- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
- Konu Sahibi narcisorod
Ya zannetmiyorum bu kadar değilsinizdirBenzer şeyleri ben de yaparım. Sapık değil de deli aşık diyelim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zannetmiyorum bu kadar değilsinizdirBenzer şeyleri ben de yaparım. Sapık değil de deli aşık diyelim :)
Hahahah seninkiler tatlı geldi bana. Üsteliksevgilin. Ama biz bunla yeni tanıştık neden korkutuyorsun dimi :) aslan burcuDaha iki gun once yazmistim bir konuya. Sevgilim uzaklardan beni ziyarete gelmisti birkay ayligina. Turist oldugu ve hersey ilginc geldigi icin devamli foto cekerdi. Kahraman maras dondurmacısi-kopruler-graftili duvarlar- vitrinler...
ben de o fotoğraf cekerken onu çekerdim
Sonra 80 küsür fotoğraflık bir turistivich albümü yaptim,döndüğünde gonderdim. Şok oldu cocuk.
Sapiklik mi? Valla biraz. Ama napiim icimden geldi cektim . Ki biraz komik de oldu yanyana gelince 80 foto boyunca bir adamin elinde telefon bisiler cekmesi :))
Yani adam bana normal geldi.
eskiden de ozel yerlerden-bulusmalardan kesmeseker atardım cantaya.
Dolabımda hala iki sene once bitmis askin pecetesi var- ilk kez istek sarki isteyecektik de garson bir turlu bize bakmamisti falan. Cocugu yolda gorsem hatirlamam ama o peçeteyi atmayi da düşünmüyorum .
Bir soru: adam yengec ya da balik mi?
Gizli gizli cekerdim ama. Yazdigim mesaji okuyunca cok aciklayici olmamis. O foto çekerken gerisine gecer gizli gizli cekerdimHahahah seninkiler tatlı geldi bana. Üsteliksevgilin. Ama biz bunla yeni tanıştık neden korkutuyorsun dimi :) aslan burcu![]()
Hahahaah çok yaratıcı ama bravo valla berden aklınıza geldiGizli gizli cekerdim ama. Yazdigim mesaji okuyunca cok aciklayici olmamis. O foto çekerken gerisine gecer gizli gizli cekerdim
Bir ornek icin kucuk bir kuple paylasayim
Eki Görüntüle 2551453
Sevdaya dahil bence.
Endiseye mahal yok. Bosuna telaslanmayin
Benim de iki tane anı kutum var. Eski sevgililerimin flörtlerimin anıları var içinde. Ben buna karşı değilim. Ama bahsettiğim takıntılı gibi bu adam. Az önce aradı kahve içelim dedi. Ben de yarın uygunsan akşam üzeri buluruz dedim. Uygunsan mı, sen benim seni nereye koyduğumun farkında değilsin galiba dedi. Ben de konuşuruz bunları dedim. Yarın bombayı patlatayım ben en iyisiBen ilk kez bir şeyler hissettiğim bir çocuğun bana verdiği çikolatayı saklamıştım,hatta yemiştim,paketini sakladım sonra
Ay ne bileyim saçma bir çikolata paketi bile çoooook büyük bir şeydi,şimdi de dead inside takılıyorum,daha mı iyi sanki.
Başta acabam vardı ama "seviyoz işte kızım ne uzatıyorsun" tavrı kötü.Benim de iki tane anı kutum var. Eski sevgililerimin flörtlerimin anıları var içinde. Ben buna karşı değilim. Ama bahsettiğim takıntılı gibi bu adam. Az önce aradı kahve içelim dedi. Ben de yarın uygunsan akşam üzeri buluruz dedim. Uygunsan mı, sen benim seni nereye koyduğumun farkında değilsin galiba dedi. Ben de konuşuruz bunları dedim. Yarın bombayı patlatayım ben en iyisi
Evet yarın bi kahve içip durumu anlatıcam. Hala ona karşı ilgim var ama bu kadarı bana fazla geldiBaşta acabam vardı ama "seviyoz işte kızım ne uzatıyorsun" tavrı kötü.
Sizi kandırıp baskı altına almaya niyetli gibi.
Bence tamamen iletişimi kesin.
Evet açık açık sorun niyetini.Evet yarın bi kahve içip durumu anlatıcam. Hala ona karşı ilgim var ama bu kadarı bana fazla geldi
Kazanova değil bence de buldumcuk yazmış biri galiba ondanBenim eski eşim hemen aşık olmuştu şimdi saçma çoğu şey bana göre. Adam kazanova bence ayrıca pek normal değil hepsi de bana göre![]()
Benim de iki tane anı kutum var. Eski sevgililerimin flörtlerimin anıları var içinde. Ben buna karşı değilim. Ama bahsettiğim takıntılı gibi bu adam. Az önce aradı kahve içelim dedi. Ben de yarın uygunsan akşam üzeri buluruz dedim. Uygunsan mı, sen benim seni nereye koyduğumun farkında değilsin galiba dedi. Ben de konuşuruz bunları dedim. Yarın bombayı patlatayım ben en iyisi
Ya ama adamla 2 haftadır konuşuyoruz. O aşamaya gelsek zaten garip değil. Bana diyor ki her şey her olay beni sana getirmiş. Hepsine şükürler olsun diyo. Yani bu laflar büyük geldi