Sivilceli Ciltler boyunda ve kulak altındaki bölgede çıkan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bijou_

biraz daha çabuk...
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
349
142
arkadaşlar bu sorunum 4-5 senedir var. sanırım kullanmadığım ilaç kalmadı.
şu meşhur zararlı ilaç hariç. onu kullanmam zaten.
ama sebep ne anlamıyorum. düzgün besleniyorum. regl dönemi düzenli. bir şey görünmüyor. yüzümde yok sivilce.
ama boynumda tek tük ve kulak hizasında aşağıda çıkan birçok sivilce var.
sebebini anlamıyorum. kaç kez doktora gittim. ilaçları kullanınca büyük oranda yok oluyor senelerdir kullan kullan sonu yok.
ne yapmalıyım anlamadım ki.
:/ özele de gitmiştim. su verdi özel hazırlanan. krem hap falan antibiyotikler. kullandım ama sonuç fıs. yüzümde yokken nedir bu anlamıyorum.
iç organlarımda sorun mu var nedir!
öyle bi durum olsa doktorun bi bakalım demesi lazım, sonuçta en iyi onlar biliyor ama kimse bakmadı çeşitli tahliller yapıldı ama sonuç aynı.

o bolgeye dırek parfum sıkıyorsanız
fondoten veya pudra krem suruyorsanız cıkar
genelde cene ve altı ıcın cıkan sıvılceler hormon veya rahımde bezecıklere ısarettır
cıldıyeye gıdıp genel test yaptırmalısınız
tum degerlerınıze bakılsın

o bolgeye dırek parfum sıkıyorsanız
fondoten veya pudra krem suruyorsanız cıkar
genelde cene ve altı ıcın cıkan sıvılceler hormon veya rahımde bezecıklere ısarettır
cıldıyeye gıdıp genel test yaptırmalısınız
tum degerlerınıze bakılsın

yok parfüm sıkmıyorum o bölgeye. hiç kapatıcı ya da pudra da kullanmam ne yüzüme ne boynuma.
ne gibi bi hormon bozukluğu olabilir? ayrıca nasıl bezecikler biraz açabilir misiniz?
doktorlar bunun gibi şeylerden hiç bahsetmiyorlar. ben mi söylemeliyim bunu onlara bir de hormonlarıma ve rahme bakar mısınız diye :s

yok parfüm sıkmıyorum o bölgeye. hiç kapatıcı ya da pudra da kullanmam ne yüzüme ne boynuma.
ne gibi bi hormon bozukluğu olabilir? ayrıca nasıl bezecikler biraz açabilir misiniz?
doktorlar bunun gibi şeylerden hiç bahsetmiyorlar. ben mi söylemeliyim bunu onlara bir de hormonlarıma ve rahme bakar mısınız diye :s
ıyı bı doktor hormon testı ıdrar testı genel kan testı ıstemesı gerek bu durumlarda
vucudundakı genel demır sevıyesı vıtamın sevıyesı hepsıne bakılması gerek cınko eksıklıgınmı var ne dıye
polıkıstık over, mıyom gıbı durumlardada orda sıvılceler cıkabılıyor
hormon bozuklugundada cıkabılıyor
annem estetısyende ordan bılıyorum
bence baska bı doktora daha gorunun
onemlı bırsey oldugunu sanmıyorum ama hıc bı sorun yokkken de o sıvılcelerı cekmek zorunda degılsın elbet cozumu vardır
gecmıs olsun

ıyı bı doktor hormon testı ıdrar testı genel kan testı ıstemesı gerek bu durumlarda
vucudundakı genel demır sevıyesı vıtamın sevıyesı hepsıne bakılması gerek cınko eksıklıgınmı var ne dıye
polıkıstık over, mıyom gıbı durumlardada orda sıvılceler cıkabılıyor
hormon bozuklugundada cıkabılıyor
annem estetısyende ordan bılıyorum
bence baska bı doktora daha gorunun
onemlı bırsey oldugunu sanmıyorum ama hıc bı sorun yokkken de o sıvılcelerı cekmek zorunda degılsın elbet cozumu vardır
gecmıs olsun

çok teşekkür ederim. ama doktorlar bu testleri istemiyor. kaç tane doktora gittim istemediler hiç. sadece kan testi yapılmıştı sanırım.
bide bir şey diyince doktor olan ben miyim sen misin, der gibi bi tavır takınıyor bazısı. neyse gidip test yapmalarını istiyim en iyisi. sağolun.

X