bu ağrı beni öldürecek:( bir şeyler söyleyin bana.

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
41
Arkadaşlar hamileliğimden önce genelde yorulduğum zamanlarda belim erinden çıkmış gibi ağrım olurdu. Çok eskiden doktor bel fıtığı var demişti biraz canım kıymetsizdir üstünde çok durmadım. şimdi hamileyim ve bu bel ağrısı beni bitirdi. bildiğiniz bel kemiğim yerinden çıkmış ta etime batıyormuş gibi. yarın doktora gidecem,MR falan önermeyecektir ne yapmalıyım. düz zemine yatıyorum ağrıdan resmen bağırıyorum. canım çok yanıyo. bi de bu durumda normal doğum yapılmaz di mi?

Doğumu vs boş verin daha uzun zaman var ve ağırlaşacaksınız

Doktor size yatış pozisyonu vs önerir hamilelikte bel ağrısına masa pozisyonu iyi gelir derler ama sizinki normal ağrı değil

Doktor hem egzersiz hem de yatma ve oturma şekli verebilir

Şîmdiden geçmiş olsun

Doğumu vs boş verin daha uzun zaman var ve ağırlaşacaksınız

Doktor size yatış pozisyonu vs önerir hamilelikte bel ağrısına masa pozisyonu iyi gelir derler ama sizinki normal ağrı değil

Doktor hem egzersiz hem de yatma ve oturma şekli verebilir

Şîmdiden geçmiş olsun
teşekkür ederim canım sağol

Çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda kurtulursunuz ağrınızdan. Doktorunuz eminim ki sizi rahatlatıcak bir çözüm bulur.
Mutlaka biliyorsunuzdur ama söylemeden geçmek istemiyorum diğer okuyan gebeler için; yakı kullanmayın lütfen. Kk da okumustum yine bir bayan hamileliğinde kullanmıs bel ağrısından dolayı, doktoru çok kızmıs bebeğin sakat doğabilir demiş Allah korusun.

Bel ve boyun fıtığı ağrılarında ilaçsız bir tedavi yöntemi olan manuel terapi yanlış hatırlamıyorsam hamilelerde de uygulanıyordu. Ağrılarınız çok dayanılmaz boyutta ise araştırmanızı öneririm. Yalnız lütfen bu işin eğitimini almış uzman terapist/doktorlar dışında kimseye uygulama yaptırmayın !

Neden göndermesini mr a anne karnındaki bebeğe dahi mr cekiliyo mrda radyasyon yoktur tomografiyle karıştırmayın.asil sorun gitsenizde bi sorun halinde gerekli ilaçları kullanamazsiniz ama belki farklı fiziksel bi tedavi önerir doktorunuz yada yatış pozisyonları bi beyin cerrahiye gitmenizde fayda var

X