Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insalalh olmazsin keserim..yara gebelige engel degil onu takma kafana ..peki bu ilaclari kullanirken hamile kalmanda bi sakinca varmi

evet canım varmış eğer adetin bittikten sonra ilaçlarını kullan ve 1 ay ilişkiye grme dedi ilaçlar çok ağrmş

selam kizlar nasilsinizzzzzz anca oturdum temizlik camasir derkennnn yemek yaptim birazdan yiyecezz sizl;er nasilsiniz bakalim ne yapiyorsunuz?

selam kizlar nasilsinizzzzzz anca oturdum temizlik camasir derkennnn yemek yaptim birazdan yiyecezz sizl;er nasilsiniz bakalim ne yapiyorsunuz?

hosgeldin habbitemmbaya is yapmisin bugün yavas yap dinlenerek cok yorma kendini 3 ay dolana kadar...bende evi toparladim yemek isine bakacam birazdann..

hosgeldin habbitemmbaya is yapmisin bugün yavas yap dinlenerek cok yorma kendini 3 ay dolana kadar...bende evi toparladim yemek isine bakacam birazdann..

yavs yaptimmmmm habibtemmmmm....hayirlisiylaaaa 3 ay gecerrrr seninde ellerine saglik yemek yiyip geliyorummmm habibtemmmmmsabah kahvalti edemedimm midem almiyorr...yumurtayi zorla yedim bal yedim tereyagiyla iki lokma odaaa cay icmiyorummm

yavs yaptimmmmm habibtemmmmm....hayirlisiylaaaa 3 ay gecerrrr seninde ellerine saglik yemek yiyip geliyorummmm habibtemmmmmsabah kahvalti edemedimm midem almiyorr...yumurtayi zorla yedim bal yedim tereyagiyla iki lokma odaaa cay icmiyorummm
oldu habbitemm bende cikim bi dus alimmmmsonrada yemek isine bakimmmmgerci evde yalnizim ama yinede kendim icinde yemek yapmaliyimmm

yine öyle cok fazla kusman yok habibtem...sabir inslalah az kaldi üc aylik olmana cogunlukla rahata erilir 3 aylik olununcaa

Son düzenleme:
Aaaaaaa kimsecikler yooook:44::44:

Yemek saati tabii bende yemekleri hazırlıyorum masamıda hazırlayayı yemekten sonra görüşürüz inşallah...

Canlarım belki bu konuda yorum yapmak bana düşmez ama gelin görünki bu hayalotunuzda birinizin canı sıkılsa yanınızda olmak ister..Oan aklından negeçiyorsa o şekil yanınızda olduğunu belli etmek ister.Burada birbirimizi anlattığımız kadar tanıyan aslında tanımaya ,anlamaya çalışan bayanlarız.elbetteki amacımız sadece kafamızı dağıtmak ,gülmek,eğlenmek,yeri geldiğinde ağlamak için burdayız...Ben kendi adıma buraya ilk geldiğimde bilindik chat ortamları gibi sanıyodum, hatta eşim bile öğrendiğinde çok kızmıştı bana.Okadar çok topik dolaştımki 2 hafta boyunca hiçte güzel biyer değilmiş nebiçim biyer bile demiştim açıkçasıSonra şans belki yada kısmet bi baktım canım meddcezirim topik açmış.Girdim bi selam verim derken kaçakcanbonumla tanıştık daha sonra scorpıonsum meddcezırımle..sırf üçü için giriyordum artık sonra günler haftalar aylar derken teker teker hepiniz hayatımdan bi parça oldunuz.şimdi bende sizler gibi iyiki burdayım iyiki varsınız diyebiliyorum.ve artık kksız bir hayatda düşünemem açıkcası..Elbetteki hergünüm burda günlük gülüstanlıkta geçmedi.Yeri geldi bende sinir oldum bazı arkadaşlarıma,yeri geldi o kişinin bi kelimesi yüzünden ağlama krizleri geçirdim..yeri geldi sırf okişi ağlıyor diye bende oturup ağladım..o güldü bende güldümsizleri yanımdaymışsınız gibi herbirinizi ayrı ayrı benimsedimevet mutluyuz birbirimizle ,eğleniyoruz,ağlıyoruz,halaylar çekiyoruz hepsi güzel peki bunların yanında niye tartışamayalımki...anne evlat,abla kardeş,abi kardeş ,karı koca yeri geldiğinde kedi köpek gibi didişerken bizler niye birbirimizle tartışmayalım...Eğerki bizlerde burda gerçekten kardeş olmayı arkadaş olmayı becerebildiysek ki bence bunu başardık,bizimde zaman zaman burada tartışmamız gayet normal...ama tabıkı sevıyemizi bozmadann...gelelim bugüne,affınıza sığınaraktan söylüyorum isimde veriyorum kaçakcanbonum ve umudumgonzalezim....bu olayda ikinizlede özelden konuştum.kim haklı kim haksız bunun ayrımını yapmam ve yapamam .Çünkü bu aranızda geçen bir olaydır..tabiki burda yorum yapmakta bana düşmez ama ikinizide çok sevdiğimden belkide konuşma gücünü buldum.umudum koca 15 yılın var kaçakcanbonum kısa zamanda 5 can kaybın var.ikinizin içinde kopan fırtınaları istesemde anlayamam.2 yılım var ve bebek kaybını yaşamadım.ama siz birbirinizi anlayabilirsiniz.bizim yetemediğimiz yerlerde sizler birbirinize yardımcı olabilirsiniz.ikinizde yaşça benden azda olsa büyüksünüz eğerki yanlış bişey dediysem cahilliğime verin..tekrar tekrar özür dilerim herbirinizden..burada konuşmak istemesseniz bile birbirinizle yine topiğe girip diğer kişilerle konuşabilirsiniz..umudum bu helallik olayını anlayamadım gonzalezim neden bırakıp gitmek yerine olayı çözmek için kalmayı tercih etmek istemiyosun.sorunlarının hepsini anlattığın kadarıyla biliyorum kaçakcanbonumunkinide.herkesin derdi kaderi yaşıyacakları ayrı işte.ama bizim burda ortak olan tek bir isteğimiz var oda meleklerimiz...ve o melekler gelene kadar hepimiz bir diğerimiz için burda kalmaya söz vermedikmi?oyüzden ben bu gitmen olayında üzülüyorum..sizin yaptığınız tek hata aranızda geçen bir olayı özelden tartışmak yerine topikte yapmanızdı.bence özelden yazsaydınız bunların hiçbiri yaşanmazdı aranızda...kaçakcanbonumun seni ,seninde onu nekadar çok sevdiğini biliyorum ..tabiki konuşmak isteyip istemediğinize ben karışamam .haddim değil.ama dediğim gibi herkesin içinde kopan fırtınalar çok ayrı ..anlayamasakta anlamaya çalışmakta çabalıycaz...

hg canımmm..naptınız yemekler yendı mı ??bende bulgur pilavı yedımm bol tereyaglıı ohh miss çok da severimm

yok bitanem anca temizliği bitirebildim yarın doktora gidicem ya işim kalmasın dedim.birazdan özel temizlik duş falan bi üşengeçlik geldi üstümeyemek yapmadımki daha yiyelim.eşim sipariş vercek dışarda şuan kendileriafiyet bal şeker olsun teyzoşumla annesine

Son düzenleme:

bende eşimi bekliyorum canım işten gelicek bizde arkadaşlarla çıkıcaz..ya bende lazere gidiyordum şimdik hamıleysem bırakmam lazım..zaten paketime hi gitmedim de ben hamıleyken npcam yaa

bende eşimi bekliyorum canım işten gelicek bizde arkadaşlarla çıkıcaz..ya bende lazere gidiyordum şimdik hamıleysem bırakmam lazım..zaten paketime hi gitmedim de ben hamıleyken npcam yaa

aman canım dıkkat et artık ...alışveriş merkezlerinde falan o kapılarda geçme artık herşeyinde 1 adım geç atoh negüzel gezmeler gidicekmiş

ya bi arkadaşım da dedi ki sakın içme tama iltihaba falan iyi geliyormuş ama düşünürken içme içindeki herşeyi temzliyormş dedi üstüne doktorda böyle diyince korktm bıraktm

ya evet maalesef bende öyle biliyorum. Ilk duydugumda sizlere söylemek istedim ama karismak istememistim. Ama madem konusu acildi; bu tür icecekler yada yenecek seyler iceriyi tamamen temizliyor ve cok saglikli. Fakat bebek planlariniz var ise, maydonoz u bile cok az tüketmeniz gerekiyor. Civanpercemi ve Aslan Pencesi, sogan suyu, sinameki, adacayi gibi daha var ama animsayamadim isimlerini, icinizdeki iltihabi ve bebek olma ihtimali olan tüm seyleri temizliyor.

zaten bu tür kürleri öneren uzmanlar 6 ay icinde bir kur uygulamasi öneriyorlar.yani alti ay da bir kere ve 15 günü gecmeyecek...gerisi sizlere kalmis elbette, ben uzman degilim...

hayalotumm cok guzel yazmissinnn bende bu durumlara cok uzuluyorumm ikinizi buradaki herkesi cok seviyorumm birbirlerini bu kadar severken neden boyle oldu..yasanmsliklara veriyorumm..sizleri ailemden kisiler olarak goruyrummm..konusmak istemedimmm kimseyi kirmak istemiyorumm...bu durumlarada ne ddsem kirilmalar olacakkk..ama sizler bu topigin en degerli insanlarindan birisinizz...yasakhaylim ve umudumm aranizdaki bu kirginlik en kksa zamanda son bulurr eski nesesinize eski konusmalarimiza gulup eglenmelerimize geri doneriz...iyiki varsinizz sizleri cok seviyorumm,,yazacaklarimmm simdilik bu kadarrrr opuyrumm ikinizi UMUT81... VE YASAKHAYALIM...

allpinim senınde kasıkların ağrıyormuydu ilk kaldıgında benım bugun çok ağrıdı adet olacakmışım gibi hemde..yasagım da normal oldugunu soyledıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…