Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm:14::14::14:
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda:16:
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı:1::1:
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlar:27:sonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak:53::53:dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim:21::21:sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı:51::51:sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.:27:asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı :46::46:sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende :17::17:adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı :8::8:sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediii:30::30::30:çekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi:32::32:istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.:27::27:temem dedimm:16::16:en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm:21:ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım:5::5:sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı :1::1:kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.:46::46:şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi :52::52::52:boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada:27::27::27:veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44:

canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm:14::14::14:
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda:16:
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı:1::1:
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlar:27:sonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak:53::53:dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim:21::21:sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı:51::51:sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc.:27:asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı :46::46:sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende :17::17:adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı :8::8:sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediii:30::30::30:çekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi:32::32:istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı.:27::27:temem dedimm:16::16:en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm:21:ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım:5::5:sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı :1::1:kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı.:46::46:şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi :52::52::52:boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada:27::27::27:veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ohh tatlim cok sevindim iyi bir doktor bulduguna.eniste de tahlilini yaptirsin.bakalim doktor ne diyecek.ama belli uzman biri vicdanli biri.isini layikiyla yapiyoor masallah.hadi tez zamanda tedavini yapsin insallah ta yegenimiz olsunn.
Tatlim doktorun adini lazim olunca banada verirsi.ben ozele gidiyom ama is yerim zkamile 5 dakka.hani tahlildi vs acil biseyde otarafta da doktorum olsun istiyorum cunku.insallah beraber hamis kaliriz da beraber gideriz doktor amcana kusumm

selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum .. :16:
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım :1:.1::1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem.. :51:bide sabah sabah kim gelir diyo :4::4:hem bana sabah gel dedi bu balım :4::4::4:al sana al sana:9::9:keskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım :54: iyi kurcalattır kendini balım :9::9::9:
erbişeye baksınlar :17::17::52::52::52:

bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var..:17::17: zaten bu hep var..:1: hayırlısı bakalım :32:

haydiin bakalım umud da gider.. :10:azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. :46::46:cam fln siliim.. :21::21: tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..:54::54::54:

başş başş :24::24::24:
canım çok sevindim sonunda istediğin gibi bi doktor bulmuşsun darısıda bana :))

hele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44:
sağol bitanemm:46::46::46:bide şu agrılarım geçeydiii:16::16:ecehanım naptın yaptınmı acaba testi :29:
Hayalotum canim benim cok sevindim somut birseyler olmasina insallah rabbim tez zamanda hayirli sonuclarla karsilastirir.

suedam sağolasın balımm:16::16:sanada yazıyorum şimdik olan biteni:1::1:

Ohh tatlim cok sevindim iyi bir doktor bulduguna.eniste de tahlilini yaptirsin.bakalim doktor ne diyecek.ama belli uzman biri vicdanli biri.isini layikiyla yapiyoor masallah.hadi tez zamanda tedavini yapsin insallah ta yegenimiz olsunn.
Tatlim doktorun adini lazim olunca banada verirsi.ben ozele gidiyom ama is yerim zkamile 5 dakka.hani tahlildi vs acil biseyde otarafta da doktorum olsun istiyorum cunku.insallah beraber hamis kaliriz da beraber gideriz doktor amcana kusumm

veririm bitanem keşke adamın özel muanesi olsa hamile kalırsam eğer onda doğum yapmak isterim çünkü bayağı bi konuştu benimle hemde iyi birisi ısındım yani heleşükür bi doktora:27::27::27:tamam kuzum veririm adınıda ama önce sen şu eşinin sperm verdiği yeri tekrar bi yazsan kuzum:1::1:ben onu yazmıştım bikenara ama bulamıyorum ya:30::30:bu arada kadınlarla konustumda özelden hani test için devlete gıdenler varya.normal randavü alıp doktora soyluyolarmıs:40:doktor yapıyomuş bişey demiyolarmış kadında özel hastaneden yaptırmaya gelmiş idrar testi ve kan falan:26:biz valla okadar para bayılıyoruz kimsenin bişey dediği yokmuş meğersem kuzum:1::1:kız sen okadar yakınmısın oraya :27::27:yanıbaşımdaymışında haberim yok valla:46::46::46:

keserim sanırım bu alıntı banaydı:29::29:
teşekkürler sağol bitanem:16:sende gel senide götüremmm:16::16:inşallah sende bulursun gonşlune goree:46::46:elin nasıl oldu keserimmm:54::54:

canım sabaha kadar uyuyamadım sızından ama şuan daha iim valla geleyimde götr benide:))) sen istanbuldasın demi:)

Kızlarrr ben geldim:52::52::52::52: nasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm:37::37::37::37:
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabi :49::49::49: bu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm :9::9::9::9:

ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım :14::14::14::14:
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:
hepnizi çooook özledim ben yaaaaaaaa :69:

Ayşem ve klnım da burdaymış nasıslınız canlarım :16:

ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım :14::14::14::14:
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:

Oyy kuzum gecmis olsunn..bol c vitaminli meyveler ye tatlim.vucuduna direnc verir.minoseti hamileer de icebiliyor kusum.insallaah ta batin gelmez.halsizligine bebisin de katkisi vardir belki.
Cnm erken yat dinlen sen.nasilsa gorusuruz biz.kendine iyi bak tatlim:16:

Kızlarrr ben geldim:52::52::52::52: nasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm:37::37::37::37:
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabi :49::49::49: bu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm :9::9::9::9:

Aysemm yeni isin hayirli olsunn.cok mutlu olmussundur eminim.daim olsun insallah tatlimm:16:

hayalotuuum dr. bulmana çoooooook sevindim, şükürler olsunnn :46:
ayy şimdiden çok heycan yaptım bu kez olcak bebeğiiimmmmm :16:

umudum temizliğe başlamış, kolay gelsin balımaaaaaaa :16:

ayşem de çalışmaya başlamışşş, ay kuzuumm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammm :46: hayırlı olsun balımaaaaaaa :16:

scorpionsum gelmiiiiiiiiişşşş nasılsın kuzum :16:

çok geçmişe dönemedim o yüzden gördüklerime yazdım.. kimsecikler alınmasın e miii :69:

kuzumm cok cok geçmiş oldunn bitanemm iyimm cnmm ödev hazırlıyorum minnaklarımaaa :16:

Aysemm yeni isin hayirli olsunn.cok mutlu olmussundur eminim.daim olsun insallah tatlimm:16:

tşk. edrrmm scorpim evet tatlımm cok iyi oldu mutlu oldumm :52::52:

ayşem de çalışmaya başlamışşş, ay kuzuumm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammm :46: hayırlı olsun balımaaaaaaa :16:

çok geçmişe dönemedim o yüzden gördüklerime yazdım.. kimsecikler alınmasın e miii :69:

saoll cnmm benimm vala çok iyi olduu inş.. :16:

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn:46::46::46:bende pcyı acarken ınanmassın bu kız nerde acaba bi bakınım dedım sen yazmısın bılemmmm:16::16::16:çok sevındım senın adına yaaaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46:ayşem bu senın ıcın buyuk bır gelısme cookkkk guzellll valla emın ol esının sana olan guvenı bak gor nasıl artacak bu işleeeeeeeeeeeeeee hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54:

oyyy bıtanem noldu sana yaaa:14::14::14:
sıcak suya bı gırseydın bıtanem cok rajatlıyo ınsanı eşin masaj yapsın bıde sana :26::26:
keşkem yanında olaydımmm:31::31:
bende seniiiiiiiii çokkkkkk özledimmmmmmmm:16::16::16:

çok sağol bitanemmmmm:46::46::46:busefer gerçekten inanıyorummm i,şte meddcezırım çok şükürrr:16::16::16:
valla bugun bı sevınclıyımkı sorma :1::1:eltimde diyorkı kız nıye sevınıyon tüp bebek demiş ameliyat olabılırsın demişş rahım fılmı demiş diyoooo:27::27:
dedim sen de benimgibi bekleseydın öldeseler ölürdün didim:21::21:nevarmışş alaaalaaa sankim kendi çekecekkk meleğim gelcek allahın izniylee bundan guzel bişey varmı didimmm:16::16:
ay meddcezırım öyle güzel ilgilendiki benle valla hastane köşelerinde onca ay dolandıgıma bekledıgıme yanarım :31::31:bi umut bıle vermedı ama şimdi var işte umudummmm:52::52::52::52::52:

Back
X