- 8 Aralık 2014
- 108
- 100
Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?