- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.821
tesekkürlerayy niye üstüma alindiysammm
biz de seni çoook seviyoruz canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ögrendim simdikkkacep sabah öglen aksam birlestirme ne papomm ben hepsini birlestiriyomdaaaa
alın canım sana dedimm zatiii hadii hadiii duydun işteee birde hayalot var tabii.siz ev sahibesiniz yaa bu topiğinn
hee biliyorum canımmm ama onun henüz bir adı yokkyasakhayalce olsun o da olmamııı
yaw meddcezirimiz nerde yosam bize haber vermeden memleketemi gittiii:26::26:aslinda ev sahimiz gercekte o
scorpionsum simdik sözlüyüz sonra nisan bi sene doluncada dügünümüz var haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnn
ama ben sizi gördümm napiiimmmbenden sonrakilerde hep ikinizi gördü o sebepten biz sizi biliyok :13::13::13:
tamama tatlııımmm..ömür boyu sürsün inşallahhhhhhhhhhh
doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 2 saattt
papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee
aminn tatlımmmmmmm..yok yok biz ayrılamayızzzz..hani Bülent Ersoyun bi şarkısı varya onun gibiiiiiinslalahhhh inslalahhhhh aama sonrada bi kavgada bosanmayalim ömürlük olsun bu evlilikkkkkk ona göreeee bi topikte kocayalim scorpionsumm
aminn tatlımmmmmmm..yok yok biz ayrılamayızzzz..hani Bülent Ersoyun bi şarkısı varya onun gibiiiii
doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 24 saattt
papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee
canımm çoookk sevindii o baan hep papi derrr.şimdi bi papi daha var diyoiki de bir göz göze gelip gülüyoruzz yuzmeye göndercem,baskete göndercem,nere isterse diyo...adet olacakmışım gibi hemde ağrım var..ağrım geliyo ama ara ara ..sbh yine test yaptım korktum adet mi olacam diye yıne çift gördüm
siz bana ne yapmam gerektiğini soyleyın olur mu..eşim hemen iyi bi dr bulalım süt ve süt ürünleri bol yee..meyce bol yee zorla kendini..ben dedim ki ona senın imtihanın asıl şimdi başlıyorrrpapim ben naptım kii diyoo
korkma o agrilar normal yeterki kanama ne olmasin papommmmrabbim tamamina erdirir insallahhh
canlarım ben biraz çıkıyorum..yemek yapıcamm anneme uğrarımmiki gündür görmedim..bi bakayım nasıl..öpüyom siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?