Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ezberleriz bıtanemmbende yazım bıyerede kaybetmıyım sonram

kk sizdede yavaşmı benim çok geç açılıyo sayfalar yaaabu arada nasılsın canbonummm

aynen tatlım yavaş yaaaa
iyiyim kuzum sen de iyisin inşallahh..kocişle tarçınlı sütümüzü içtik yatmaya hazırlancaz bebeler gibiiii

aynen tatlım yavaş yaaaa
iyiyim kuzum sen de iyisin inşallahh..kocişle tarçınlı sütümüzü içtik yatmaya hazırlancaz bebeler gibiiii

benımkıde ölemmm
iyiyim çok şükür canbonumm
tarçınlı sütmüübiz hiç içmeyiz süt falantarçın ne işe yarıyorkii maşallahh

bu gece duanıza ihtiyacım var yımırtlama günüm bugün:)))

anammm kız ne işin var buralardaaaaa sen gitsene kocişinin yanınaaa
eee sen yarın yola çıkcannn..fırsat olursa sabahı da değerlendirinn..yada akşam çıkacaksan yolculuk öncesiii.bi vakit ayırınn.biliyon yumoş 24 saat yaşayabiliyorrrr

benımkıde ölemmm
iyiyim çok şükür canbonumm
tarçınlı sütmüübiz hiç içmeyiz süt falantarçın ne işe yarıyorkii maşallahh

hee biz çok süt içeriz..yogurt yerizzz..tarçın vucudun şeker ihtiyacını karşılıyor tatlım..eşim diyette ya öğrendik böle şeyleriiii

ben arada haber salarım kuzum ağlama sen
yok kuzum hiç hastanede kalınmıyor..
yumurta toplama isleminde narkoz alıyosun. ondan sükür birsey hissetmiyorum da.. snra işte işlem bittikten sonra barı baygın haled odaya alıyolar beni..ve ayılmam için uğrasıyolar.. snra 2saat fln dinlendikten sonra, yavaşça eve gidebilirsin diyolar ..
birde transfer .. bunda çok zorlanıyorum.. ama napalım, bunu düsünürsek, çocuk nasıl doğurcaz dimi
bunda canlı canlı oluyor hersey..çok ayrıntıya girmiyim.. snra islem bitince, odaya alıyolar .. yine 2saat fln dinlendikten, kendini iyi hissettikten sonra eve gönderiyolar balım ..

ben bi sekilde iyi hissedince kendimi haber salarım kuzum merak etme sen.. topikteki kızlarada haber verirsin artıkın
snrada işte 3 gün üstüne, ılık duş yapabiliyosun..ve bu süreçte hep dinlenip yatıyosun.. iş fln yapmıyosun.. sana bakıyolar en iyi tarafı da bu

senin demen gibi, teyzoslarını da alıp eve geliyorum insaAllah

ve sonrada, 12. gün kan da baktırıyosun..

hersey bu kadar

kızlar nasılsınız? Ben iim yarın tokata gidiyorum 4 gün yokum giremiycem kayınvaldem ameliyat oldu menüsküs yırtğndan

keserim nassın cnm.. geçmis olsun k.valdene

hsgeldin asetonum.. nassın bakim.. görkem beyimiz nasıllar

gonzalezimmmm niye yazmıyosunnnn:44::44::44:çıktınmı yoksam gölgenmi kaldııı

ecehanım hoşgeldinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…