Bu aralar ar sinirliyim herkesi kryorum:((

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
slm arkadaşlar bu aralar aşırı sinirliyim zaten kollarım bacaklarımda sinire dayalı ağrılar oluştu beynimde sinir sıkışması olmuş 2 yıldır yetti çektiklerim 10 yaş yaşlandım valla.eşimin ailesi zaten ömrümün yarısını yedi şimdide kendi ailem başladı annem sana 1 bilezik bile takma kayınpederin ya anne boşver eşim taktı hem benim bileziğim yok ama ben mutluyum diyorum bedavaya gittin diyor ya 50 tane bileziğim olsa geri gelsem daha mı iyidi diyorum susuyor demekki o daha mantıklı geliyor.evliliğimin ilk senesinde son 3 bin tl borcumuz kalmıştı eşimde 2 ay boyunca ödeyememişti ev eşyaları aldığımız yereydi bu borcumuz tabi babamın tanıdıkları olduğu için ve babam bizi oraya götürdüğü için baba aramışlardı böyle böyle diye babamda madem zorlanıyorsunuz bende varken gideyim ödeyim kapansın orası demişti eşimde tamam size olsun borcumuz demişti babam hayır istemiyorum sen bundan sonra kızımı mutlu et yeter demişti şimdi ablam başladı kendisi bekar babama 3 bin tl soktunuz adam sizden iğrendi bu borç babamı değil kayınpederini ilgilendirirdi diyorumki ev alacağız inş kayınpederimin başına saksı düşmüş olmalı ev için yardım etcek ablam yok ya yapmaz o adam yarı yolda bırakır zaten eşin 3 kuruş kazanıyor açıkta kalırsınız onuda babama yüklersiniz diyor sanki ben babamın düşmanıyım birde bunları elin yanında söylüyor ben 2 yıllık evliyim çocuğum olmuyor % 50 eşimde % 50 bende sorun var bu aralar tedaviyi bıraktık hem maddi hemde manevi yordu 1 yıldır git gel kolay değil tabi ablam boş durmuyor ayyyy kızım siz salaksınız ya gidin tedavinizi olun millet ne der ya ya diyorum olduk olmuyor işte tüp bebekte yaptıramazsınız eşinde iş yok çünkü bir adam olamadı seninde bu eşin diyor bana sürekli ama hep dalga geçiçi sözler evime şunu bunu alacağım dediğim an zor ama alırsın inş diyor.
az önce bendeydi ağzıma geleni söyledim git babama söyle mecbur değildi 3 bini vermeseydi eğer tiksiniyorsa merak etmesin hemen iş aramaya başlayıp bir iş bulacağım ve babama her ay ödeceğim yarın birgün sende evleneceksin sana 3 binden daha fazla harcanacak ama bak gör o zaman ben neler yapacam sana dedim öyle bir bağırdımki kendimi kaybettim kapıyı açtım si.......git evimden bir dahada gelme dedim ve kapıyı küüüütttt diye kapattım hiçbirinizden hiçbir şey istemiyorum dedim anneme çok yakın oturuyorum pişman oldum buraya taşındığıma çıkıp gitcem burdan dedim.
bilmiyorum ya çok kırıcı oldum belki ama diyorum da kendisine bak sinir sıkışması yaşıyorum 2 yıldır benim yaşadıklarım kolay değil diyorum halen herkesin içinde babama 3 bin soktunuz aman bir şeye girişmeyin babamın üstüne kalır bıktık senin hep aynı kıyafetlerinden git biraz kıyafet al eşinde birşey yapamadı valla ne biçim insanmış ya demesinden inanki bıktım artık hiç böyle bir insan değildi ben bi evlendim çok havalandı burnu sürtülcek ama bakalım kim sürtücek uzun bir süre aramayı düşünmüyorum babama olan borcumuda ödeyeceğim.
artık kimseyle görüşmekte istemiyorum madem tiksinmişler bizden daha bende gitmem.:kızgın:
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.312
4
ne kötü bi durum :KK43:
sürekli sizi ve eşinizi aşağılayan tarzda cümleler söylemeleri insanın ağırına gider haklısınız..
eşinizle mutluysanız malı mülkü zaten çok önemsemeyin. 3 günlük dünya, hepimiz bırakıp gidicez. Eşiniz de sizi iyi yaşatmak istiyordur ama sıkıntılara katlanmadan güzelliklere ulaşamayız. aileniz de bunu anlamalı, kendi sağlığınız için bir süre uzak durun isterseniz...
 

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
evet eşim beni mutlu etmek için elinden geleninde fazlasını yapıyor.eşimin iş yeri aksarayda ben anneme yakın oturmak istiyorum diye gecen sene kalktık beylikdüzüne taşındık düşünebiliyormusunz aksaray neresi beylükdüzü neresi eşim hergün saat 6da kalkıp işe gidiyor beni rezil etmemek muhtaç etmemek için rızkını arıyor ama maalesef aileme yaranamıyor.
ya anlamadığım benim ailem bunlara mecbur değildiki kimse onların kapısına gidipte yalvarmadı herşeyi kendileri istedi ve yaptılar.ayrıca o 3 bin tl benim yatak odamın parası onu da eşime yüklediler ama eşim ödemekte zorlanınca babam ödemek zorunda kaldı ya zaten bunu babam almak zorundaydı ama anlatamıyorumki ablama anneme annem zaten altını takmış kafaya keşke birçok altının olsaydıda geri gelseydin diyor aman allahın altın için namus satar duruma geldik bir insanın anneside bunu diyorsa vay halimize.....
evet dove cim dediğin gibi yapacağım uzun bir süre görüşmeyeceğim zaten zor dönemler yaşıyorum ailem destek olacağı yerde köstek oluyor artık durumum depresyonuda aşmış durumda beynimde sinir sıkışması sonu akıl hastalığı dedi doktorum ve onun için bir npl uzmanına gidiyorum allah yardımcım olsun ne diyeyim bir tek destekçim var oda eşim....
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
530
2
Canım hiç canını sıkma sen eşinle huzurunu bozma boşwer ablana gösterdiğin tavır sert olmuş ama bi yandan da iyi olmuş en azından artık ağzını tutmasını bilir ne diyim Allah tadınızı kaçırmasın a.s.
 

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
sağol canım evet bende sert olduğunu düşünüyorum ama artık benim evliliğimi dalga ile ağzına almaz diye düşünüyorum allahtan kk varda içimdeki sıkıntıyı paylaşıp rahatlıyorum.
ilaç içiyorum ya niye içiyorsun diyor dedim böyle böyle aman eşin iyi insan niye üzülüyorsun diyor bana onu da dalga gecerek söylüyor zaten ondan sonra kavga başladı.
inanırmısınız bugün rüyamdada ablamla kavga ettiğimi birbirimize bıçak attığımızı görmüştüm rüya tabirlerinde tersi çıkar diyordu ama biz gerçekten kavga ettik.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
530
2
sağol canım evet bende sert olduğunu düşünüyorum ama artık benim evliliğimi dalga ile ağzına almaz diye düşünüyorum allahtan kk varda içimdeki sıkıntıyı paylaşıp rahatlıyorum.
ilaç içiyorum ya niye içiyorsun diyor dedim böyle böyle aman eşin iyi insan niye üzülüyorsun diyor bana onu da dalga gecerek söylüyor zaten ondan sonra kavga başladı.
inanırmısınız bugün rüyamdada ablamla kavga ettiğimi birbirimize bıçak attığımızı görmüştüm rüya tabirlerinde tersi çıkar diyordu ama biz gerçekten kavga ettik.

Ablanın o tarzda konuşmaları bana çok normal gelmedi bi çekememezlik mi var acaba :uhm:
 

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
anladığım kadarıyla ablanız da bi çekememezlik var. Acaba bu hırsının aşşağılayıcı tavırlarının nedeni sizden bütük olmasına rağmen hala evlenememiş olması olabilir mi diye düşündüm bir an:uhm: Zaten en önemli kişi yani sizin eşiniz destekçinizmiş yaa gerisini boşverin. Kapınızı kapattınız mı herkes dışarda kalıyor yeter ki eşiniz iyi olsun
 

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
530
2
anladığım kadarıyla ablanız da bi çekememezlik var. Acaba bu hırsının aşşağılayıcı tavırlarının nedeni sizden bütük olmasına rağmen hala evlenememiş olması olabilir mi diye düşündüm bir an:uhm: Zaten en önemli kişi yani sizin eşiniz destekçinizmiş yaa gerisini boşverin. Kapınızı kapattınız mı herkes dışarda kalıyor yeter ki eşiniz iyi olsun


vereliniortak
 

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
valla kızlar şu an içim öyle rahatlamış durumdaki çekememezlik varmı yokmu bilmiyorum ama sanki ben babamın düşmanıymısım gibi bir tavır sergiliyor bana halbuki ben babama çok düşkünüm ama evladı için gerekli olan yardımı yaptı ablama battı evet belki eşimin ailesi bize hiç yardım etmedi beni çok üzdüler ama 2 yıl oldu ya ne onlar değişir ne de ben onların karşısında şaklabanlık yapabilirim dönüp dolaşıp onları sokuyorlar araya belki insafa geldi kayınpederim ev sahibi olmamızı istiyor aman yardım etmez o adam eşinde o kadar para yok zaten girişmeyin öyle şeylere diyor canımı sıkıyor.
evet belki olabilir benden önce evlenemediği için bir çekememezlik olabilir napıyım ya evlensin kendisi istemiyor onun içinde bende kısmetimi çeviremezdim eşime aşığım oda bana aşık kimin ne dediği umrumda değil zaten eğer kayınpederim yardım ederse şimdiki oturduğum yere çok ters bi yerde ev sahibi olacağım yani bu kadar görüşmeyeceğiz ve herşey kapanıp gitcek zaten buraya bi taşındık kafayı yedim ben eşimle kötü olacağım diye korkuyorum allah korusun tabi
bu arada birkaç şey yazdığınız için çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.865
1
ohaa yani ablanaa akannehir

ne demek kayinpeder ödemeliydi

yok ya daha neler ,onunkisi babada seninkisi samda kayisi mi

babalar evlatlarina yardim eder ama basa kakmamak kaidesiyle

keske esin yavas yavas kendisi ödeseydi

mesela benim babamda ,egitim masrafimi karsiliyor

abimede asla demiyorlar ,sirf abimin karisi yada abim olurda birgun kalbimi kirarlar diye

hatta babam kim ne derse desin benim param degil mi ben kazanmiyormuyum

onlarada yedirmiyormuyum sende evlatsin, onlarda der hep...







 

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
bizde ödemeyi istedik ama babam zaten o bana ait bi borç gerek yok yavrum kendinizi zorlamayın ihtiyaçlarınızdan kısıp bana verirseniz ve ben bu kadar rahatlığın içinde o parayı sizden alırsam çok üzülürüm dedi zaten babam bişey demiyor ama ablamla annem babamın düşmanı ilan ettiler beni sanki ben babama karşı hainim ama yatak odamı almış çokmu yani bumu ablama batan bilmiyorum ya 2 yıldır evliliğim ağzında dalga konusu oldu bıktım artık yeter heleki böyle bir dönemdeyken ve tedavi görürken benimle ve eşimle dalga geçmesi sinirlerimi zıplattı belki çok ağır oldu ama biraz oda düşünsün ben kardeşime ne yaptımda bana bunu yaptı diye belki anlar.
onunda bir ilişkisi bir sevgilisi var ya ben aptalım hee onları buluşturmak için her haltı yedim ama yaranamadım ve onların aşkıyla hiç dalgada geçmedim artık iyilik yapmayı düşünmüyorum sonra üzülen ben oluyorum.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.

yavruum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
322
0
pttya87 canim burdayim burayada yaziyim dedim sen niye canini sikiyosun oluyo maalesef böyle durumlar her aileden var 1 tane ne yapalim bence varya ablan evlenmedigi icin bi garip bak benim kiz kardesim var kardesim 25 yasin da onun yasitlari okul arkadaslari hep evlendi bi kardesim evlenemedi okadar güzelki sana anlatamam kimseyi begenmiyor yada nasip iste amma bir görsen 1 saat adam gibi oturup sohbet edemeyiz benide bizide kücümser kardesim böyle sinir bi görsen ama ben anliyorum bak varya beni cok aglatmistir ve ben onu büyüttüm altini alirdim o kücükken biz 4 kardesiz ve en büyügü benim benden sonra bir kiz daha var benim kücügüm o evli 10 yillikbenden önce evlendi 10 yasinda 1 oglu 7 aylikta kizi var 3 kardesimde bu asabii olan ensonuncusuda 1 tane dünya tatlisi erkek kardesimm asabii dedigimle erkek kardesime ben baktim ben büyüttüm onlari annem babam caliysiyolardi yaaa ben anlatsam varya sen benimkide dermi dersin ben anne sarkisini hic sevmem biliyomusun ben senden daha cok doluyum biliyosun birde cocugum olmuyoo allahima cok sükür esim varya dünya iyisi allah basimdan eksik etmesin yani diyecegim takma kafana sen esinle sana bak bebek yap oturdaa sen neyapican hesey düzelir sabirli ol keske seninle birebir konusabilsem ben birde gurbetteyim ya san neyi anlatiyim sen beni dinlerken ohh be benim ne derdim varmis dersin canimm bu kiz varya neler cekti en basidi ben anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm ve ben anne olamiyorum off düne döydüm patlayacam aski memnuda yokk hadi neyse bebisim sen kendine bakkkkkk
 

pptya87

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.389
964
ne kadar iyisin ya istanbula geldiğinde senle mutlaka görüşmek 1 kahve içmek çok isterim inan rahatladım demekki ne yapmak lazım takmamak lazım belki bu kavga iyi oldu biraz ölçer tartar öyle devam ederiz kardeşliğimize allahtan benim eşimde çok iyi bir insan benden yaşça büyük olduğu için beni bir bebek gibi seviyor onun hakkını ödeyemem ya...
bu arada sende canını sıkma bak demekki her ailede oluyormuş bu aydan umut etmeye devam dur bişey söyleyimde gülelim gecenlerde bir sağlık sitesine üyeyim bana bir yarışma yollamış hediye olduğunu bile bilmiyorum bakayım kendimi sınayım dedim en kısa zamanda bütün sorulara doğru cevap verdim 1 ay sonra 1 e posta fiesta fun kazandınız ay sonuna kadar teslim edilecektir diyor bi baktım condommuş kazandığım bugün geldi eşime gösterdim gerek yokki dedi evet dedim biz doğuştan condomluyuz dedim 1 tanesini meraktan açtım balon yapıp patlattım....:roflol:
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :82 Kg. Şimdiki Kilom :74.2 Kg.