böyle olur mu ki bilmiyorum

cilekrecelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
77
16
29
1 buçuk yıllık ilişkim var.Üniversitede tanıştık seviyoruz ikimizde birbirimize güveniyoruz.Büyük bir hatamız olmadı kısaca sorunsuz bir ilişki.Kendisi ailesiyle alanyaya tatile gitti.Biraz yabancı dil öğrenmiş ve yaz tatilinde çalışmak için anlaşmş benim istemediğini bildiği halde. Biz bu yaz ailelere söyleyip tanıştırmayı planlanır. Ve bu dönemde benim ona çok ihtiyacım olucak yanımda olması gerekecek ama o çalışmak istiyorum diyo hem yabancı dil öğrenmek için hemde para biriktirmek için ama oyle buyuk meblağ kazanmıck Bencilce bi davranış değil mi bu?istemediğim hâlde Otel ortamında yabancılar arasında çalışmasını istemiyorum fikir verin bana

ay bende kıskandığım için izin vermezdim ama :) çalışcam diyorsa yapcak bişey yok :KK11:

Sorunsuz bir ilişkiniz varsa neden bunu kafanda büyütüyorsun ki?
Tecrübe edinmesi geleceği açısından iyi olacaktır. Hangi bölümde ne okuduğunu bilmiyorum tabii ki, fakat dil geliştirme isteği bence yanlış birşey değil.
Bence bırak kendisini geliştirsin ve bu süreç içerisinde sende kendin için birşeyler yapabilirsin.

Dilini istanbul Dada geliştirebilir .beraber iyi bir kursa gideriz calışır oder. Bölümü turizmle alakasz ben onu özlemek aklım orda kalsın istemiyorum. Ihtiyacm olsa gelemick

Ben kendi iliskim olsa asla izin vermez ayrilirdim ama belliki sevgilin ikiniz icin biseyker yapmak istiyo az yada cok hevesii kirma yaninda ol guven ki hata yapmasin.uzmesin sonucta yabancilar kayniyo orta yerde
1 buçuk yıllık ilişkim var.Üniversitede tanıştık seviyoruz ikimizde birbirimize güveniyoruz.Büyük bir hatamız olmadı kısaca sorunsuz bir ilişki.Kendisi ailesiyle alanyaya tatile gitti.Biraz yabancı dil öğrenmiş ve yaz tatilinde çalışmak için anlaşmş benim istemediğini bildiği halde. Biz bu yaz ailelere söyleyip tanıştırmayı planlanır. Ve bu dönemde benim ona çok ihtiyacım olucak yanımda olması gerekecek ama o çalışmak istiyorum diyo hem yabancı dil öğrenmek için hemde para biriktirmek için ama oyle buyuk meblağ kazanmıck Bencilce bi davranış değil mi bu?istemediğim hâlde Otel ortamında yabancılar arasında çalışmasını istemiyorum fikir verin bana

senin yaptığın bencilce bence.Çocuk dilini geliştirip para kazanmak istiyor güveniyosan bu konuda ona karışmazsın

Hahah hoşuma gitti konun. Gelsin Ruslar gitsin İngilizler hihi..

Genç delikanlı adam. Kanı kaynıyo. Görmek bilmek yaşamak istiyo. Haklıda ne diyeyim. Sanada 'para kazanmalıyım yabancı dil' diye yutturuyo. 'Hello baby, how are you, do you cant a coke or a fanta'dan ileriye gitmeyecek ingilizce eminim çok ileriye taşır onu hihi..

Kararını vermiş sanırım o. Sana kabullenip, adamı biraz rahat bırakmak düşer. Üzgünüm, ama aldatmayacağını filanda sanmazsan iyi edersin galiba. Yani çok seviyorsan kendini deli etme birak gitsin gelsin. Eger bu yazi zehir edeceksede sana, yol ver gitsin kendine eziyet etme ettirme.

Hahah hoşuma gitti konun. Gelsin Ruslar gitsin İngilizler hihi..

Genç delikanlı adam. Kanı kaynıyo. Görmek bilmek yaşamak istiyo. Haklıda ne diyeyim. Sanada 'para kazanmalıyım yabancı dil' diye yutturuyo. 'Hello baby, how are you, do you cant a coke or a fanta'dan ileriye gitmeyecek ingilizce eminim çok ileriye taşır onu hihi..

Kararını vermiş sanırım o. Sana kabullenip, adamı biraz rahat bırakmak düşer. Üzgünüm, ama aldatmayacağını filanda sanmazsan iyi edersin galiba. Yani çok seviyorsan kendini deli etme birak gitsin gelsin. Eger bu yazi zehir edeceksede sana, yol ver gitsin kendine eziyet etme ettirme.

çok acımasızca yorumun :KK48:

senin yaptığın bencilce bence.Çocuk dilini geliştirip para kazanmak istiyor güveniyosan bu konuda ona karışmazsın

Bölümünün turizmle alakası hiç yok
Yabancı dili herkes kursa gidip oğreniyo beraber öğrenimi
Öyle çok para da istemiyorum aç değilz açıkta değilz elimiz ayağımz sağlam kazanırz paranızı
Orayı beğenip orda kalmak isterse nolxak

Bölümünün turizmle alakası hiç yok
Yabancı dili herkes kursa gidip oğreniyo beraber öğrenimi
Öyle çok para da istemiyorum aç değilz açıkta değilz elimiz ayağımz sağlam kazanırz paranızı
Orayı beğenip orda kalmak isterse nolxak
kursta teori var uygulama için öyle bir yerde çalışsın ki unutmasın akıcı konuşabilsin.Dil öğrenmek ,otelde çalışmk için illa turzm okuması şart değil.Çalışan erkekten değilde ailesinin eline bakan erkekten yakın

kursta teori var uygulama için öyle bir yerde çalışsın ki unutmasın akıcı konuşabilsin.Dil öğrenmek ,otelde çalışmk için illa turzm okuması şart değil.Çalışan erkekten değilde ailesinin eline bakan erkekten yakın

Her ortamda her işte çalışabilick biri okurken bile boş kalmadı. Otel şart değildi. Ben burda ona hasret kalmak istemiyorum o beni özlemick mi orda yanında istemick mi.1 haftada bile özledim derken

Öğretici ve eğlenceli, üstelik gelir getirecek bir deneyim yaşamaya karar vermiş. Bunun için her zaman fırsat bulamaz. E bu onun hayatı, yaşamak istediği gibi yaşamalı. Yazın sizin yanınızda olsa ne yapacak onu anlamadım? Mamanızı mı verecek, bezinizi mi değiştirecek? Kıskançlıktan engellemek bana doğru gelmiyor. Güvenmiyorsanız ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.

Yalan... En azından siz karşıdaki kişiye güvenmiyorsunuz. Korkmayın elin kızları da sizin sevgiliniz için gelmiyorlar Türkiye'ye.
Kıçı kırık Türk milleti ne sanıyor kendini yahu... Bütün dünya zaten bizim erkekler için ölüyordu.:KK48:

Ben açıkçası sana hak verdim. Dil bir tek orada öğrenilmiyor . Bir sürü alternatif bulabilir. Sen onun yanında olmasını bu kadar isterken o ısrarla gitmek istiyor. Ben olsam bende sorun ederdim . Sonuçta sizin yanınızda da bir iş bulup dil öğrenebilir . :KK12::KK12:

Her ortamda her işte çalışabilick biri okurken bile boş kalmadı. Otel şart değildi. Ben burda ona hasret kalmak istemiyorum o beni özlemick mi orda yanında istemick mi.1 haftada bile özledim derken
profilde ki yaşını baz alarak söylüyorum bu kadar sıkar isen ilişkiniz yürümez özleyebilirsin askere gittiğinde de gitme mi diceksin.İleriki hayatında bu çalışmaları ona hep + olacak.Tekrar söylüyorum özlemek bahane değil güven meselesidir bu.Sende kendini geliştirmek için bu süre zarfında kurslara veya işe gidebilirsin

Neden bu kadar sorun ediyorsunuz. Demek ki güvenmıyorsunuz. Ve güvendiğiniz bir insanla ileriyi düşünüyorsunuz çelişkili bence.

bence senin düşüncen bencilce ... sadece sevgilisiniz unutma ... müdahale etme şansın çok yok maalesef ... otelde yabancıların arasında bi sürü insan çalışıyor , bi çoğu evli yada nişanlı ... aileler tanışırken yanınızda olur büyük ihtimalle ... çocuk kendi için geleceği içi. bişeyler yapmaya çalışıyor ve senden izin istemiyor ... güven duymuyorsun bence sevgiline

Yalan... En azından siz karşıdaki kişiye güvenmiyorsunuz. Korkmayın elin kızları da sizin sevgiliniz için gelmiyorlar Türkiye'ye.
Kıçı kırık Türk milleti ne sanıyor kendini yahu... Bütün dünya zaten bizim erkekler için ölüyordu.:KK48:
Evet gerçekten ölüyorlar:) Bunu ben de çok merak ediyordum ne buluyorlar Türk erkeklerinde diye yurt dışına çıktım ve kendi gözlerimle gördüm.Türk erkekleri daha maço olduğundan çekici geliyor he bir de esmerse tadından yenmez yabancılar için :KK70: Yurt dışına çıktığımda türk arkadaşlarım vardı yanlarındaki kızlara hayranlıkla bakıyordum.Sürekli sorguladım ne buluyorlar diye ama kendilerini değerli hissediyorlar bunu anladım...

X