- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.981
bendee iyiyiimmmm
sizde iyi olun bitanemkontrolun nezaman şimcik boyuna posuna nezaman bakılcakmışşş görkemmiminnn
![]()
nisanın 10 u gibi kontrolümüz var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendee iyiyiimmmm
sizde iyi olun bitanemkontrolun nezaman şimcik boyuna posuna nezaman bakılcakmışşş görkemmiminnn
![]()
ooo kln ımız gelmişşş bebişkosu gelmiişşşş![]()
hee biz çok süt içeriz..yogurt yerizzz..tarçın vucudun şeker ihtiyacını karşılıyor tatlım..eşim diyette ya öğrendik böle şeyleriiii![]()
ben arada haber salarım kuzum ağlama sen
yok kuzum hiç hastanede kalınmıyor..
yumurta toplama isleminde narkoz alıyosun. ondan sükür birsey hissetmiyorum da.. snra işte işlem bittikten sonra barı baygın haled odaya alıyolar beni..ve ayılmam için uğrasıyolar.. snra 2saat fln dinlendikten sonra, yavaşça eve gidebilirsin diyolar ..
birde transfer ..bunda çok zorlanıyorum.. ama napalım, bunu düsünürsek, çocuk nasıl doğurcaz dimi
bunda canlı canlı oluyor hersey..çok ayrıntıya girmiyim..snra islem bitince, odaya alıyolar .. yine 2saat fln dinlendikten, kendini iyi hissettikten sonra eve gönderiyolar balım ..
ben bi sekilde iyi hissedince kendimi haber salarım kuzum merak etme sen.. topikteki kızlarada haber verirsin artıkın
snrada işte 3 gün üstüne, ılık duş yapabiliyosun..ve bu süreçte hep dinlenip yatıyosun.. iş fln yapmıyosun.. sana bakıyolar en iyi tarafı da bu
senin demen gibi, teyzoslarını da alıp eve geliyorum insaAllah
ve sonrada, 12. gün kan da baktırıyosun..
hersey bu kadar
keserim nassın cnm.. geçmis olsun k.valdene
hsgeldin asetonum.. nassın bakim.. görkem beyimiz nasıllar![]()
besmele çekin abdest alın keserimmmniyetlenin dua edin öyle başlayın oldumu ama kesın yapın bakk
hadi inşallahhh
![]()
anammm kız ne işin var buralardaaaaa sen gitsene kocişinin yanınaaa
Eee sen yarın yola çıkcannn..fırsat olursa sabahı da değerlendirinn..yada akşam çıkacaksan yolculuk öncesiii.bi vakit ayırınn.biliyon yumoş 24 saat yaşayabiliyorrrr
![]()
bu gece duanıza ihtiyacım var yımırtlama günüm bugün:)))![]()
naber kızlar nasılsınız
gonzalezimmmm niye yazmıyosunnnn:44::44::44:çıktınmı yoksam gölgenmi kaldııı
ecehanım hoşgeldinnnnnn![]()
tamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)
canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah![]()
yumurta toplama isleminde narkoz alıyosun. ondan sükür birsey hissetmiyorum da.. snra işte işlem bittikten sonra barı baygın haled odaya alıyolar beni..ve ayılmam için uğrasıyolar.. snra 2saat fln dinlendikten sonra, yavaşça eve gidebilirsin diyolar ..
birde transfer ..bunda çok zorlanıyorum.. ama napalım, bunu düsünürsek, çocuk nasıl doğurcaz dimi
bunda canlı canlı oluyor hersey..çok ayrıntıya girmiyim..snra islem bitince, odaya alıyolar .. yine 2saat fln dinlendikten, kendini iyi hissettikten sonra eve gönderiyolar balım ..
ben bi sekilde iyi hissedince kendimi haber salarım kuzum merak etme sen.. topikteki kızlarada haber verirsin artıkın
snrada işte 3 gün üstüne, ılık duş yapabiliyosun..ve bu süreçte hep dinlenip yatıyosun.. iş fln yapmıyosun.. sana bakıyolar en iyi tarafı da bu
hersey bu kadar
heee bende didim acaba spoşlaramı iyi geliyor dıyemmaklım fıkrım oralarda hep hey allahım yaa
neka guzel saglıklı beslenıyonuz biz ne meyve sebze balık hıcbısey yemıyoz su bılem ıcmıyoz ya![]()
asetonn canım benim bulantım ne zaman geççek sende olmuşmuydu kuzum
tamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)
canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah![]()
biz iyiyiz tatlım sen kendine dikkat et teyzoşlarıda al gel hayırlısıyla bekliyoruz taaaammmııı?![]()
ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrrçok seviyom daaaaa
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc![]()
ediyom balım.. artık teyzosları bana kaç tane verirlerse hepiciğini toplayıp gelecem insaAllah..
kıyıda kösede kalmasın,hepsini koyun kardeslerinin yanına dicem
![]()
hersey bu kadar