Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende gidem gonzalezde gelmedı uyumustur sımdı benım umudummm
benımde agrım var hala ya offf
yatım uyuyayım yarın cok ıslerım varrr
tatlı ruyalar canbonlarımmmmm

SELAM GENÇLER .. nassınız bakimm
Yeteneksizsiniz Türkiyeyi sevrettim. e tabi günün temizlik yorgunluğuyla, aksama pes düstüm.. aksam iğnemden sonra uyuyakalmısım tv izlerken, e tabi uzun oturuyodum ve derken saat 10 u geçiyordu BAHA BAYIRLI ' nın sesiyle uyandımm..
Allahım nazarlardan korusun ne süper bi çocuk yaaaa
Rabbim hepimizse böyle çocuklar nasıp eylesin.. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

en son kaldığım sayfadan beri bakıp geliyorum hemen..

Son düzenleme:

hayalotum balkusumm süpersin.. gittin başardın bak .. yaşasın çok sevindimmm
en azından ne dediği belli dr la muhattab olmuşsun.. çok dua ettim sen hastaneye giderken... Allahım dualarım kabul oldu.. çok sükür .. özel dersin, adamı git-gel.. ne yaptığı belli olmus, ne dediği öğcekinin..
ama simdi ki dr u tebrik ediyorumm ayrıca KİM AZARLIYOMUS seni demesi çok hosuma gitti, aferin balım, iyi ki demişsin onu acil bölümü.. acil bölümü .. hey yarabbim.. adamı iyice acillik ederler, sağlam biri olsa..
zaten tahmin ediyodum.. bitek sıkınıt kist ise, aşılama yaparlar, ama esinden de sorun oluyorsa, tüp bebek derler diye.. :26:
ben demistim sana, benm ardımdan tedaviye sen de baslıcan kuzum diğer zamanlar ki gibi değil, en azından şimdi ne yapacağın belli kuzum.. Allah'ım yardımcın olsun start verişine

Son düzenleme:

ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum..
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım

ahh medcezirim noldu kusum yaa geçmis olsun :26:yarına Allah Kerim cnm.. insaAllah güzel haberlerini alabiliriz.. bzde seni özlüyoz, öpüyom cankusum

hahahaah masaAllah yaa kime çekmis bu böyle.. hayalotuma desem aynı zaten hiç farkı yok

gonzalezim bugün yorulmuş belli gelmedi halaaa
habıbtem geldımı ya hiççç:44::44:

bende gidem gonzalezde gelmedı uyumustur sımdı benım umudummm
benımde agrım var hala ya offf
yatım uyuyayım yarın cok ıslerım varrr
tatlı ruyalar canbonlarımmmmm

ufff gittin mi yaa.. az bi dk la kaçırdım senii kusum yaa.. :26:
ama ben geldim sanki herkes var görünüyordu aşşağı da ama smdi tek tek herkes çıkmıs görünüyo
evt kusum yorgunluk çok fena ediyor beni.. şu B 12 hapı bu aksam 5. yi içtim daha.. bi faydası olaydı biran önce.. de eksikliği için olan nedenler benden kalkaydı bi hayırlısıyla
uykun kaçsa da geri gelsen kusum yaa nolur sanki hee noluuurrr

Son düzenleme:
ooooo Aysecik masaAllah işe de başlamışsın.. hayırlı olsun kuzum..
Allah'ım bide ben işe başlayaydım şurdan tasınıdğım zaman insaAllah kafama göre bir yer olurda çalısırım

dersin çoçuk yapacak olan ben değilim, halen daha gözüm çalısmada

neysem bende çıkam bari.. gelen giden yok cankusların hepis mısıl mısıl uyuyordur smdi.. bnde uyuyım da günün yorgunluğu yarına bisey kalmaz.. ama yarında biraz daha işim var.. ve carsamba da kendi hazırlığıma baslarım insaAllah.. vee persembe yola çıkıss..

arkadaşlar aranızda her hangi bi ilaç kullanan varmı gebelik için bende 3,senemdeyim 1 kez düşük yaptım ondan sonrada bi daha hamile kalamadım allah tez vakitte hepimize bebek nasip etsin inşallah

sağol bitanemmbide şu agrılarım geçeydiiiecehanım naptın yaptınmı acaba testi

suedam sağolasın balımmsanada yazıyorum şimdik olan biteni

dün akşam yaptım canım negatif.. zaten pozitif çıkmasını beklemiyoduk üzülmedim yani.. eşimin gönlü oldu.. şimdi kana gideriz diyo

hayırlı olsun canım senin için çok sevindim.. çalışmak kendi paranı kazanmak gibisi yok.. hem kafan dagılır bi tanem...

arkadaşlar aranızda her hangi bi ilaç kullanan varmı gebelik için bende 3,senemdeyim 1 kez düşük yaptım ondan sonrada bi daha hamile kalamadım allah tez vakitte hepimize bebek nasip etsin inşallah

hiç doktora gittinmi bilmiyorum ama ben 3 kere klomen kullandım bebiş olmayınca yine kllomenle AŞILAMA oldum bugün 13. günüm beklemedeyim...vakit kaybetme canım doktora git..

canımmmm valal ben ilaç kullanmıorum ama soğan suyu yapıorumm şimdi doğal ilaç olsun diee
kullanıpta hamiş kalan bir sürü kardeşimiz vaa inş. şifa olur sende deneee
benimde 1 düşüğüm vaa Rabbimm bir daha ne sana ne bize kimseciklere yaşatmasın inş..:1
6:

allah razı olsun bitanemmmmvalla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldedeama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammminşallah peşinden geliyorum umudummmsıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleeebiliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla
beni de aaaaaallllllllllllllllllllllllll
atla kız süpürgeme alaalaaa ne ağlıyon sulu gözlümmm kıyamam dayanamam
hahahaah masaAllah yaa kime çekmis bu böyle.. hayalotuma desem aynı zaten hiç farkı yok
kız sen bana çektiğini nerden bılıyonnnbana benziyor benziyorda huyları bir değişik bunun benim eşimi tanıyana kadar bütün karnem 5ti hersene
valla kaçırmışım gonzalezimmmmkeşkem çıkmayaydım hemen kaçırdım seniii gölgelerimizmi kaldı acep halbuki en son tek kişi bendimmm:44::44::44:hap sana uyku yapıyor demekki dünde yoruldun gonzalezimmm olsun bugecem konusurukkk
dersin çoçuk yapacak olan ben değilim, halen daha gözüm çalısmada
vallaha umudum okudumda bu kızçe ne istıyormus dedımosun çalışan bir sürü anne var bıtanem ekonamik özgürlüğün olursa daha mutlu olursunnhaydık hayırlısı olsun
perşembemiiişimdik gidince napcaklarki umudum yumurtamı tolıycaklar napcaklarr:44::44:teyzoşlarımı da alıncamı gelcen geri:44:nezaman doncen:44:saat kaçgibi donersin:44::44:nerde kalcanızzz:44ndan sonraaa yaw sordurma işteeeanlat butun olcekleriii alaallaa
hoşgeldın canım hayırlısı olsun inşallah gelır en kısa zamanda meleğindiğer üzücü haberin içinde rabbım tekrarını yasatmasın inşallahhh
selam kızlar gece gece gozlerım doldu bebısım gelsın :..(
noldu kuzum benım yaaa üzülme derdi veren rabbım dermanınıda gonderır ınsallahh
dün akşam yaptım canım negatif.. zaten pozitif çıkmasını beklemiyoduk üzülmedim yani.. eşimin gönlü oldu.. şimdi kana gideriz diyo
olsun ecehanım napalım zaten daha erkendı bıkac gundaha bekle oyle yaptırın kan testını meleğin konmustur ınsallahhh

hoşgeldın ılhannazımm nasılsınn

iiimmm canımmmmm
size bakem diee gelyom gün içinde ama kimseler olmuoooo :26::26::26::26::26:
napyonuzzz beaaaaa
inaşşahhh hepinizin ikiz çocukları oludaa dert yanasınızzzz

kızçelerrr ilk adetimi oldummm
soğan suyuna başladımm inş. şifa olurrr sizee böleee hammmiileyimmmm diee gelirmmmm
ama siz niee yoksunuzzz moreeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…