- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.921
tatlımm hayırlı olsunnn..soğan suyu iyice temizler seni ve bebişe hazılık yapar inşallah bu ay...kızçelerrr ilk adetimi oldummm
soğan suyuna başladımm inş. şifa olurrr sizee böleee hammmiileyimmmm diee gelirmmmm
ama siz niee yoksunuzzz moreeeee
bitanem genelde akşam toplanabılıyoruz artıkiiimmm canımmmmm
size bakem diee gelyom gün içinde ama kimseler olmuoooo :26::26::26::26::26:
napyonuzzz beaaaaa
inaşşahhh hepinizin ikiz çocukları oludaa dert yanasınızzzz
kızçelerrr ilk adetimi oldummm
soğan suyuna başladımm inş. şifa olurrr sizee böleee hammmiileyimmmm diee gelirmmmm
canbonlarım çıkan testllerın sonuclarına baktım sımdı netten aralık degerlerının ıcınde gorunuyor ama yorumlayamadıgım ıcın anlamadım pekama normaldir sanırım .vajen kültürü testındede
1-2 epitel pln hücreler bulunmakta diyo ama üreme olmadı diyo.
yani bu şimdi acaba bakteri çoğalmıyo demekmi oluyo:44::44:
canbonlarım çıkan testllerın sonuclarına baktım sımdı netten aralık degerlerının ıcınde gorunuyor ama yorumlayamadıgım ıcın anlamadım pekama normaldir sanırım .vajen kültürü testındede
1-2 epitel pln hücreler bulunmakta diyo ama üreme olmadı diyo.
yani bu şimdi acaba bakteri çoğalmıyo demekmi oluyo:44::44:
kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzz
arkadaşlar tüp bebek için elinizde gonal f 450 ignesi artan varmı acil cevap bekliyorummm
umudum seksen birim morem sen burdamısın beyaww
benden kurtulabilecğinizimi sandınız kızzzzz buldum sizi heheheheheh
anaaaaaaam bı kızceler beni takip ediyo valla gelin kızcelerim gelin ben nereye siz orayaayy ben buraya nerden nasıl geldim yaaa...bu biraz önce takıldığımız kızcelerin dua ettiği topk değil sanırım...hem cancaazım meleğim sen nerde biz orda bak gördünmü...destina 38 de gelmiş...erzurum kaçağı...anne kuzusuuu...
anaaaaaaam bı kızceler beni takip ediyo valla gelin kızcelerim gelin ben nereye siz oraya
destinam naptın canım nasıl erzurum
Allah razı olsun bitanemmmmvalla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm inşallah peşinden geliyorum umudummm sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla
atla kız süpürgemealaalaaa ne ağlıyon sulu gözlümmm kıyamam dayanamam
kız sen bana çektiğini nerden bılıyonnnbana benziyor benziyorda huyları bir değişik bunun benim eşimi tanıyana kadar bütün karnem 5ti hersene
valla kaçırmışım gonzalezimmmmkeşkem çıkmayaydım hemen kaçırdım seniii gölgelerimizmi kaldı acep halbuki en son tek kişi bendimmm:44::44::44:hap sana uyku yapıyor demekki dünde yoruldun gonzalezimmm olsun bugecem konusurukkk
vallaha umudum okudumda bu kızçe ne istıyormus dedımosun çalışan bir sürü anne var bıtanem ekonamik özgürlüğün olursa daha mutlu olursunn haydık hayırlısı olsun
perşembemiiişimdik gidince napcaklarki umudum yumurtamı tolıycaklar napcaklarr:44::44:teyzoşlarımı da alıncamı gelcen geri:44:nezaman doncen:44:saat kaçgibi donersin:44::44:nerde kalcanızzz:44 ndan sonraaa yaw sordurma işteee anlat butun olcekleriii alaallaa
kızçelerrr ilk adetimi oldummm
tatlımm hayırlı olsunnn..soğan suyu iyice temizler seni ve bebişe hazılık yapar inşallah bu ay...
önümüzdeki ay müjdeni verirsin bizeeeeeeeeee
bugün yine kızçeler kayıpppp:26::26::26:
kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzz
umudum seksen birim morem sen burdamısın beyaww
benden kurtulabilecğinizimi sandınız kızzzzz buldum sizi heheheheheh
Kizlarrr bana yardim eder misiniz fikirlerinize ihtiyacim var. sat 24 ocak bekliyorum hala adet olmadim dun ve bugun test yaptm ikinci cizgi silik cikti ikisinde de hamile miyim bilemedim yoksa bu ay da olmadi mi acaba????? Testi de 3 liraya aldim pek guvenemedm bilemedim yaaaa....
Bana cevap vermicek misiniz kizlarrr(((
GULCHAN .. hsgeldin ..
sat ocak 24 müükuzum marta geldik haberin var mı
bu silik çıkma subat ayında olmalıydı.. e biz marttayız, çitf çizgi görmen lazım senin
hadi bunu geç, kan da baktırmadın mı.. bu zamana kadar :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?