Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alın canım sana dedimm zatiii hadii hadiii duydun işteee birde hayalot var tabii.siz ev sahibesiniz yaa bu topiğinn

yaw meddcezirimiz nerde yosam bize haber vermeden memleketemi gittiii:26::26:aslinda ev sahibimiz gercekte o

Son düzenleme:
ama ben sizi gördümm napiiimmm benden sonrakilerde hep ikinizi gördüo sebepten biz sizi biliyok :13::13::13:

doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 24 saattt

papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee

Son düzenleme:
doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 2 saattt

papommmm kiz adamin napti dünnnn cok sevinmistirrrrrrbelirtilerin ne varmi....akinti kasik agrisi neeeee

canımm çoookk sevindii o baan hep papi derrr.şimdi bi papi daha var diyoiki de bir göz göze gelip gülüyoruzzyuzmeye göndercem,baskete göndercem,nere isterse diyo...adet olacakmışım gibi hemde ağrım var..ağrım geliyo ama ara ara ..sbh yine test yaptım korktum adet mi olacam diye yıne çift gördüm

canlarım ben biraz çıkıyorum..yemek yapıcamm anneme uğrarımmiki gündür görmedim..bi bakayım nasıl..öpüyom siziiiii

doru hayalotumla ikimiz hep burda bekliyoz 24 saattt

siz bana ne yapmam gerektiğini soyleyın olur mu..eşim hemen iyi bi dr bulalım süt ve süt ürünleri bol yee..meyce bol yee zorla kendini..ben dedim ki ona senın imtihanın asıl şimdi başlıyorrrpapim ben naptım kii diyoo

korkma o agrilar normal yeterki kanama ne olmasin papommmmrabbim tamamina erdirir insallahhh

tamaamm papomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…