- 2 Ağustos 2012
- 596
- 173
ne zaman başım sıkışsa yazdım buraya Allah hepinizden razı olsun yol gösterdiniz hep fikir verdiniz bana başka bi bakış açısı sağladınız o yüzden gene size danışmak istedim... 4 yıllık evliyim esimi seviyorum ama bir o kadarda uyuz olmaya başladım bu aralar.. bi yere gitse haber vermiyor geçen gün işten geldim ev karmakarışık zaten yemek yapacaktım oğlumu dışarıya çıkarsın hem çocuk nefes alsın bende ortalığı toplarım falan diye beyefendi arkadaşlarıyla yemeğe gitmiş afiyet olsun dedim kapattım benim haberim yok tabi çok mu zor anlayamıyorum bi telefon etmek bi mesaj atmak bende planımı ona göre yapayım gerekirse yemek yapmam oğlumu gezmeye çıkarırım sonuçta yalnızken insanın canı yemek yemekte istemiyor. akşam kv geldi nasıl geçti yemeğiniz diyor anasına haber vermiş es geçmemiş ama karısı aklına gelmemiş adamın yani bu en basit örnekti bu arada bi yere gidecekler mesela ailecek diyelim en son bana söyler diyorum ki adam hala beni ailesi olarak göremiyo o kadar üzülüyorum ki saçma gelir belki çoğunuza ama önemsendiğimi hissetmiyorum artık ya bi başka sorun ev işlerindede herşey bana kaldı artık hiç yardım etmiyor bazen on gün asılı kalıyor çamaşırlarım da bu kadın yetişememiş ben toplayayım demiyor çok şey mi istiyorum ben ya eve yardımcı almak lazım ama borçlarımızdan nefes alamıyoruz ki... beraber geçirdiğimiz zaman dilimi diye birşey de kalmadı evlendiğime pişman olmaya başladım galiba hayat çok yorucu kendimi kaybetmeye başladım iyice ya napayım ben kızlar beni kaale almayan bu adamla ne yapayım akıl verin karışık yazdıysam kusura bakmayın