Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok merak ettım ben seniiiidedim bu kızçe 1 saate kadar evde olur bekle bekle ne gelen var ne gidennn
olsun eniştem gezdırdı bugun senı enişteme laf yokkkk

canm elimn üzerne çay suyu dökldü biraz canm yanyo

geçmis olsun cnm yaa.. nasıl iyi mi simdi elin :26:

yaw napim.. tıkladım tıkladım buraya gelmisim bi bakdım ki
kuzum göbekten yapıcaksan eğer, göbek deliğinden 3 parmak kenarına yapabiliyosun
eğer koldan dersek, dirsekten 4 parmak üste yapabliyosun
yok kuzum bunlar rastgele olmuyo.. hani insülin iğneyi yapılor ya, deri altı seker hastalır yapıyo hani.. onun gibi. iğne ucu küçük gibi düşün ve hazır enjektörler bunlar .. öle işte balım .. zor bu isler..
kız niye su içmiyon, ben çok su içerim .. susuz duramam ki bizde bi damacana 2-3gün anca gidiyo
bak nasıl biliyom, benim hayalotum herseyi bilir

ecehanım gurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakimm

ecehanım bugün sizin oralardaydıkk, sahil de varmıydınız yoksam

ecehanım gurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakimm

ecehanım bugün sizin oralardaydıkk, sahil de varmıydınız yoksam

ciddimisin canım ya yakınmıyız yoksam nereye geldin canım.. bugün üstkata misafirler geldi yukarı çıkmak zorunda kaldık...

hee şimdi anladım gonzalezim rabbım kolaylık versın vallaha zorr
bitanem su içmek hiç aklıma gelmiyo yaaabilerek mutfak kapısının önünde bidon hani görümde içim diye ama yokk içemiyom susamıyorum hiççç

ecehanım hoşgeldinnnnnnnniyiyim bitanem sen nasılsınnnnn

gurbet kızçem hoşgeldinnnnn

iyiyim canım da size bişey sorabilirmiyim şimdi ben aşılama oldum ya 12 gün oldu.. eşimle bugün ilişkiye girdik.. ama kan geldi.. korktum agladım hatta.. ALLAHTAN kan hemen kesildi.. çok akmadı yaniii.. ama çok korktum ya.. acaba tuttuysa zararmı verdim:18:

çok merak ettım ben seniiiidedim bu kızçe 1 saate kadar evde olur bekle bekle ne gelen var ne gidennn
olsun eniştem gezdırdı bugun senı enişteme laf yokkkk

hmm.. merakta edermis benim balkutum
ama nerden bildin ki, gayipten ses mi duydun 1 saate kadar geleceğimi

heya başın etini yidinm dedim pazar günü gezdiririm seni, smdi babanlara gitme, daha geçen hafta ordaydık fln dedi.. oturtdu beni dün cmrtesi evde.. dün kü günün acısı bgün çıkdıı yaşasın kötülük
ama iyi oldu bea, içim ferahladı

:44::44:bende aklımdan geçiriyodumki bu kızçenin kaç günü kaldı diyee çekindim aklına getırırım dıyeee
bitanem beli zorlamadan olmuş olabılır :26:valla bılmıyorumkı nezaman test yapcan normalde pekı kaç gun gecınce yapılıyomuş

alalaaa ilaç saatın gelıyoduuuutabi bilecem iğne vurcadın
iyi yaptın gonzalezım aferem boylem vur masaya yumruğunu

ciddimisin canım ya yakınmıyız yoksam nereye geldin canım.. bugün üstkata misafirler geldi yukarı çıkmak zorunda kaldık...

evvveeeetttttttttttt .. bu 3. cü gelisimiz oraya, bi kısagirerken gelmistik.. ilk kez.. bide 2ay önce flandı sanırım.. bide simdi etti 3 ya işte sahil tarafınad geçdik.. Demir park varmıs onu taaaaa beriden gördük, onu keşfettik ama hemen çıkdık.. martılara simit attım , kapışan gitti
artık bidaki geldiğimizde, hatta hayalotuma not bırakmısdım, kk da ki zonguldak taki hayranlarıma haber uçur, umut geliyo diye, ama seni bulamamıs kuzum

kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo..

bitanelerim ben acil çıkış yapıyorum belime ağrı girden birden :26cde çok oturdum bide çok yattım bugün koltuk tepesındebıraz hareket etmelıyım yoksa sabaha dogrulamam vallaöpüyorum ecehanım bi test yap egerkı aşılama gunun dolduysa bıtanem:26:yada doktorunu bı ara sor bıtanemm mutlaka yaz sonucuolurmu merakta bırakma benii
umudum cıkıyorum yarın gorusuruz 12 gıbı randevum var ama sabah gıreım bıtanem çokkk öpüyorummmm

kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo..

sen yıne yaparsın tatlım olmadı gıdıp bı kan testı verırsın onda cıkar ılıskıden 12 14 gun sonrası kanda bellı olurmus çünkü kesın oyle bılıyorum yanlıs okumadıysam:44:yarın yaz sonucu ıkısınede hazırlıklı ol sen yıne batını bekle olurmu tatlım
ıyı gecelerrr bebegımmm

ciddimisin ya evet demirpark var alışveriş merkezi.. hatta bugün gitsekmi dedik durduk yarın gitcez.. nasıl kaçırdım ya sen o zaman eregliden falansın.. kozlu tarafındaki sahilde yürümüşsünüzdür orasıda çok güzel... bi daha haber ver

öle iste kuzum
heh aynı k.valdem giib konustun.. yaww şaşı ben size. nasıl akla gelmez. hiç mi hararet yapmıyonuz
valal kahvaltı hazırlarnkene 2bardak içiyom bi..kalkınca susuyom..kahvalıt sırasındra yine 2-3bardak su.. gün içined su.. artık nereme içiyosam ben susuz duramam, su hayattır balkusum snde iç

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

bu gözleri ben bi yerden tanıyom sankim
alalaaa ilaç saatın gelıyoduuuutabi bilecem iğne vurcadın
iyi yaptın gonzalezım aferem boylem vur masaya yumruğunu

heya dimi iğne
öle işte kusum.. dedim sen Allah'ın her günü evden çıkıon, madem göndermedin bnide gezdircen
bidediyo, o kadar da kal demedim çok istiyosan gideydin babanlara , gıcık şey.. götürmemek için su koyveriyodu ki yakaladım tutdum ensesinden bak dedim ya götürürsün, ya götürürsün, yoksa atıcam kapıya seni
derken çok korkdu öle gitdik
eve gelirkende diyo, keske babanlara gideydik daha az masraf çıkardı dedim geçmis ola.. tabi gittim mi kalacam, yalnızda durmak istemiyo evde.. ben bilmiyom sankim.. bi öle kıvır bi böle kıvır sonrda

tamam canım çok çok teşekür ederim sana.. anca kan testiyle ögreniriz...ben herseye hazırımda eşim çok hevesli o üzülsün istemem inş tutar hakkımızda hayırlısı k.i.bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…