Kızlar öyle kıskanç bir eşim varki sonunda beni delirtecek. Evvelki gün kızı uyuttum esimle TV izliyorduk yattı kucağına büyüdü bende sıkíldım telden faceye girdim açıköğretim okuyorum sayfasına da uyuyeyim sınavlarının nasil geçtiği hakkında yorum yyazdım o sırada açtı uuyandı napiyosun dedi yyorum yazdım dedim anam adam gece gece çıldırdı sen nasil yorum yazarsin dikkat çekmek mi istiyorsun başkalarının begenilerini toplayıp sana yazmalarını mi bekliyordum falan dedi ama kudurdu resmen yaa. Teli elimden aldı kiracakti onun parasını ben odedim bırak dedim. Sana bundan sonra telefon yok internet cihazını da kircam dedi baya kapistik sonra telimi tam iki saat didik karıştırdı başka bir sayfada yaptığım yorumu gördü o yorumda ' oynak balina'. Adamın biride bana karşılık vermiş ' kıskanma kızı' diye. Aman rabbim bizimki daha da alevlendi gittim yattım bende. Dun aksam eve gelir gelmez bi kiyamet daha kopardı demedigini bırakmadı bana. ' bundan sonra yemek pişirme senin yaptığın yemekleri yemicem. Eve geç kalırsam bana karışma. Senden igreniyorim midemi bulandiriyorsun bundan sonra huzuru mumla arayacaksin. ' dedi tabi yyaptığı hakaretleri burada yazamacagim. Bende ona aynı karşılığı verdim odadan çıktım kızı yikadim yatirdim salona ggeldim beyefendi kendine kahvaltı hazırlamış oysa mis gibi yaprak sarıp çorba yapmıştım hic konuşmadık sirtimizi dönüp yattik sabah kalktığında da sigaralari bulamamış beraber aradık bulamadık bağırdı çağırdı gitti. 3 ay öncede başka bir mevzu dan kavga etmistik bana yine ayni taktiği kullandı ve sonunda beni bezdirmişti aslında hiçbir ortak noktamizin olmadigimizin farkına evlendikten sonra fark ettim. Eğitim kültür seviyemiz bile farklı. Ama ben bunları evlendigimde anladım siyasetten dine okuldan teknolojiye adamda fikir sıfır! Benim bütün konulara hakim olduğumu biliyor dile getirdiğinde de hep beni engelliyor ve kısıtlıyor anlayamıyorum adama anlamıyor . Sonunda cildircam napcam ben bu adamla?