Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

destinam hsg kuzum. nassın bakim. yolculuk nasıl geçti.. anlat bakalım

Hosbuldm canim sende hosgeldin farkindayim canim mart ayinda oldugumuzdan ama 28 subatta kanda baktirdim negatif cikti simdiye kadar adet olucam diye bekliyodum dun uyandim duruma neden test yapmiyorum diye yaptim baktim cizgi silik bugunde yaptim yine silik yarin sabaha randevu aldim bakalim umarim hamisimdir bide test 3liraydi o yuzden de pek icime sinmedi

cnm şaka takıldım, insaAllah öyle dediğim yalnıs anlasılmamıstır =)

cnm kan da neden baktırmıyosun.. en doğrusu bu :26:

cnm şaka takıldım, insaAllah öyle dediğim yalnıs anlasılmamıstır =)

cnm kan da neden baktırmıyosun.. en doğrusu bu :26:

Canimcim tabiki yanlis anlamadim yarin yaptiricam bakalim insallah vardir bebis.. testin firmasini aradim hata payi varmidir diye sordum yok dedi sizin hcg hormonu yukselmedigi icin silik cikmis dedi sadece kan testi yaptirip testi dogrulayin dedi..

bakın nette dua araştırırken bunları buldummm..

inne rabbeke hüve'l- hallak'ul -alim--geceleri 1267 kere 3 ay boyunca okunur(muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir)

fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
--beraber olmadan önce 289 kere okunur(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır)

hüvallahü'l-halik'ul-bariü --1054 kere okunur (o yaratandır ve yoktan var edendir)

ya varis --707 kere okunur

iyi akşamlar hayalotum nasılsın bu testler ne içindi:26::26:
hormon tahlili vs bitanem sonuç bebek içinenbaşa döndümdü hızlı bi şekildee
kızlarrrrrrr nassınızzzzzzzzzz
beklenenbebekim hoşgeldıınnnn
tatlım bende de öle yazıyordu sanırım..temiz demek oluyorrr

kuzum hamilelik var demek ama bi kan testi ver en uygunu ohadi inşallahaa gulchanımmm

Son düzenleme:

şimcikkk oldu işteeeama biz 3 hafta sensiz napcaz yaaaneysem sen nevar neyok toparlama bütün teyzoşlarımı kıyıda köşede bişey kalmasın gonzalezimmmohh be içim rahatladı öğrendim şimcikk peki sen 1 gecemi hastanede kalcan gonzalezimmm ya bak beni haberdar et ben çatlarım meraktann yaaaaayyy heyecan yaptım bennn

kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan

scorponsum allah razı olsun kuzummm
ya varisi çekiyorum hep ama diğerlerini bilmiyodumm temizlenimde başlım bakalım 3 ay yapabılcemmi unutmadan

kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan

iyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl oldu elinnn:26:
geçmiş olsun bıtanem rabbım yardımcın olsun senınde ınsallah nazlı bırı degıldır4 günde sen yoksun özliycem yahuu

scorponsum allah razı olsun kuzummm
ya varisi çekiyorum hep ama diğerlerini bilmiyodumm temizlenimde başlım bakalım 3 ay yapabılcemmi unutmadan

kuzum ne demekkk inşallah dualar açacak bize kapıları..bende ya varis çekiyorum bunları da bulunca kızçelerime de atayım dedim..bende ajandama yazdım..sen de biyere yaz kuzummm..hem belki de 3 aya gerek kalmazzzzzzzzzz
zaten bir iki gün çeksek ezberleriz evelallahhhh

geçmiş olsun keserimmm..git tabiii bak kayınvaldeciğine.gelince görüşürüz iyi yolculuklar tatlımm
teşekkürler canım muccuk:)

iyiyiz kuzum sen nasılsın nasıl oldu elinnn:26:
Geçmiş olsun bıtanem rabbım yardımcın olsun senınde ınsallah nazlı bırı degıldır4 günde sen yoksun özliycem yahuu

canım elim çok şükür düzeldi daha iim. Kayınvaldem nazlı değil yaa :)) görümcemde hemşire ya şimdi o bakıyo

ezberleriz bıtanemmbende yazım bıyerede kaybetmıyım sonram

kk sizdede yavaşmı benim çok geç açılıyo sayfalar yaaabu arada nasılsın canbonummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…