Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

temem gümüşüm kolay gelsın ıyı eglenceler sana

iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo
Allahım ne güzel kelime kullandım bulunamıyabiliniyoben kızdım mı çok güsel konusurum

alttan gir üstten çık bişekilde ikna et umudum sen ıyısını bılırsın guvenıyorum ben sanadoktorlara gelınce de soylencek lafın baş harfını bıle bulamıyorum bazen

ahh balım insaAllahh :84:

cnm sen ankaradamı oturuyodun?

yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..

bu doktor hatalari yüzünden ya hamile kalamiyoruz yada düsük yapiyoz

ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim

ee konussanızatenefüsemi çıktınız

hayalotum yaw ben sana bende yoksun diyecektim hep unuttumben kendimden teklifi bilem yapamiyorum nerden yapilacagini beceremedimhep kizlar yapti saolsun simdide sen yaptin ama biz geciktin bu nasi olur

hocammmm rabbim bizi iyi ve tecrübeli doktorlarla karsilastirsin

hayalotum yaw ben sana bende yoksun diyecektim hep unuttumben kendimden teklifi bilem yapamiyorum nerden yapilacagini beceremedimhep kizlar yapti saolsun simdide sen yaptin ama biz geciktin bu nasi olur

ya banada hep kızlar yapınca biz birbirimizi unutmusuz canbonumolsun geç oldu ama temız oldu

kiz yerim senibak nasida hosuna gidiyo kullandigi kelime tatli hocammmizz geri geldi

yanlız benim anlamadıgım sey benı 1300 kişi gırıp bakmış profılıme halbukı ben okadar kısıyı tanımıyorum bıde ben hıc bakmıyorum nıye gırıp bakıyolar acaba:44::44::44:sen bılıyonmu nededını

umudum süpersın gonzalezım benım

ya banada hep kızlar yapınca biz birbirimizi unutmusuz canbonumolsun geç oldu ama temız oldu

yaw aslinda ben seni farketmistim düsük ne araya girince unuttum.:26:.bide ben daha nerden yapildigini bile bilmiyorum sana diyecektim sen biliyomusun diye aam sen hatirladin yaptinaam cok gec olduneyse kalbimiz birdi

yaw aslinda ben seni farketmistim düsük ne araya girince unuttum.:26:.bide ben daha nerden yapildigini bile bilmiyorum sana diyecektim sen biliyomusun diye aam sen hatirladin yaptinaam cok gec olduneyse kalbimiz birdi

canbonum yapmak ıstedıgın kısının profılıne gır arkadas ıstegı gonder cıkıyo profıl resmının altında ona tıkla sonra kabul et de gonderıyo .o kısıdede bıldırımlerde gozukuyor oda kabul edıyor

kiz yerim senibak nasida hosuna gidiyo kullandigi kelime tatli hocammmizz geri geldi

amaaann sorma yasağımm.. iste.. eski frekansımı tam bulamadım ama, arada bir parazit yapıyo, onda da anca bu kadar çıkıyoo
acaba yine tatlı mı konustum kine
ne tatlısı yaww.. dısı seni yakar içi beniiii yasağımmmm :84::84::84::84:

valla ne neye bakalar kii kuzum :44:
bana bakan ne kadar derdi vardır der kimbilir

Son düzenleme:

profilinemi girecektimaalalal zormus aklim karisti yada söyle yaparim kiz sen bana bi arkadaslik teklif etsene ben yapamiyorumda derimben senle olmak istiyorum derimsonunda böyleyapmazsa arkadas oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…