Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım ben bugün bitecek diye hayal ederken dünkü agrı bugünkü agrı ve adetim devam edıo yenı baslıomus gıbı bısey oldu adetım bıtınce gıtcem doktoruma anormallık var

sperme bıdaha baktırmadık tatlım daha bidaha oluruna bırakmıstık aslında sonra nette okudum bu tükürük bezlerı az yada fazla calısıosa hamılelıgı etkılıomus kalınmıomus ondan kan verdım ve az calıstıgı cıktı ortaya 3 ay kullan dedı sonra kan alıncak geri ve bakcaklar ama dengelenmeden kesinlikle kalamazsın dedı sizlerde bi baktırın canlarım

hadi ya niye bıraktı burayı yaa

aslında bu euthroxla demır vıtamını verdı doktor euhtoxu sabah ıcıodum demır vıtamınını gün ıcınde aldım ılk ıkı gün kötü oldum bas dönmesı kafamın ıcınde bı bulanıklık oldu sonra demır vıtamını ıcmemeye basladım ıkı gündür bas dönmesı fln gıttı ve adetım tam anlamıyla basladı acaba demır vıtamının bı etkısı olur mu kıı :18::18::18::18::18:

alaalaa demir vitamini yaparmı bılemıyorumkı bıtanemm:44::44:hani bazı ilaçlar etkiler de bunu bılemedım:26:sen bence kadın doguma gıt ialcıda söyle bakalım nedıyecek sana inşallah düzelir bitanem yaaa
yasakhayalin profılıne gır canım ordan hangi topıkte konustugunu bulabılırsın
spermede baktırın bi ama sen önce bi tedavını ol hayırlısıyla olcekkk inaşşalahhh

aaaaa hayalotumm nasıl görmedin senn yetenek sizsinizde ki baha bateri çalan şişko varya en yüksek oyu aldıı çocukk hasta oldumm ona yaaaa:81::81::81::81:

he şu tombişkoooçoktatlı rabbım nazarlardan saklasın
bıtanem bızım uydu çekmiyor sadece avrupa kanallarını çekiyor şuan izliyemiyorumkibende facede gormustum yumurcagı rabbım aılesıne bagıslasınnn

Allahım bak şu afacanın yaptılarınaaa ahhh bu bıcırların işine akıl sır erdirmek zor kuzuummmm :26:
ama sizinkinin sorunu kesin ve net bitanem..bi çocuk öğretmeniyle iplerini kopardı mı ne yaparsan yap, öğretmeni ona el uzatıp sıcak sevgisini vermediği sürece o bağları tekrar bağlayabilmek çok çok zor.. e sizin öğretmen böyle bişeye yanaşmadığına göre.. benim çok da sevmediğim ve önermediğim bi yönteme başvurmaktan başka çare yok.. sizin minik sınıf değişikliği hatta mümkünse okul değişikliğinden başka hiç bir şekilde düzelmeyecektir.. bunu daha önce de söylemiştim bitanem .. pedegog da rehberlik öğretmeni de bu konuda maalesef bişey yapamaz.. sorun kardeşin de olsaydı bi şekilde çözümü bulunurdu ama öğretmeni ona olumsuz yaklaştığı sürece ne yaparsanız yapın çözemezsiniz bitanemm:26:

yarın tel edıp sorcam bi burda adetliyken almıyolar ki

tamam canım bakayım ben bi ona

sizlerde durumlar ne :44::44::44:

insallah canım yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

benım kocısım mızmızlanıo gene gelirim insallah bi ara

öptüm hepinizii

canlarım ben kaçtım yine başladı ağrılarım.. Allahım noluyor banaaaaaaaaaa :26:

hepinizi çok seviyorum, iyi geceler canlarımmmmmmmm

annem sanırım 2ye geçince okul değişikliği yapıcak:26:bende hiç istemiyorum aslında ama suanlık tek çare bu gözüküyorpedogoga gotur dıyıncede bı fırca bastı benım yavrum akılllı olmasa bu laflara dıyemez dıyesankim çocuna bişey didik yirim ben onu yaaa allahım delirtcek bu bizi canbonum .sana anlatmısmıydım bılmıyorum bıkere eşim iş sebebıyle bodruma gıttı patronuyla bende annemlere gıtmıstım hatırlarsan buraya ılk katıldıgım sıralartvde gormuş bodrumda mankenler defileye cıkmıslar buda haber izliyo.bi bağırıyo ablacım koşşşşşş yetişşşşşşşşş diyeeenoldu dedim düştü sandım demezmi bu eniştem seni aldatıyo olmasın baksana sana iş toplantısına gıdıyorum dedı ama bodrumda mankenler çıkmış ya onları izliyo sa diye banabide öyle bi sinirli anlatamam eniştesini orda yakalasa dövecek gibivalla boşatır bu bizi felaket bişeyyaw keşkem bu çocugun öğretmeni sen olaydın valla rahatlardı ama sen nasıl olurdun bilemiyorummmeeeee anam rahat durupta 40ında 3.yü dogurursa olcagı bu işteee

alaalaa sizin oralarda bi tuhaf kuzum ya :26:burda illakı adetlıyken derler orda bakmıyolarrr
hayırlısı bıtanem bizlerde ıyıyız yok bı yaramazlık herkes bıraktıgın gıbı
tamam canım gorusuruz yıne ıyı gecelerrrr

ayy akıl küpüü, severim ebn onun aklınıı.. ah kuzuummm keşke ben olsaydım öğretmeni,ama nerdeeeeeeee
bak övünmeyi sevmem amaaa çocuk ruhundan acayip anlıyorum ben.. bu konuda acayip iddialıyım hatta diğer hocalar bile bana getiriyolar çocukları, bunu naapsak diye napimm çok seviyorum onları ve çok çok anlıorum sizinkine de onu anlayacak biri lazım.. 1. sınıf çok önemli bitanem,2. sınfıta okul değişikliği yapınca inşallaaah geç kalmamış olursunuz bitanem
canbonum benim çok ağrım var ben yatsam iyi olcaakkkk .. seni çok seviyorum iyi geceler

Kızçelerimm ben kaçar mlumm artık bi işim var sabah erken kalkıcamm iyi gecelerr hepinizi cok seviyorummm

hemen yat kuzum çok sagolllbanyo yap oyle yat sıcak suya gır tatlı ruyalarrrr

bitanem bi doktora gıtsen yaaaofff ınsallah cabuk gecer yaaaa tatlı ruyalar bıtanemmm

bitanem sıcak suyla duş al iyi bak kendine dikkst et bitanemm iyi gecelerrr

kuzummm gitsem de bişe anlamazlar ki çok acayip durumdayım tarifiimkansız, inşş sabaha geçer öptümmm

ayşemmmmm sağol bbeğimmm,öpüyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…