince satilip elinize yuklu miktarda para gecer sanirim eger biyleyse bi miktar daha sabredin cinsellik bizde de yok maalesef doguma kadar bakiorumki insan yapma beklentisi icine girmeyince istemio da

X