Boyundaki morluk ve sonrası

lampi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
108
100
Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

pişman olur mu ?
pişman olsa affedeceksin yani?
muhtemelen kızla önsevişme falan değil bildiğin sevişti. kız bunu istemedi bu akıllı da seni kullanıp kızı kıskandırmaya çalıştı, bak hala peşimi bırakmıyor, mal elden gidiyor mesajı vermeye çalışmış kıza muhtemelen.
geçmiş olsun, bir bardak soğuk su iç üzerine.

Aaaaay böyle bir şeyi nasıl affettiniz? Boynunda morlukla gelmiş karşınızaaaa rezillik ya. Siz affedin böyle o tabi ki döner ama yine aynısını yapmak kaydıyla. Tövbe Yarabbiiiim...

Yuh diyorum sadece
Sevisirken Zevk almamis oyle mi
Morluk hemen oyle bi opmeyle olusmuyor ama bunun icin zaman lazim ve o zamanda da gayet zevk almis erkek arkadasiniz.
Affetmissiniz peki.
Bulusmaya gidiyosunuz ona da peki.
Ve o kizin yaninda sizi rezil ediyor.
Hala onun hakkinda pisman olur mu diyosunuz?

Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorum

O bu saate kadar anlamadıysa dehle gitsin
Adam arkamdan anında biri bulacak, bir de üstüne sevişecek, bir de üstüne gidip konuşmalarını bekliycem daha neler, sende hatalısın bu kadar anlayış fazla

Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorum

Diyelim kıymetinizi aldı, diyelim pişman oldu.
Artık sizi ilgilendirmemesi lazım. O kendi yolunu çizmiş: Şerefsizliğe giden bir yol.

Size gelip yeniden devam edelim dese, pişmanlıktan ölüyorum dese ne olacak? Size o kızın yanında söylediklerini gururunuza yedirebilecek misiniz?

Yok telefonda söyleyemem, yüzyüze söylemem lazım, yok arkadaşımla aram bozulur. Sizi keklemiş resmen. Gidip 45 dk konuşmak nedir Allah aşkına. Artık görüşmeyelim demek neden 45 dk sürüyor?

45 dakika ayrılık konuşması olmaz. Zaten seni seviyorsa onla yaptığı anlıksa -ki yaptığı şey iğrenç- o umrunda bile olmaz. Arkadaşını arar biz barıştık bana bir daha ulaşmasını istemiyorum söylersin der. Kıza ayrıldık diyemiyo ama sana çatır çatır seviştiklerini anlatıyo. Bence inanma arkadaşım. Allah kimseye vermesin böylelerini.

Arkadaşının kuzeni çok saygı duyuyor ama tanıştığı gün evde boynunu morarttırcak kadar samimi olmuş kızla.

Ve sana kızın yanında gerizekalı demesi.. Hanginizi kaybetmekten korkuyo bi düşün. O kıza bunu nası yaparsın demesi..

Bence sen iyice bi düşün taşın.

Bunu nasıl sağlarsın biliyor musun? Her ywrden engelleyerek. Telefonlarını açmayarak. Seyret ondan sonra farklı numaralardan arayıp sana ulaşmaya çalışmayı... Bak nasıl tutuşur eteği.

pişman olsa affedeceksin yani?
muhtemelen kızla önsevişme falan değil bildiğin sevişti. kız bunu istemedi bu akıllı da seni kullanıp kızı kıskandırmaya çalıştı, bak hala peşimi bırakmıyor, mal elden gidiyor mesajı vermeye çalışmış kıza muhtemelen.
geçmiş olsun, bir bardak soğuk su iç üzerine.
Affetmeyeceğimi zaten söyledim. Ayrıca kıza böyle bîr şey yapmasına gerek yok mesajlarını gördüm kız hevesli zaten

Aaaaay böyle bir şeyi nasıl affettiniz? Boynunda morlukla gelmiş karşınızaaaa rezillik ya. Siz affedin böyle o tabi ki döner ama yine aynısını yapmak kaydıyla. Tövbe Yarabbiiiim...
Işte benim açımdan ne kadar zor olduğunu düşünün affetmenin , üstüne bide onca laf yedim

Benim şaşırdığım hala bu yalanlara inanan kadınlar olması.
Unutmak için yaptım ama içim almadı hikayesinin ne derece gerçek olduğunu deneyerek görüp hala pişman olur mu demeniz de ilginç. Olmaz ama sizin bu inanma hevesinizle pişman olmuş gibi yapar.

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?
:KK57:

yapıştıramadın mı bir tokat

kusura bakma da hatanın büyüğü sende hiç mi gurur yok sende ilk tanıştığı kadınla sevişen adamla tekrar barışıyorsun

olacağı bu işte

Yuh diyorum sadece
Sevisirken Zevk almamis oyle mi
Morluk hemen oyle bi opmeyle olusmuyor ama bunun icin zaman lazim ve o zamanda da gayet zevk almis erkek arkadasiniz.
Affetmissiniz peki.
Bulusmaya gidiyosunuz ona da peki.
Ve o kizin yaninda sizi rezil ediyor.
Hala onun hakkinda pisman olur mu diyosunuz?
Buluşmaya gittiğimde böyle şeyler duyacağımı bilmiyordum . Pişman olmasını da tabi ki istiyorum perperişan görmek istiyorum ama barışmak için değil biraz olsun içime su serpilsin diye

Benim şaşırdığım hala bu yalanlara inanan kadınlar olması.
Unutmak için yaptım ama içim almadı hikayesinin ne derece gerçek olduğunu deneyerek görüp hala pişman olur mu demeniz de ilginç. Olmaz ama sizin bu inanma hevesinizle pişman olmuş gibi yapar.
konu sahibesine pişman olmuş gibi yapıp diğeriyle sevişmeye devam eder zannımca

ona bunu kötüler buna onu

X