- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.821
öle iste kuzum
heh aynı k.valdem giib konustun.. yaww şaşı ben size. nasıl akla gelmez. hiç mi hararet yapmıyonuz
valal kahvaltı hazırlarnkene 2bardak içiyom bi..kalkınca susuyom..kahvalıt sırasındra yine 2-3bardak su.. gün içined su.. artık nereme içiyosamben susuz duramam, su hayattır balkusum snde iç
bu gözleri ben bi yerden tanıyom sankim
heya dimi iğne
öle işte kusum.. dedim sen Allah'ın her günü evden çıkıon, madem göndermedin bnide gezdircen
bidediyo, o kadar da kal demedim çok istiyosan gideydin babanlara , gıcık şey.. götürmemek için su koyveriyodu kiyakaladım tutdum ensesinden bak dedim ya götürürsün, ya götürürsün, yoksa atıcam kapıya seni
derken çok korkdu öle gitdik
eve gelirkende diyo, keske babanlara gideydik daha az masraf çıkardıdedim geçmis ola.. tabi gittim mi kalacam, yalnızda durmak istemiyo evde.. ben bilmiyom sankim.. bi öle kıvır bi böle kıvır sonrda
bitanelerim ben acil çıkış yapıyorum belime ağrı girden birden :26cde çok oturdum bide çok yattım bugün koltuk tepesınde bıraz hareket etmelıyım yoksa sabaha dogrulamam valla öpüyorum ecehanım bi test yap egerkı aşılama gunun dolduysa bıtanem:26:yada doktorunu bı ara sor bıtanemm mutlaka yaz sonucuolurmu merakta bırakma benii
umudum cıkıyorum yarın gorusuruz 12 gıbı randevum var ama sabah gıreım bıtanem çokkk öpüyorummmm
ciddimisin ya evet demirpark var alışveriş merkezi.. hatta bugün gitsekmi dedik durduk yarın gitcez.. nasıl kaçırdım ya sen o zaman eregliden falansın.. kozlu tarafındaki sahilde yürümüşsünüzdür orasıda çok güzel... bi daha haber ver
tamam canım çok çok teşekür ederim sana.. anca kan testiyle ögreniriz...ben herseye hazırımda eşim çok hevesli o üzülsün istemem inş tutar hakkımızda hayırlısık.i.bak
kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo..
tmm kusum.. hadi hayırıl geceler, yat dinlen kuzum. randevuna bomba giib gidersin insaAllah.. bebisler pıtır pıtır dökülsün inşşaAAlahhh...sabah görüsürüz artık kısmet olrusa, öpyom balım, seni seviyom
evt cnm.. bgün farkettik. adını taa oraya gidince okuyabildikepey bi kalabalıkıt her yer.. havada güzel sayılırdı., biraz kapalı gibiyid ama bazen günes fln çıkdı.. tam günüydü gezmenin.. umud kaçırmadı tabiki
balık restrontları var, kedicikler fır fır dönüyo etrafımızda
oraya geleceğimiz aksamdan belil olayıd derdim kuzum, snde geceleri bu saatde geliyon anca, gündüz olaydın iki haber uçururdum sanaartık bidakine kuzum
anammmm hızlı gonzalezdemı büle su içmiyooo benim gıbımmmmçeke çeke kime çekmişim gördünmü gıııı
o gözler senin için umudummmmm
ayyyy eniştem gülmekten öldürdün beni yaaaaynı benımki demekkı butun erkekler aynı gonzalezımmmm
evet canım her zamanki hali kalabalık oluyyo.. bi dahakine haber ver canım
cnm keske biraz daha duraydınız.. kanama geldi dedin ya..
bide normal testel belki çıkmayabilir, kan da baktır kuzum, yarın
fazla gelmedi ama damla damla.. ama bizi bitirdidurmadı canım erkek degilmi işte.. ama şimdi çok korktu çok endişelendi daha dokunmam sana diyo..onu hiç öyle görmemiştim normalde o kadar sakin rahatki bende tam tersi çok panik heyecanlı bi tipim... bende dedim o testlerde çıkmaz diye alcam diyo alsında görsün ne diyeyim.. çıkacak görürsün diyo...:26:
heryer kalabalıktı cnm, sadece alsvers merkezi değil.. dolastığımız yerlerde, millet havaayı gezme havası bulunca herkes çıkmıstı..
tmm cnm insaAllah, artık kısmet olursa bebislerle gelirik
dogrudur öyle oluyo zaten sen bide yazın görsen canlı müzik bile oluyor her sahide mutlaka..kozluya çok gideriz biz arkadaşlarımız var orda.. hep bulusuruz.. inş canım bi gün buluşuruz.. inş bebeklerle geliriz inş
cnm ne diyeyim bilemedim ki simdi.. ya 9 ay boyunca olduğunu düsünsün ..yani bunu da dedim ama, insaAllah farklı algılanmamıstır ..
kuzum sen en iyisi, kendin gidemiyon mu, bi kan da baktır yarın ; en iyi çözümü bu :26:
hem diğerined çıkmayabilir, eşin demesin sonra, bak olmadı diye
hmm.. insaAllah cnm.. bakmışın gün gelmis, bebislerle gezip, gelip kk da, ayy çok yoruldum diyomuşum eve dönünce de
hadi balım ben kaçıyom, hayırıl geceler sana, gözlerim gidiyor .. öpüyom seni cnm
selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum ..
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım.1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem..bide sabah sabah kim gelir diyo hem bana sabah gel dedi bu balım al sana al sana keskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım iyi kurcalattır kendini balım
erbişeye baksınlar
bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var..zaten bu hep var.. hayırlısı bakalım
haydiin bakalım umud da gider..azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. cam fln siliim.. tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..
başş başş
gonzalezimmm yettim gayreeeeyaw sen gelene kadar tozlanır yıne hertaraf yakın olaydık gelemeden 1 gece öncesi ben gelırdım temızlıge çiçekleride sulardım hergünnnn gitcem şimdi çıkmadan bi bakınım dedim kim var kim yok bi sayıyım dedimmm midenmi bulaniyoooo sen hazırlık yapıyon bence alıştırıyon kendini öncesinde dimeee yavrum senin ateşin hiç düşmedi ya napcaz sen çalışmaardan uzak kaldın ateşş fırladı umudum hayırdırrrr
yorma kendını alaaalaaain cam tepesinden haydık bende öptüm şimcik çıkıyorummm gelınce yazarımmm baş başşşşş
ben geldım gonzalezım bı yukarıda yazdım olan biteniiiyetiş bacım yetişşşe napim olsun içimrahat giderim evden, temiz yaptım diye.. geldiğimde onu o zaman düşürük ahh balım ben yattığım zamanda bile sen yanımda olsan o bile bana yeter..hiç sana kıyar mıyım ben çalıscak adam buldum görümce ve k.valde ikilisi
yaa ilaçlar yapıyo onu biliyorum..artık kaç gündür içime iyice işliyo sanırım ondan..
heyaw atesim heç düsmüyo benimyoo arada çalısma ediyok cnm o kadar da değel daha çalısma yasağı haftasına gelmedik
yapam kuzum, kendimi yormadan, cam tepesinden bu kez çıkayımda, bidakilere inerim
hadi bnde kaçtım.. görüsürük balım..
Selam Canlar cok koptum ya kimseden haberim yok bari arada ozel mesaj atinda haberim olsun
Okuldayim herzamanki gibiyim operim herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?