- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.801
medcezirim senle ikimiz bugünün canına okuyanlardanız heraldeama ben arabada gelirken az uyumustum o yüzden gelincede smdi burdayımm
hadi hayırlııs olsun bakalım, bu ay sürpriz yapsada gelse meleğinnn , tatıl rüyalar, bebisil geceler
geldim kuzum geldim.. dedim smdi hayalotum merak etmstir beni.. enisten oturmusut pc de.. anca kalkdı.. gördüğün gibi cvp verecem diye telef oldumm
canm elimn üzerne çay suyu dökldü biraz canm yanyo
canm elimn üzerne çay suyu dökldü biraz canm yanyo
şunları teker teker yazaydın nolurduuuuheeeeeeeeeee nolurdu söyle banaaaaaa
koldandamı vuruluyo ya siz nasıl vuruyonuzki onları rastgelemi oluyooo:26:vallahi zor umudum ya kan pıhtısı içinde kendılerı vuruyolarmış iğneleri rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallahh
doru benim suyumda iyidirrrr iyidirde eşimde benle fazla su içmiyoz1 damacana su vallahi 1 ay gidiyor en erken biterse 3 hafta ama tazecık daha bayat değil melekim korkma çimenler oluşmadan bidonun dibinde bitiriyoz yani
heee gonzalezım 6.hissim kuvvetliiiherşeyi seziyorum 10mt ötedennn hayalotum yaaa ondan yaniii
hayırlı Akşamlar kızlar nasılsınız??
ecehanımgurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakimm
ecehanım bugün sizin oralardaydıkk, sahil de varmıydınız yoksam
geçmis olsun cnm yaa.. nasıl iyi mi simdi elin :26:
yaw napim.. tıkladım tıkladım buraya gelmisim bi bakdım ki
kuzum göbekten yapıcaksan eğer, göbek deliğinden 3 parmak kenarına yapabiliyosun
eğer koldan dersek, dirsekten 4 parmak üste yapabliyosun
yok kuzum bunlar rastgele olmuyo.. hani insülin iğneyi yapılor ya, deri altı seker hastalır yapıyo hani.. onun gibi. iğne ucu küçük gibi düşün ve hazır enjektörler bunlar .. öle işte balım .. zor bu isler..
kız niye su içmiyon, ben çok su içerim .. susuz duramam kibizde bi damacana 2-3gün anca gidiyo
bak nasıl biliyom, benim hayalotum herseyi bilir
ecehanım hoşgeldinnnnnnnniyiyim bitanem sen nasılsınnnnn
gurbet kızçem hoşgeldinnnnn
çok merak ettım ben seniiiidedim bu kızçe 1 saate kadar evde olur bekle bekle ne gelen var ne gidennn
olsun eniştem gezdırdı bugun senı enişteme laf yokkkk
iyiyim canım da size bişey sorabilirmiyim şimdi ben aşılama oldum ya 12 gün oldu.. eşimle bugün ilişkiye girdik.. ama kan geldi.. korktum agladım hatta.. ALLAHTAN kan hemen kesildi.. çok akmadı yaniii.. ama çok korktum ya.. acaba tuttuysa zararmı verdim:18:
hmm.. merakta edermis benim balkutum
ama nerden bildin ki, gayipten ses mi duydun 1 saate kadar geleceğimi
heya başın etini yidinmdedim pazar günü gezdiririm seni, smdi babanlara gitme, daha geçen hafta ordaydık fln dedi.. oturtdu beni dün cmrtesi evde.. dün kü günün acısı bgün çıkdıı yaşasın kötülük
ama iyi oldu bea, içim ferahladı
ciddimisin canım ya yakınmıyız yoksam nereye geldin canım.. bugün üstkata misafirler geldi yukarı çıkmak zorunda kaldık...
:44::44:bende aklımdan geçiriyodumki bu kızçenin kaç günü kaldı diyee çekindim aklına getırırım dıyeee
bitanem beli zorlamadan olmuş olabılır :26:valla bılmıyorumkı nezaman test yapcan normalde pekı kaç gun gecınce yapılıyomuş
kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo..
evvveeeetttttttttttt ..bu 3. cü gelisimiz oraya, bi kısagirerken gelmistik.. ilk kez.. bide 2ay önce flandı sanırım.. bide simdi etti 3 ya işte sahil tarafınad geçdik.. Demir park varmıs onu taaaaa beriden gördük, onu keşfettik ama hemen çıkdık.. martılara simit attım , kapışan gitti
artık bidaki geldiğimizde, hatta hayalotuma not bırakmısdım, kk da ki zonguldak taki hayranlarıma haber uçur, umut geliyo diye, ama seni bulamamıs kuzum
hee şimdi anladım gonzalezim rabbım kolaylık versın vallaha zorr
bitanem su içmek hiç aklıma gelmiyo yaaabilerek mutfak kapısının önünde bidon hani görümde içim diye ama yokk içemiyom susamıyorum hiççç
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
alalaaa ilaç saatın gelıyoduuuutabi bilecem iğne vurcadın
iyi yaptın gonzalezım aferem boylem vur masaya yumruğunu
sen yıne yaparsın tatlım olmadı gıdıp bı kan testı verırsın onda cıkar ılıskıden 12 14 gun sonrası kanda bellı olurmus çünkü kesın oyle bılıyorum yanlıs okumadıysam:44:yarın yaz sonucu ıkısınede hazırlıklı ol sen yıne batını bekle olurmu tatlım
ıyı gecelerrr bebegımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?