- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.861
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnbende pcyı acarken ınanmassın bu kız nerde acaba bi bakınım dedım sen yazmısın bılemmmm çok sevındım senın adına yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayşem bu senın ıcın buyuk bır gelısme cookkkk guzellll valla emın ol esının sana olan guvenı bak gor nasıl artacak bu işleeeeeeeeeeeeeee hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar uzun süre sonra ben geldim nasılsınız
kuzumm cok cok geçmiş oldunn bitanemm iyimm cnmm ödev hazırlıyorum minnaklarımaaa
tşk. edrrmm scorpim evet tatlımm cok iyi oldu mutlu oldumm
saoll cnmm benimm vala çok iyi olduu inş..
Oyy kuzum gecmis olsunn..bol c vitaminli meyveler ye tatlim.vucuduna direnc verir.minoseti hamileer de icebiliyor kusum.insallaah ta batin gelmez.halsizligine bebisin de katkisi vardir belki.
Cnm erken yat dinlen sen.nasilsa gorusuruz biz.kendine iyi bak tatlim
çok sağol bitanemmmmmbusefer gerçekten inanıyorummm i,şte meddcezırım çok şükürrr
valla bugun bı sevınclıyımkı sormaeltimde diyorkı kız nıye sevınıyon tüp bebek demiş ameliyat olabılırsın demişş rahım fılmı demiş diyoooo
dedim sen de benimgibi bekleseydın öldeseler ölürdün didimnevarmışş alaaalaaa sankim kendi çekecekkk meleğim gelcek allahın izniylee bundan guzel bişey varmı didimmm
ay meddcezırım öyle güzel ilgilendiki benle valla hastane köşelerinde onca ay dolandıgıma bekledıgıme yanarımbi umut bıle vermedı ama şimdi var işte umudummmm
evet cnmm çok gzel oldu çok şükürr bakalım inş. cok saol balımm koşuşturma içindeym kaç gündür kocişime yardm ediyormmm
bitanem doktorunu değiştirdiğine cok sevndim bitanemm inş.. bu sefer herşey yolunda gider gzell haberler alırsınn kuzummm
canım benim inşş eşinin sana yaklaşımı da değişecekhem sen de artık sıkılıp bunalmıycaksın ne güzeeelllll çok çok sevindim
sağol bebeğimm.. vallla bugün tarifi imkansız şeyler yaşıyorum.. ya çok üşüttüüümmmm, ya daaaaaaaaa
inşallaaahhhh 2. seçenektir
yaaa bi üşüyorum bi terliyorum sıcak sıcak.. ateşim zaten çoktandır. 36.8- 36.9 bugün de 37.0 ve 37.2 arası çıkıyo... kasıklarımda ara ara adet öncesi ağrı gibi bişe oluyo ama ne kalıyo ne geçiyo.. kafasına göre takılıyo ara ara yokluyo yaniii
bacak ağrısı deseenn Allahım yarabbim yok böyle bi ağrıöldüm öldüm dirildim kaç saattir :26:
wc.deyken farkettim rakı beyazı gibi akıntım oluyo kaç gündür.. wc. dışında da sapsarı akıntım var
valla bebeğimm soğan suyundan mı bu ay böyleyim, yoksa soğan cücüğümden mi bilemedim :44:
hoşgeldinnnnn canbonummmnasılsın neredeydin yahu
inş. bitanemm inş.. bu sefer herşey yolunda olucakk bebeğimdee bnmmleysee vala tık yok bende ne agrı ne sancı gecen ay adet öncesi kasıklarımda cok agrı vardıı ama şimdi yokk bnmmde cok akıntım var ama hep sut beyazı gibi bölee devam ediyo ne zamandirr bakalım hamiş degilsemm neler olcak doktorda bu ay ... medcezirimm bu aradaa test yapsam cıkar mı şimdi acaba :26::26:
Hadi insallah tatlimm.bebis alarmidir insalaahhh.gunun gecince test yap tatlim.belirtilrin hamislik gibi yaaaaacanım benim inşş eşinin sana yaklaşımı da değişecekhem sen de artık sıkılıp bunalmıycaksın ne güzeeelllll çok çok sevindim
sağol bebeğimm.. vallla bugün tarifi imkansız şeyler yaşıyorum.. ya çok üşüttüüümmmm, ya daaaaaaaaa
inşallaaahhhh 2. seçenektir
yaaa bi üşüyorum bi terliyorum sıcak sıcak.. ateşim zaten çoktandır. 36.8- 36.9 bugün de 37.0 ve 37.2 arası çıkıyo... kasıklarımda ara ara adet öncesi ağrı gibi bişe oluyo ama ne kalıyo ne geçiyo.. kafasına göre takılıyo ara ara yokluyo yaniii
bacak ağrısı deseenn Allahım yarabbim yok böyle bi ağrıöldüm öldüm dirildim kaç saattir :26:
wc.deyken farkettim rakı beyazı gibi akıntım oluyo kaç gündür.. wc. dışında da sapsarı akıntım var
valla bebeğimm soğan suyundan mı bu ay böyleyim, yoksa soğan cücüğümden mi bilemedim :44:
çok sağol kızçemmm inşallah hep birlikte alırız güzel haberlerimizzzz
ne iş yapıyorduki eşinnnrabbım bozmasın mutluluğunuzu
canım test için erken daha, en sağlıklısı adet günün biraz geçtikten sonra yapmak... daha sağlıklısı adetin geçince direkt kan testi yaptırmak aslında
inşş bu ay güzel haberlerini alırız bitanemmmmmmm
Hadi insallah tatlimm.bebis alarmidir insalaahhh.gunun gecince test yap tatlim.belirtilrin hamislik gibi yaaaaabenim de bacak agrim olmystu kimyasalda.uyuyamamistin. İnsallah tatlim dualarin seninle
hosbuldum canım eskisi kadar vaktim yok su sıralar is fln bi yandanda ehliyet calısmaya calısıyorum ama her niyet ettigimde bı engel cıkıo rahatsız oluyorumsen nasılsın kacagımı göremedım nerelerde o yahuu kimler hamiss bakalım
benimde hepinize bi sorum var gecen ay gec adet oldum 8.2. yada 9.2.de ilk günümdü bilmememin sebebi ise 8inde lekeden biraz fazla vardı karın agrımda oldu ama ertesi güne kadar bisey olmadı ve ertesi gün feci sekilde oldu yani cok oldu adetım bu ay ise ayın 8inde yine lekeden biraz fazla bı sekılde geldı 9undada aynı sekılde ve ben az adet oluyorum dedım hıc agrım olmadı sadece 9unda aksam cok az bı karın agrısı ama dünden beri ölüyorum desem yeridir adetim okadar cok degil ama agrılar mahvedıo dünden beri karın agrısı karın cevremde sagda solda agrı sanırıım yumurtalıklarım ve dünden beri devam edıo bu agrı sizce ne bu
ve onca spermtestinden sonra ve sperm eksıklıgı sonunda bendede tükürük bezlerımın az calıstıgı cıktı euthrox 75 kullancam 3 ay
bitanem bnmmkii pazarlamacı ama şimdi bide tablo işinr girdikk netten bak canvas tablo onların imalatına başladı hayırlısıylaa inş.
ayyyyyy bitanem, sağoollllll inş kuzuumm inşşşş.... 2 gün önce erken olduğunu bile bile test yaptım duramadımnegatif çıktı, adetim de 2 gün geçince tekrar yapcam...inşşşş bu kez olmuştur hayırlısı ile
aaa biliyorum onlarııı çokta hoşuma gıdıyoor benımmm
internetten satış yaparken çok bakmıştım onlara acayıpte satışları iyi oluyor onlarınnnsızınde olur ınsallahhh hayırlısı olsun kuzuummm
inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?