Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44:

Ohh tatlim cok sevindim iyi bir doktor bulduguna.eniste de tahlilini yaptirsin.bakalim doktor ne diyecek.ama belli uzman biri vicdanli biri.isini layikiyla yapiyoor masallah.hadi tez zamanda tedavini yapsin insallah ta yegenimiz olsunn.
Tatlim doktorun adini lazim olunca banada verirsi.ben ozele gidiyom ama is yerim zkamile 5 dakka.hani tahlildi vs acil biseyde otarafta da doktorum olsun istiyorum cunku.insallah beraber hamis kaliriz da beraber gideriz doktor amcana kusumm

canım çok sevindim sonunda istediğin gibi bi doktor bulmuşsun darısıda bana :))

hele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44:
sağol bitanemmbide şu agrılarım geçeydiiiecehanım naptın yaptınmı acaba testi
Hayalotum canim benim cok sevindim somut birseyler olmasina insallah rabbim tez zamanda hayirli sonuclarla karsilastirir.

suedam sağolasın balımmsanada yazıyorum şimdik olan biteni

veririm bitanem keşke adamın özel muanesi olsa hamile kalırsam eğer onda doğum yapmak isterim çünkü bayağı bi konuştu benimle hemde iyi birisi ısındım yani heleşükür bi doktoratamam kuzum veririm adınıda ama önce sen şu eşinin sperm verdiği yeri tekrar bi yazsan kuzumben onu yazmıştım bikenara ama bulamıyorum yabu arada kadınlarla konustumda özelden hani test için devlete gıdenler varya.normal randavü alıp doktora soyluyolarmısdoktor yapıyomuş bişey demiyolarmış kadında özel hastaneden yaptırmaya gelmiş idrar testi ve kan falan:26:biz valla okadar para bayılıyoruz kimsenin bişey dediği yokmuş meğersem kuzumkız sen okadar yakınmısın oraya yanıbaşımdaymışında haberim yok valla

keserim sanırım bu alıntı banaydı
teşekkürler sağol bitanemsende gel senide götüremmminşallah sende bulursun gonşlune goreeelin nasıl oldu keserimmm

canım sabaha kadar uyuyamadım sızından ama şuan daha iim valla geleyimde götr benide:))) sen istanbuldasın demi:)

Kızlarrr ben geldim nasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabi bu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm

ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:
hepnizi çooook özledim ben yaaaaaaaa

Ayşem ve klnım da burdaymış nasıslınız canlarım

Oyy kuzum gecmis olsunn..bol c vitaminli meyveler ye tatlim.vucuduna direnc verir.minoseti hamileer de icebiliyor kusum.insallaah ta batin gelmez.halsizligine bebisin de katkisi vardir belki.
Cnm erken yat dinlen sen.nasilsa gorusuruz biz.kendine iyi bak tatlim

Aysemm yeni isin hayirli olsunn.cok mutlu olmussundur eminim.daim olsun insallah tatlimm

hayalotuuum dr. bulmana çoooooook sevindim, şükürler olsunnn
ayy şimdiden çok heycan yaptım bu kez olcak bebeğiiimmmmm

umudum temizliğe başlamış, kolay gelsin balımaaaaaaa

ayşem de çalışmaya başlamışşş, ay kuzuumm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammm hayırlı olsun balımaaaaaaa

scorpionsum gelmiiiiiiiiişşşş nasılsın kuzum

çok geçmişe dönemedim o yüzden gördüklerime yazdım.. kimsecikler alınmasın e miii

kuzumm cok cok geçmiş oldunn bitanemm iyimm cnmm ödev hazırlıyorum minnaklarımaaa

Aysemm yeni isin hayirli olsunn.cok mutlu olmussundur eminim.daim olsun insallah tatlimm

tşk. edrrmm scorpim evet tatlımm cok iyi oldu mutlu oldumm

saoll cnmm benimm vala çok iyi olduu inş..

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnbende pcyı acarken ınanmassın bu kız nerde acaba bi bakınım dedım sen yazmısın bılemmmmçok sevındım senın adına yaaaaaaaaaaaaaaaaaayşem bu senın ıcın buyuk bır gelısme cookkkk guzellll valla emın ol esının sana olan guvenı bak gor nasıl artacak bu işleeeeeeeeeeeeeee hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyyy bıtanem noldu sana yaaa
sıcak suya bı gırseydın bıtanem cok rajatlıyo ınsanı eşin masaj yapsın bıde sana :26::26:
keşkem yanında olaydımmm
bende seniiiiiiiii çokkkkkk özledimmmmmmmm

çok sağol bitanemmmmmbusefer gerçekten inanıyorummm i,şte meddcezırım çok şükürrr
valla bugun bı sevınclıyımkı sorma eltimde diyorkı kız nıye sevınıyon tüp bebek demiş ameliyat olabılırsın demişş rahım fılmı demiş diyoooo
dedim sen de benimgibi bekleseydın öldeseler ölürdün didimnevarmışş alaaalaaa sankim kendi çekecekkk meleğim gelcek allahın izniylee bundan guzel bişey varmı didimmm
ay meddcezırım öyle güzel ilgilendiki benle valla hastane köşelerinde onca ay dolandıgıma bekledıgıme yanarım bi umut bıle vermedı ama şimdi var işte umudummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…