Böyle gurur incitici bir olay karşısında yapılacak en iyi şey ?

daughter83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
40
5
39
Geçen yıl aynı iş ortamından tanıştığım biri vardı .5-6 kez görüştük hep evde.Sürekli ısrarla cinsellik yaşamaya çalışıyordu nerdeyse zoraki çokça başarılı da oldu (!)araya zaman giriyordu vs.Bir süredir iş yerinde farklı bir kızla konuşuyor.Geçen benle yine evde görüştükten sonra ertesi gün bu kızla konuşmaya devam etti. Sanki orda yokmuşum gibi kuru bir selam verdi. Ona nasıl zarar verebilirim içimi intikam duyguları kaplıyor ..

nasıl mı birdaha onun evine gitmeyerek ve aynı kuru selama kuru selam vererek. sen sanimi olabilirsin ama erkekler malesed böyle. hele bizde bu cinsellik konusunda yarı mutasyona uğramiş erkekler var ya o yüzden bu tiplerle karşılaşman zor. o aklı sıra senle cinsel tatminlik yaşıyor seninde öyle düşündüğünü düşünüyor. ona en büyük ceza öyle düşünmediğini göstermektir. sakın ofiste başka biriyle takılma bu intıkam değil onu haklı çıkarır. bir daha görüşmezsin sebepcede senle iyi vakit geçiremiyorum dersin olur biter

Kesinlikle bir daha gitmeyerek o eve. Zaten gitmeyince o şahısın amacı ortaya çıkacak ve sizi takmayacak. O kızlada konuşmaya devam edecek ve belkide o kızı eve götürecek.. Ne yaparsın devir daim işte.

Arkadaşım boşver de geç git, neyin intikamını alacaksın ki, umrunda olacağını sanmıyorum. Bir daha görüşme, umursama. 5 kez görüştüğün kişi ile neden cinsellik yaşadın, sanın anlış anmala yargılamak için sormadım herkesin hayatı kendine ama bunları yaşayacağın kişi doğru kişi olmalı. Bak kendin diyorsun hep evde görüştük diye adamın niyeti başında belli değil mi sence?

Adamın size sadece cinsellik için yaklaştığını göre göre kendinize sayginizi yitirip etrafta başka erkek yokmuş gibi davranarak ısrarla o eve gitmeye devam etmesseniz belki sizde diğer kız gibi değerli olabilirsiniz. Kusura bakmayın ama değer verilmez, alınır. Adam size neden saygı duysun hiç anlamadım suan? Yaptiklarinizla alakasız bi beklenti. Hiç kimse bana kızmasın ama hep evde olduğunu kendin soylemissin zorla mi goturduler. Tabi ki kendini daha agirdan satan biri için size yolu vericekti zaten. Bence intikam almak yerine kendinize olan sayginizi önce bi geri kazanın arkasindanda sizde bir daha bu kişiyi tanimayin ve bundan sonra gorustugunuz insanlarda aynı hataları yapmayın. Bence güzel fikir. Teşekkürler.

Bu konuyu bilemem.

Ama böyle kızlar gerçekten var.

Bir şeyleri kendi rızalarıyla yaşarlar, sonra adam tecavüz etmiş gibi davranırlar.

Neyin intikamını alacaksınız?

Biriyle sürekli ev ortamında görüşüyorsanız...

Ya altın günü düzenleyip kısır yersiniz ya da fiziksel olarak yakınlaşırsınız.

Söz konusu karşı cinsse kısır yenmiyor tabii... :KK14:

sen ne yaparsan yap, ne kadar canını acıtmaya çalışırsan çalış , umursamayacaktır .
nafile çaba içine girmemeni tavsiye ederim, yıpranan sen olursun.

zoraki cinsellikte başarılı olmak, tecavüzün diğer adı mı bu arada??

yaşayıp yaşayıp tecavüze yorma ayrı bi ahlaksızlık bence

buna o kadar kızıyorumki,tecavüz olayı kadar iğrenç birşeyi yaşayana ayıp bu

Ben mi ayıp ettim yani oky
Bile isteyen böyle bi işe giriyorsun defalarca adamın evine gidiyosun adısevgili değil bişey değil başka kızla görüşünce zorla oldu demeye getir, o zaman şikayetçi olsun

Başarılı oldu ne yaa. Rızan dahilinde değilse tecavüz etmiş bildiğin. git sikayet et.Yok sende istediysen bu başarılı oldu değil saçma bi kısırdöngüsü olur. Şimdi yine kendinizi degersizlestirmeyin az beyin kullanın diyeceğim yine ban yiyeceğim.

Deger vermeyen, umursamayan adamdan intikam alamazsiniz ki.

Genel anlamda bir insanin canini acitmak icin yumusak karnindan vurmak gerekir, ben adamin size deger verdigini dusunmuyorum. Verseydi zaten gozunuzun onunde baska biriyle konusmazdi, adam bildigimiz p.c . Ne yaparsaniz yapin uzemezsiniz, boyle tiplerin duygusallikla veya baglanmakla alakasi yok ki.

Yani yanlis anlamadiysam, bu herif daldan dala atliyor, kiminle ne kadar yatip kalkarsam kar kafasinda. Bu adamdan zaten adam olmaz, ben aciyorum boyle tiplere. Gecin gitsin, kafa yormaya degmez.

Ben mi ayıp ettim yani oky
Bile isteyen böyle bi işe giriyorsun defalarca adamın evine gidiyosun adısevgili değil bişey değil başka kızla görüşünce zorla oldu demeye getir, o zaman şikayetçi olsun
yok yok. sana demedim. (!) şu ünlem benim kafamı şaşırrtı. genelde böyle diyorlar ya.

X