- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- Konu Sahibi 54LazKizi61
Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun