Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet cnmm çok gzel oldu çok şükürr bakalım inş. cok saol balımm koşuşturma içindeym kaç gündür kocişime yardm ediyormmm

kuzumm cok cok geçmiş oldunn bitanemm iyimm cnmm ödev hazırlıyorum minnaklarımaaa

tşk. edrrmm scorpim evet tatlımm cok iyi oldu mutlu oldumm

saoll cnmm benimm vala çok iyi olduu inş..

canım benim inşş eşinin sana yaklaşımı da değişecek hem sen de artık sıkılıp bunalmıycaksın ne güzeeelllll çok çok sevindim

sağol bebeğimm.. vallla bugün tarifi imkansız şeyler yaşıyorum.. ya çok üşüttüüümmmm, ya daaaaaaaaa
inşallaaahhhh 2. seçenektir
yaaa bi üşüyorum bi terliyorum sıcak sıcak.. ateşim zaten çoktandır. 36.8- 36.9 bugün de 37.0 ve 37.2 arası çıkıyo... kasıklarımda ara ara adet öncesi ağrı gibi bişe oluyo ama ne kalıyo ne geçiyo.. kafasına göre takılıyo ara ara yokluyo yaniii
bacak ağrısı deseenn Allahım yarabbim yok böyle bi ağrı öldüm öldüm dirildim kaç saattir :26:
wc.deyken farkettim rakı beyazı gibi akıntım oluyo kaç gündür.. wc. dışında da sapsarı akıntım var
valla bebeğimm soğan suyundan mı bu ay böyleyim, yoksa soğan cücüğümden mi bilemedim :44:

bitanem doktorunu değiştirdiğine cok sevndim bitanemm inş.. bu sefer herşey yolunda gider gzell haberler alırsınn kuzummm

inş. bitanemm inş.. bu sefer herşey yolunda olucakk bebeğimdee bnmmleysee vala tık yok bende ne agrı ne sancı gecen ay adet öncesi kasıklarımda cok agrı vardıı ama şimdi yokk bnmmde cok akıntım var ama hep sut beyazı gibi bölee devam ediyo ne zamandirr bakalım hamiş degilsemm neler olcak doktorda bu ay ... medcezirimm bu aradaa test yapsam cıkar mı şimdi acaba :26::26:

hoşgeldinnnnn canbonummmnasılsın neredeydin yahu

hosbuldum canım eskisi kadar vaktim yok su sıralar is fln bi yandanda ehliyet calısmaya calısıyorum ama her niyet ettigimde bı engel cıkıo rahatsız oluyorum sen nasılsın kacagımı göremedım nerelerde o yahuu kimler hamiss bakalım

benimde hepinize bi sorum var gecen ay gec adet oldum 8.2. yada 9.2.de ilk günümdü bilmememin sebebi ise 8inde lekeden biraz fazla vardı karın agrımda oldu ama ertesi güne kadar bisey olmadı ve ertesi gün feci sekilde oldu yani cok oldu adetım bu ay ise ayın 8inde yine lekeden biraz fazla bı sekılde geldı 9undada aynı sekılde ve ben az adet oluyorum dedım hıc agrım olmadı sadece 9unda aksam cok az bı karın agrısı ama dünden beri ölüyorum desem yeridir adetim okadar cok degil ama agrılar mahvedıo dünden beri karın agrısı karın cevremde sagda solda agrı sanırıım yumurtalıklarım ve dünden beri devam edıo bu agrı sizce ne bu

ve onca spermtestinden sonra ve sperm eksıklıgı sonunda bendede tükürük bezlerımın az calıstıgı cıktı euthrox 75 kullancam 3 ay

canım test için erken daha, en sağlıklısı adet günün biraz geçtikten sonra yapmak... daha sağlıklısı adetin geçince direkt kan testi yaptırmak aslında
inşş bu ay güzel haberlerini alırız bitanemmmmmmm

Hadi insallah tatlimm.bebis alarmidir insalaahhh.gunun gecince test yap tatlim.belirtilrin hamislik gibi yaaaaabenim de bacak agrim olmystu kimyasalda.uyuyamamistin. İnsallah tatlim dualarin seninle

Hadi insallah tatlimm.bebis alarmidir insalaahhh.gunun gecince test yap tatlim.belirtilrin hamislik gibi yaaaaabenim de bacak agrim olmystu kimyasalda.uyuyamamistin. İnsallah tatlim dualarin seninle

ayyyyyy bitanem, sağoollllll inş kuzuumm inşşşş.... 2 gün önce erken olduğunu bile bile test yaptım duramadım negatif çıktı, adetim de 2 gün geçince tekrar yapcam...inşşşş bu kez olmuştur hayırlısı ile

oy kuzum al bakalım hayırlısı olsun alırsın ınsallah en kısa zamanda
yasakhayal artık başka topikte canım .
canım üşüttünmü yada bi ilaç falan aldınmı kuzum sadece 8 ve 9da yani toplam 2 günmü sürdü:26:
az oldugun için sokulemedıgınden dolayı agrı yapar bıtanem bılırım agrısı cok kotudur hatta bende çekiyorum şuangeçmiş olsun ama sana tavsıyem bekletmeden cok agrın varsa bı doktora gıt bıtanem yaaa bugun ben fırça bıle yedım doktordan agrım oldugunda gıtmedıgım ıcın oyuz den gıt bu işlerin aslında şakası yokmuş
eşinin spermleri nasıl oldu düzelme varmı biraz canbonum:26:senın nıye bırden patlak verdı ya çok geçmiş olsun bıtanem peki ilaç bitince geçecekmıymışş bu sorun

bitanem bnmmkii pazarlamacı ama şimdi bide tablo işinr girdikk netten bak canvas tablo onların imalatına başladı hayırlısıylaa inş.

aaa biliyorum onlarııı çokta hoşuma gıdıyoor benımmm
internetten satış yaparken çok bakmıştım onlara acayıpte satışları iyi oluyor onlarınnnsızınde olur ınsallahhhhayırlısı olsun kuzuummm

inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

meddcezırımmmm benım ufaklık sonunda okumayı çözmüşşşama yazamıyomuş hala annem dıyorkı bılıyor bence ama yazmıyor.öğretmeni rehberliğe sevk etmiş cuma gunu bıkac öğrencıyle beraber tabı aralarında benım kardeşimdeordaki öğretmen okutmuş okumuş yaz demiş şimdi yavaş yazmış ama yazdı diyor annemsonra metamtikte işlediği konuları sormuş hepsini yapmış matematıgı cok sevıyor zaten.ordan cıkmıslar anneme demıskı benı okuldan al işe verın ben gıtmıycem okuyorum işte parada sayıyorum demiş.babamların dukkanın karsısında boş bı dukkan vardı aylardır orayaı tutmak ıstıyodu beyefendı gazate bayısı acıcakmıs bu yaştageçen gun tutulmus orası babama demişki şu dukkanı bı bana tutmadın bak almışlar işte dükkanı demişgıdıp gelıp dukkanın önünde su satıyormuş bide bagırıyormuş su 50 krş diyeeanneme dıyorum alıyorlarmı alıyolar dıyo ama ben napcagımı sasırdım dıyo.babam ceza olsun dıye yan dukkanı berber demıs burda işe başlıyosun ogun okulada gondermemıs adamada demıskı kotu davrankı calısmak nedemek grsun.adam naptıysa bızım ufaklık pes etmemiş adam demişki en sonunda kovuyorum seni ıstemıyorum demiş bızımkısı demezmı zaten bomboş dukkanın var sen benım hesabıma gore 1 aaya kalmaz batarsın demişya bu cocugu pedogoga goturun dıyorum ama annem ıstemıyor napsak sence:26:zeka fıskırıyo ama dılde parada hep gozu çalışsın parası olsun ama okula gıtmesınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…