bu adam degismez mi

gurbetika

bugun Allah icin ne yaptin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
228
102
Eşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.

Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..
okulluyken siir derecelerim var gercekten gulunecek oldugundan degil yani.
Artik icimden de gelmiyor. Iyice sogudum siirden edebiyattan..

Ben romantik olsun istiyorum biraz ruhuma dokunsun. Surpriz yapsin.
Hic bir caresi yok mu bunun.
Benim hatalarim varsa ben de duzelteyim .. tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de hic hoşlanmam hic hic hem de..

Sevgilim bana siir okusa ben de guluyorum çünkü o kadar rahatsiz ve diken üstünde hissediyorum ki kendimi kacip gitsem şuradan vs diye düşünürken de saçma bir gülücük takiyorum suratima..

O biri senin için siir yazmis dinlerken ne yapacagini ne diyeceğini bilememe hali beni benden alıyor. Ter atiyorum resmen.

Son düzenleme:
her insan sevmez ki şiiiri romantizmi...ben mesela hiç sevmem..çok gülesim gelir ayrıca..
şiir yazıyorsunuz ne güzel ,paylaşmak da istiyorsunuz tabi ama eşiniz de benim gibi pek romantik değilse ki görünen o,zorlamamak lazım..zorla olmuyor çünkü bu işler...

Eşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.

Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..
okulluyken siir derecelerim var gercekten gulunecek oldugundan degil yani.
Artik icimden de gelmiyor. Iyice sogudum siirden edebiyattan..

Ben romantik olsun istiyorum biraz ruhuma dokunsun. Surpriz yapsin.
Hic bir caresi yok mu bunun.
Benim hatalarim varsa ben de duzelteyim .. tavsiyelerinizi bekliyorum

evlenirken aklın neredeydi diyorum öncelikle.sonra her şiir yazan romantik değildir.romantizmi dışarda aramak yerine içinizde arayın.mesela bana kocamın sabahları arabamın camının buzunu temizlemesi çok romantik gelmekte.ya da bana ayaklarım çok kuru diye topuk törpüsü alması

Herkesin sevgi dili farklıdır. Siz şiirden hoslanırsınız, karşı taraf hediyelesmekten mesela..
Ben de zamanında eşimi kendi hoslandigim seyler dogrultusunda yönlendirmeye çalıştım sagolsun bir yaptı ikinci yok. En sonunda " benim beynimle senin beynin aynı çalışmıyor beni olduğum gibi gör" diye tartıştı benimle :) haklıydı.

Şimdi yazarın adını tam hatırlamıyorum ama "5 sevgi dili" diye bir kitap var. Onu okuduktan sonra eşimin sevgi dilini bulmuştum. Ondan ne bekleyeceğimi biliyorum ve ona göre mutlu oluyorun. Tavsiye ederim.

Kusura bakmayın ama evli olsaydım ve eşim bana şiir okusaydı ya da şarkı söyleseydi benim de güleceğim gelirdi..
Bence bunlara çok takılmayın..

Başlığı okuyarak yazıyorum,
Kendini değiştirmenin ne kadar güç olduğunu düşünürsen, başkalarını değiştirmede şansının ne kadar az olduğunu anlarsın

Ama dikkat, ihtimal yok değil, az

Son düzenleme:
ben de şiir okunurken gülerim,cidden
dalga geçtiğimden değil ama istemsiz oluyor,bana samimi gelmiyor da diyebiliriz
olsun canım en büyük derdin bu olsun,sırtını daya kocacığına tut ellerini öp cooorrrkkk diye
oh daha ne isteyesin:KK22:
not: arada sürprizler yapsın,şiir-edebiyat dışında çok seçenek var yani :KK45:

Bende eşim biraz romantik olsun istiyorum ama öyle şiir okumasını ya da karşıma geçip şarkı söylemesini de istemezdim galiba benimde gülesim gelirdi kesin. Bu yorumdan benimde romantiklikle uzaktan yakından ilgimin olmadığı anlaşıldı sanırım :))))

Bizim ki arada bir mırıldanır... ben amann tamam nolur söyleme derim..:KK42::KK42:
Bıraksam hergün şiir okur şarkı söyler.. ama ben ne yazık ki hiç sevmem hatta sinir olabilirim..
Hani şu evlilik programlarında kalkıp şarkı söyleyen oynayan adamlar var ya.. ne kadar iticiler onlar aklıma geldi.:KK48:
Bence değişmez eşiniz. Çünkü yapı meselesi yoks içinde olmuyor. Benim gibi..

Ben de hiç sevmiyorum şiir okunmasını, çiçek alınmasını bile sevmiyorum. Romantik olmaya çalışırken komik duruma düşüyorum, eşim odun diyor bazen :KK70:
O bahsettiğiniz romantiklik her insanda bulunmaz açıkçası. Sonradan romantik olunmuyor, yamalı duruyor.

Benim eşimde hiç romantik değildi zamanla oldu .. Bence dert etme , ona güzel sözler söyle işten eve geldiğinde sevgi dolu sarıl öp ben 5 yıl sonunda eşimi yonttum :))))) ama şiiri herkes sevmez hatta çoğu insan sıkılır . Mesela ben romantik sayılan bir hatunum şiir hiç sevmem .. Takma tatlım her şey yoluna girer

X