Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım eğer sağlıklıya gebesin hayırlı olsun inşallah. Iki günde bir yenile testini reglin geçene kadar çünkü (allah korusun ) kimyasal gebelik diye bi riskte varmış oyüzden . Tebrikler :)Selam arkadaslar regl gunume 5 gun kala kan testi yaptirdim sonuc 18.48 cikti sizce hamilemiyim yardimci olurmusunuz ??????
Selam arkadaslar regl gunume 5 gun kala kan testi yaptirdim sonuc 18.48 cikti sizce hamilemiyim yardimci olurmusunuz ??????
hamilesin cnm bnm adetten 5 gun sonra 170 lerdeydiSelam arkadaslar regl gunume 5 gun kala kan testi yaptirdim sonuc 18.48 cikti sizce hamilemiyim yardimci olurmusunuz ??????
Evet canim cok sukur hamileyim uzun zamandir giremedim buraya 8 haftalik olduk sukur rabbim isteyen herkese versinmerak ettim cnm hamilemisin
Benimde 18.48 le basladi bozma moralini canim gec dollenme olmus olabilir tekrar baktir kanina iyi dusun iyi olsunkızlar benimde 27 şubatta adet olmam gerekiyodu ama hala olmadım bu akşam kanda baktırdım 52.83 çıktı dr çok düşük bu değer düşükle sonuçlanabilir sağlıksız bir gebelik gibi duruyo ama 2 gün sonra kanama olmazsa yenileyin testi dedi kafam allak bullak oldu sonrada geç döllenmede olabilir dedi ama biz en son 14 şubatta birlikte olmuştuk eşimle hcg ye göre bebek 2 haftalık çıkıyo ama adet haftasına göre 4 haftalık olmam gerekiyomuş nedir şimdi bu anlayan bilen varsa nolur anlatsın bana???
Benimde 18.48 le basladi bozma moralini canim gec dollenme olmus olabilir tekrar baktir kanina iyi dusun iyi olsun
Bildiğim kadarıyla bazen döllenmiş yumurtanın tüplerden geçip rahme yerleşmesi uzun sürebiliyormuş beta hcg de rahme yerleştikten sonra salgılandığı için olması gerekenden az çıkabiliyor bu durumda, ama bu bebekte problem olmasından değil fallop tüplerindeki yolculuğun biraz uzun sürmesinden testini tekrarla olumlu düşün bu arada ve bol bol dinlen umarım problem yoktur bebeğinde. Bide en azından artık hamile kalabildiğini biliyorsun böyle düşün...geç döllenme nasıl olcak ki sat 31 ocak ve biz en son 14 şubatta beraber olduk yani adetin ortasında son haftalarda bişey olmadı
canım benim bir kızım var 3 yaşında ona kardeş düşünüyoduk hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim :)Bildiğim kadarıyla bazen döllenmiş yumurtanın tüplerden geçip rahme yerleşmesi uzun sürebiliyormuş beta hcg de rahme yerleştikten sonra salgılandığı için olması gerekenden az çıkabiliyor bu durumda, ama bu bebekte problem olmasından değil fallop tüplerindeki yolculuğun biraz uzun sürmesinden testini tekrarla olumlu düşün bu arada ve bol bol dinlen umarım problem yoktur bebeğinde. Bide en azından artık hamile kalabildiğini biliyorsun böyle düşün...
O zaman darısı bana cnm bende hiç yokcanım benim bir kızım var 3 yaşında ona kardeş düşünüyoduk hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim :)
O zaman darısı bana cnm bende hiç yok ☺canım benim bir kızım var 3 yaşında ona kardeş düşünüyoduk hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim :)