- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.001
gurbetkızçem dün çıktım cevabını göremeden kusura bakma canım.rüyanda hayırlara cıksın inşallah
paposenerim değer işinden pek anlamam canımın içi hamilesin ama haftalık değerler var nette ayınla uyuşuyor güzel gibi hissettim benrabbım kucagına almayı nasıp etın canım
hayalotum sen naptın ??ne durum da kistler gitmiştir inş
canbonlarım yeni geldim doktordan.
ama kistim olduğu gibi duruyor yineüzülmedim değil hani.uzunca konustuk yine.artık korunmak istemiyorum dedim.2 yıl oldu.olmıcaksada dogal yolla aşılamaya geçebelirim dedim.
doktorda progestan verdi anlattı bişeyler ama hayırlısı dedim sadece ..
1 ay bunu kullan önümüzdeki ay hamile kalmassan adetınden sonraki 12.günü gel yumurtalarıma bakıcak ve kist duruyosa yine doppler ve ç harfiyele başlayan bişey dedi onu yapcakmış..tamam dedim.işte benden böyle.soğan suyu kisti gidermedi ama en azından tam günümde oldumve yeni tedavime zamanında başlıyabilicem kaçakcanbonum senin baskıların olmasaydı başlayamazdım çok saol canbonum
canımcım ben şimdi yıne çıkıyorum ama yıne gelecem öperim senii..
canımm benim hayırlsıı olsunnn yaa..benım bı arkadaşımda kist i vardı doğal yoldan hamile kalmıştı..o da hep ilça kulanırdı bekarlıgından beri 4 3 ay adet olmadığını bilirim ben..rabbim kısmet edınce herşekilde oluyoo yaa..
ama kistim olduğu gibi duruyor yineüzülmedim değil hani.uzunca konustuk yine.artık korunmak istemiyorum dedim.2 yıl oldu.olmıcaksada dogal yolla aşılamaya geçebelirim dedim.
1 ay bunu kullan önümüzdeki ay hamile kalmassan adetınden sonraki 12.günü gel yumurtalarıma bakıcak ve kist duruyosa yine doppler ve ç harfiyele başlayan bişey dedi onu yapcakmış..tamam dedim.işte benden böyle.soğan suyu kisti gidermedi ama en azından tam günümde oldumve yeni tedavime zamanında başlıyabilicem kaçakcanbonum senin baskıların olmasaydı başlayamazdım çok saol canbonum
Kuzum seni merakettim.tam bakayim derken sen yazmissin.anam ne inatci kistin varmis hee.ama olsun cnm ya regl olman da guzel bi gelisme.hadi hayirlisi insallah bu ay olur da hicbiseye gerek kalmaz cnm.ama olmazsa da baska bisuru care var.denemekten zarargelmez.kistleriyle hamile kalan da cok.Allah daha buyuk dertler vermsin tatlim.bak benim kankam bu ay doguracak.4.evre cikolata kisti hastasi.v normal yolla kalmasi neredeys imkansizken.Rabbim nasibetti.senin kisti hicc takma kafana.onumuzdeki maclara bakalim sekerimmn
Miamoremm bebişmi geliyor yoksaaa
hayırlısıyla inşallah
neden similey yollayamıyorum beeeeeennnnn
kızlar gittim 601.30 değerim tahmını 4 ya da 5 haftalık değerim nasıll yazın ben sonra okurumm
scorpıonsum ben bıraz cıkım evı toparlım uzanım duş aldım demın bi ağırlık çöktü sanki
yaw kurcalatınca kasık agrılarımdan ölcek gibi oluyorum biraz dinlenimde çabuk geçsin.
çok öpüyorum seni canbonum
CANIMMM GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN SABAH KAHVESİNE MİSAFİRİM VARDI ANCAK GİTTİ TELEFONDAN BAKIP YAZAYIM DEDİM AÇTIM ŞİMDİ ONADA AYIP OLUR DİYE YAPAMADIM CANIM,AKLIM HEP SENDEYDİ DUADA ETTİM SENİN İÇİN KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAMASI İÇİN
DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA YAZMIŞTIM,10 SENELİK EVLİ VE SENELERCE BEBEK İÇİN UĞRAŞAN CAN DOSTUMUN YUMURTALIKLARI ONUN TABİRİYLE PATATES ÇUVALI GİBİYDİ ÇOK SAYIDA İRİLİ UFAKLI KİSTLERİ VARDI VE BİRİNİN TAVSİYESİYLE HAYIT OTUNA BAŞLAMIŞ VE SONRAKİ AYINDA HAMİLE KALMIŞ,SANA HAYIT OTUNA BAŞLA DEMİYORUM AMA ONDA O KADAR ÇOK KİST VARDIKİ YANİ O HALDE BİLE HAMİLE KALDI.ALLAHIM HİÇ OLMAZ DEDİĞİN ANDA O KADAR GÜZEL KAPILAR AÇIYORKİ...
BEN ARTIK ÖNCEKİ KADAR TAKMAMAYA VE ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞIYORUM ONU GÖRDÜKTEN VE YAŞADIKLARINA BİREBİR ŞAHİT OLMUŞKEN HER ZAMAN HAYIRLISINI DİLİYORUM..
SENDE TAKMA KAFANA VE ÜZME KENDİNİ KİST OLUPTA HAMİLE KALAN O KADAR ÇOK KİŞİYE ŞAHİT OLDUMKİ HAYIRLISIYLA SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALMAYA ÇOK AZ KALDI HAYALOTUM ÇOK ÖPÜYORUM CANIM SENİ TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM HEPİMİZİN SESİNİ DUYSUN İNŞALLAH
bilmyorum ki... Bebisi de bilmiyorum:)) kan testif 18 inde negatif cikti.. Bu persembe sabah doktor randevum var. Kasiklarimin agrisi durdurmayacak gibi degil, ama sizliyor hep. Artik üsütmüs de olabilirim ayaklarim hic isinmiyor.. Kismet, persembe belli olur sanirim. Zaten 3 subatta hasta olmam lazim, en son ki adet tarihime göre. En son 13 aralik ta olmustum. Cok garip yaaaa, hasta olmadan bir ay gecirdim nerdeyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?