- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.901
insalalh olmazsin keserim..yara gebelige engel degil onu takma kafana ..peki bu ilaclari kullanirken hamile kalmanda bi sakinca varmi
selam kizlar nasilsinizzzzzz anca oturdum temizlik camasir derkennnn yemek yaptim birazdan yiyecezz sizl;er nasilsiniz bakalim ne yapiyorsunuz?
hosgeldin habbitemmbaya is yapmisin bugün yavas yap dinlenerek cok yorma kendini 3 ay dolana kadar...bende evi toparladim yemek isine bakacam birazdann..
oldu habbitemm bende cikim bi dus alimmmmyavs yaptimmmmm habibtemmmmm....hayirlisiylaaaa 3 ay gecerrrr seninde ellerine saglik yemek yiyip geliyorummmm habibtemmmmmsabah kahvalti edemedimm midem almiyorr...yumurtayi zorla yedim bal yedim tereyagiyla iki lokma odaaa cay icmiyorummm
Aaaaaaa kimsecikler yooook:44::44:
Yemek saati tabii bende yemekleri hazırlıyorum masamıda hazırlayayı yemekten sonra görüşürüz inşallah...
ben geldim nabersiniz canbonlar
hancekim yapamadım verdiğin tarifi yarın yapınca bakalım nasıl olcek
hg canımmm..naptınız yemekler yendı mı ??bende bulgur pilavı yedımm bol tereyaglıı ohh miss çok da severimm
yok bitanem anca temizliği bitirebildim yarın doktora gidicem ya işim kalmasın dedim.birazdan özel temizlik duş falan bi üşengeçlik geldi üstümeyemek yapmadımki daha yiyelim.eşim sipariş vercek dışarda şuan kendileri afiyet bal şeker olsun teyzoşumla annesine
bende eşimi bekliyorum canım işten gelicek bizde arkadaşlarla çıkıcaz..ya bende lazere gidiyordum şimdik hamıleysem bırakmam lazım..zaten paketime hi gitmedim de ben hamıleyken npcam yaa
ya bi arkadaşım da dedi ki sakın içme tama iltihaba falan iyi geliyormuş ama düşünürken içme içindeki herşeyi temzliyormş dedi üstüne doktorda böyle diyince korktm bıraktm
aman canım dıkkat et artık ...alışveriş merkezlerinde falan o kapılarda geçme artık herşeyinde 1 adım geç atoh negüzel gezmeler gidicekmiş
Ay bu kk da bazen bii garip..ooo sizden öğreneceğim çok şey var
garip derken:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?