- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.841
canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlarsonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc. asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediiiçekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı. temem dedimm en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı. şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlarsonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc. asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediiiçekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı. temem dedimm en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı. şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım çok sevindim sonunda istediğin gibi bi doktor bulmuşsun darısıda bana :))selamlar.. günaydınlar kızçelerim.. hepinize mutlu bir hafta diliyorum ..
artık gitme haftası olduğu için evi toparlamam lazım, hem temizlik de yapayım diyorum, geri geldiğimde hazır olsun dicem ama, gerçi ben yokken de tozlanır ev.. nyse yapıpta gidem geri geldiğimde Allah Kerim'dir .. elbet buluruz bi yolunu , geçenlerde ki bi rüyamda, görümcem ve k.valdemi merkezden almaya gitmistik arabayla..heralde öyle olur. kvaldem bana bakarsa, görümcemde evi azıcık yola koyar diye düsünüyorum gördügüm rüyamı ahanda yorumladım.1:
nysem ben yokken hayalotum da gelmis gitmis bilem..bide sabah sabah kim gelir diyo hem bana sabah gel dedi bu balım al sana al sana keskem bi saat diyeydik ona göre iki laf ederdik.. nyse.. bakalım.. o da islerini halletsin hastane isleri di insaAllah güzel geçer.. güzel haberlerini bekliyos balım iyi kurcalattır kendini balım
erbişeye baksınlar
bu arada ilaçlardan sanırım.. biraz midem bulanıyo gibim.. birde atesim var..zaten bu hep var.. hayırlısı bakalım
haydiin bakalım umud da gider..azıcık dip köşe temizlik başına geçeyim.. cam fln siliim.. tül yıkancak, bu güzel havayı kaçır mıyım .. sizleri seviorummmm...
hepinizi öpüyorum..
başş başş
sağol bitanemmhele şükür doktorunu degiştirdin, devlet eskisi gibi degil ilgileniyolar bende devlatte yaptırdım aşılamamı canım, tedavin hayırlı olsun canım.. eşim idrar testi almış ama yapmadım daha:44:
Hayalotum canim benim cok sevindim somut birseyler olmasina insallah rabbim tez zamanda hayirli sonuclarla karsilastirir.
Ohh tatlim cok sevindim iyi bir doktor bulduguna.eniste de tahlilini yaptirsin.bakalim doktor ne diyecek.ama belli uzman biri vicdanli biri.isini layikiyla yapiyoor masallah.hadi tez zamanda tedavini yapsin insallah ta yegenimiz olsunn.
Tatlim doktorun adini lazim olunca banada verirsi.ben ozele gidiyom ama is yerim zkamile 5 dakka.hani tahlildi vs acil biseyde otarafta da doktorum olsun istiyorum cunku.insallah beraber hamis kaliriz da beraber gideriz doktor amcana kusumm
canım çok sevindim sonunda istediğin gibi bi doktor bulmuşsun darısıda bana :))
keserim sanırım bu alıntı banaydı
teşekkürler sağol bitanemsende gel senide götüremmm inşallah sende bulursun gonşlune goree elin nasıl oldu keserimmm
ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:
hepnizi çooook özledim ben yaaaaaaaa
Ayşem ve klnım da burdaymış nasıslınız canlarım
Kızlarrr ben geldimnasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabibu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm
ben geldim canlarım ama çok fena hastayım.. hiç bi tarafım tutmuyo, acayip kas ve bacak ağrım var... Allahım bacaklarım çok fena ağrıyo yaa.. kaç saattir resmen ağlamaklıyım
yarın batım diye ilaç da içmek istemedim ama en sonunda dayanamadım ağrı minoset içtim, şimdi biraz rahatladım :26:
Aysemm yeni isin hayirli olsunn.cok mutlu olmussundur eminim.daim olsun insallah tatlimm
hayalotuuum dr. bulmana çoooooook sevindim, şükürler olsunnn
ayy şimdiden çok heycan yaptım bu kez olcak bebeğiiimmmmm
umudum temizliğe başlamış, kolay gelsin balımaaaaaaa
ayşem de çalışmaya başlamışşş, ay kuzuumm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammmhayırlı olsun balımaaaaaaa
scorpionsum gelmiiiiiiiiişşşş nasılsın kuzum
çok geçmişe dönemedim o yüzden gördüklerime yazdım.. kimsecikler alınmasın e miii
canım sabaha kadar uyuyamadım sızından ama şuan daha iim valla geleyimde götr benide:))) sen istanbuldasın demi:)
Kızlarrr ben geldimnasılsınız kac gündür giremiyorumm eşime yardm ediyodum misafirim coktu aksam 9 da eve geliyorm evi topla bulaşık yıka derken halim kalmıyodu hiçbişey yapmaya aynen bülee oluyodumm
nasılsınızz var mı hamişimizz inş. vardırr tabibu arada anaokulunda işe başladımm eşim sonunda izin verdi sürpriz yaptı banaa anaokulunu bulmuşş ayarlamış bugün başladımm
hayalotuuum dr. bulmana çoooooook sevindim, şükürler olsunnn
ayy şimdiden çok heycan yaptım bu kez olcak bebeğiiimmmmm
umudum temizliğe başlamış, kolay gelsin balımaaaaaaa
ayşem de çalışmaya başlamışşş, ay kuzuumm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamammmhayırlı olsun balımaaaaaaa
scorpionsum gelmiiiiiiiiişşşş nasılsın kuzum
çok geçmişe dönemedim o yüzden gördüklerime yazdım.. kimsecikler alınmasın e miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?