Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anammmm hızlı gonzalezdemı büle su içmiyooo benim gıbımmmmçeke çeke kime çekmişim gördünmü gıııı
o gözler senin için umudummmmm
ayyyy eniştem gülmekten öldürdün beni yaaa aynı benımkidemekkı butun erkekler aynı gonzalezımmmm

tmm kusum.. hadi hayırıl geceler, yat dinlen kuzum. randevuna bomba giib gidersin insaAllah.. bebisler pıtır pıtır dökülsün inşşaAAlahhh... sabah görüsürüz artık kısmet olrusa, öpyom balım, seni seviyom

evt cnm.. bgün farkettik. adını taa oraya gidince okuyabildik epey bi kalabalıkıt her yer.. havada güzel sayılırdı., biraz kapalı gibiyid ama bazen günes fln çıkdı.. tam günüydü gezmenin.. umud kaçırmadı tabiki
balık restrontları var, kedicikler fır fır dönüyo etrafımızda
oraya geleceğimiz aksamdan belil olayıd derdim kuzum, snde geceleri bu saatde geliyon anca, gündüz olaydın iki haber uçururdum sana artık bidakine kuzum

tamam canım çok çok teşekür ederim sana.. anca kan testiyle ögreniriz...ben herseye hazırımda eşim çok hevesli o üzülsün istemem inş tutar hakkımızda hayırlısı k.i.bak

inşallah canımmm hayırlısı olsun hakkınızda allaha emanet olll
umudum sende alllaha emanet ol kuzum

kimsesine göre degişiyo doktor adet olmassan adetin geçince 1 hafta sonra gel dedi.. ama eşim sabırsız yapalım diyo yarın idrar testi alıp gelecek.. onda çıkmaz diyorum anlamıyo..

cnm keske biraz daha duraydınız.. kanama geldi dedin ya..
bide normal testel belki çıkmayabilir, kan da baktır kuzum, yarın

evet canım her zamanki hali kalabalık oluyyo.. bi dahakine haber ver canım

evet canım her zamanki hali kalabalık oluyyo.. bi dahakine haber ver canım

heryer kalabalıktı cnm, sadece alsvers merkezi değil.. dolastığımız yerlerde, millet havaayı gezme havası bulunca herkes çıkmıstı..
tmm cnm insaAllah, artık kısmet olursa bebislerle gelirik

cnm keske biraz daha duraydınız.. kanama geldi dedin ya..
bide normal testel belki çıkmayabilir, kan da baktır kuzum, yarın

fazla gelmedi ama damla damla.. ama bizi bitirdidurmadı canım erkek degilmi işte.. ama şimdi çok korktu çok endişelendi daha dokunmam sana diyo..onu hiç öyle görmemiştim normalde o kadar sakin rahatki bende tam tersi çok panik heyecanlı bi tipim... bende dedim o testlerde çıkmaz diye alcam diyo alsında görsün ne diyeyim.. çıkacak görürsün diyo...:26:

günün yorgunluğundan artık pilim bitiyo, azıcık sabaha kadar şarja takam kendimi
hadi hayırıl geceler,. bol bebisli geceler. sizleri öpüyorum, selamlıyorum
ve tıpışlıyıp
topikten gidiyorum uykucuklar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm ne diyeyim bilemedim ki simdi.. ya 9 ay boyunca olduğunu düsünsün .. yani bunu da dedim ama, insaAllah farklı algılanmamıstır ..
kuzum sen en iyisi, kendin gidemiyon mu, bi kan da baktır yarın ; en iyi çözümü bu :26:
hem diğerined çıkmayabilir, eşin demesin sonra, bak olmadı diye

heryer kalabalıktı cnm, sadece alsvers merkezi değil.. dolastığımız yerlerde, millet havaayı gezme havası bulunca herkes çıkmıstı..
tmm cnm insaAllah, artık kısmet olursa bebislerle gelirik

dogrudur öyle oluyo zaten sen bide yazın görsen canlı müzik bile oluyor her sahide mutlaka..kozluya çok gideriz biz arkadaşlarımız var orda.. hep bulusuruz.. inş canım bi gün buluşuruz.. inş bebeklerle geliriz inş

hmm.. insaAllah cnm.. bakmışın gün gelmis, bebislerle gezip, gelip kk da, ayy çok yoruldum diyomuşum eve dönünce de

hadi balım ben kaçıyom, hayırıl geceler sana, gözlerim gidiyor .. öpüyom seni cnm

Son düzenleme:

onuda dedim canım belki 9 ay olmıcak dedim.. dayanırım mmerak etme diyo..yok canım yanlış anlamam merak etme.. kendim evden dışarı çıkamıyorum ki.. kıskanç neyimi kıskanıyosa..anca onla giderim, o götürür her yere, gezdiriyo sagolsun.. olmadı demesi daha erken bence, ben dedim ona idrar testinde çıkmaz diye... bi deneyelim diye tutturdu...

hmm.. insaAllah cnm.. bakmışın gün gelmis, bebislerle gezip, gelip kk da, ayy çok yoruldum diyomuşum eve dönünce de

hadi balım ben kaçıyom, hayırıl geceler sana, gözlerim gidiyor .. öpüyom seni cnm

inş canım iyi geceler canım bende öptüm

günaydınnnn canbonlarımmmmmm
ben uykumu alamadım gece hep bölük bölük uyudum yaaeşimde uykusuz kaldı garibim:18:akşam olmadan çenesi başlar valla durduramamhem rahatsız olunca başımda bekler uyumaz hemde ertesi günü senın yuzunden uyuyamadım der ama sevıyorum yıne bu huyunu annemı aratmıyo boyle durumlardaa
şimdik biraz evi toparlım sonra hastane yolları gözüktü bi kurcalatım kendımıde gelimm

ecehanımm sen sadece unutma ıdrarda cıkmayadabılır.eger olurda cıkmazsa kanı beklıcen.çünkü dedğim gibi ilişkiden 12 14 gün sonra kanda belli oluyormuş şimdi baktım netten.oyuzden sabır bıtanem.inşallah ıdrarda bellı olurda hıc gerek kalmazzz bıtanem dualrım senınleee

keserim nasıl oldu acep inşallah geçmiştirr

haydık bol sohbetler sizlere gerçi gelene kadar kımse konusmaz yaaaolsun belkım konusursunuzbenim kızçelerimin hepsi gececi oldu yaaasizi seviyorum gününüz en en en en güzülinden geçsin inşallah
haydik hayalot kaçarrrrr

selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum ..
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım .1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem.. bide sabah sabah kim gelir diyo hem bana sabah gel dedi bu balım al sana al sanakeskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım iyi kurcalattır kendini balım
erbişeye baksınlar

bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var.. zaten bu hep var.. hayırlısı bakalım

haydiin bakalım umud da gider.. azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. cam fln siliim.. tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..

başş başş

Son düzenleme:

gonzalezimmm yettim gayreeeeyaw sen gelene kadar tozlanır yıne hertaraf yakın olaydık gelemeden 1 gece öncesi ben gelırdım temızlıge çiçekleride sulardım hergünnnngitcem şimdi çıkmadan bi bakınım dedim kim var kim yok bi sayıyım dedimmmmidenmi bulaniyoooosen hazırlık yapıyon bencealıştırıyon kendini öncesinde dimeeeyavrum senin ateşin hiç düşmedi ya napcaz sen çalışmaardan uzak kaldın ateşş fırladı umudum hayırdırrrr
yorma kendını alaaalaaain cam tepesinden haydık bende öptüm şimcik çıkıyorummm gelınce yazarımmm baş başşşşş

yetiş bacım yetişşş e napim olsun içimrahat giderim evden, temiz yaptım diye.. geldiğimde onu o zaman düşürük ahh balım ben yattığım zamanda bile sen yanımda olsan o bile bana yeter..hiç sana kıyar mıyım ben çalıscak adam buldum görümce ve k.valde ikilisi
yaa ilaçlar yapıyo onu biliyorum..artık kaç gündür içime iyice işliyo sanırım ondan..
heyaw atesim heç düsmüyo benim yoo arada çalısma ediyok cnm o kadar da değel daha çalısma yasağı haftasına gelmedik
yapam kuzum, kendimi yormadan, cam tepesinden bu kez çıkayımda, bidakilere inerim

hadi bnde kaçtım.. görüsürük balım..

Selam Canlar cok koptum ya kimseden haberim yok bari arada ozel mesaj atinda haberim olsun
Okuldayim herzamanki gibiyim operim herkesii

canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlarsonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarakdedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didimsonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardısonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediiiçekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dediistersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.temem dedimmen ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmmama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedımsonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odadaveeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben geldım gonzalezım bı yukarıda yazdım olan biteniiiohhh ediyle büdü temızlesın evı sen yınede temız gıt barım arkandan soylentı cıkarmasınlar bidemahhhh ahhh ben olaydım yanında cam tepesıne çıkarırmıydım seni hiiçççç
Selam Canlar cok koptum ya kimseden haberim yok bari arada ozel mesaj atinda haberim olsun
Okuldayim herzamanki gibiyim operim herkesii

ahhh bıtanem hoşgeldınnnnhemen yazarım ben sana şimdik sayfa nosuna kadar hemidee
ama biraz agrım var bı dusa gırem gelınce yazarım olarmı bıtanemmm çok öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…