Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hee biz çok süt içeriz..yogurt yerizzz..tarçın vucudun şeker ihtiyacını karşılıyor tatlım..eşim diyette ya öğrendik böle şeyleriiii:34::34::34:

heee bende didim acaba spoşlaramı iyi geliyor dıyemm:1::1::1:aklım fıkrım oralarda hep hey allahım yaa:1::1::1:
neka guzel saglıklı beslenıyonuz biz ne meyve sebze balık hıcbısey yemıyoz su bılem ıcmıyoz ya:17::17:

ben arada haber salarım kuzum ağlama sen :9::9::9:
yok kuzum hiç hastanede kalınmıyor..
yumurta toplama isleminde narkoz alıyosun. ondan sükür birsey hissetmiyorum da.. snra işte işlem bittikten sonra barı baygın haled odaya alıyolar beni..ve ayılmam için uğrasıyolar.. snra 2saat fln dinlendikten sonra, yavaşça eve gidebilirsin diyolar ..
birde transfer .. :5:bunda çok zorlanıyorum.. ama napalım, bunu düsünürsek, çocuk nasıl doğurcaz dimi :1::1:
bunda canlı canlı oluyor hersey..çok ayrıntıya girmiyim.. :17:snra islem bitince, odaya alıyolar .. yine 2saat fln dinlendikten, kendini iyi hissettikten sonra eve gönderiyolar balım ..

ben bi sekilde iyi hissedince kendimi haber salarım kuzum merak etme sen.. topikteki kızlarada haber verirsin artıkın :9:
snrada işte 3 gün üstüne, ılık duş yapabiliyosun..ve bu süreçte hep dinlenip yatıyosun.. iş fln yapmıyosun.. sana bakıyolar en iyi tarafı da bu :1:

senin demen gibi, teyzoslarını da alıp eve geliyorum insaAllah :16::52::52:

ve sonrada, 12. gün kan da baktırıyosun..

hersey bu kadar :29:

keserim nassın cnm.. geçmis olsun k.valdene :29:

hsgeldin asetonum.. nassın bakim.. görkem beyimiz nasıllar :52::52:

biz iyiyiz tatlım sen kendine dikkat et teyzoşlarıda al gel hayırlısıyla bekliyoruz taaaammmııı?:52::52:

besmele çekin abdest alın keserimmm:16::16:niyetlenin dua edin öyle başlayın oldumu ama kesın yapın bakk:46::46::46:hadi inşallahhh :46::46::46::46::38::40::17::emir_bebek::1:

tamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)

anammm kız ne işin var buralardaaaaa sen gitsene kocişinin yanınaaa:23::23::23::23::23:
Eee sen yarın yola çıkcannn..fırsat olursa sabahı da değerlendirinn..yada akşam çıkacaksan yolculuk öncesiii.bi vakit ayırınn:17::17::17:.biliyon yumoş 24 saat yaşayabiliyorrrr:32::32::32::32:

canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah:17::17::17::17::17::17:

bu gece duanıza ihtiyacım var yımırtlama günüm bugün:))):17::17::17::17::17::17::17::17::17:

hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler .. :17::17::17:
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı :52::52::52:

naber kızlar nasılsınız

hsgledin kln im.. nassınız bakim.. soğan güzeli :52::52::52:

gonzalezimmmm niye yazmıyosunnnn:44::44::44:çıktınmı yoksam gölgenmi kaldııı:27::27::27:

ecehanım hoşgeldinnnnnn:54::54:

yazmıyom küstüm :24::24: şaka şaka :1::1: bu msjının üstüne bak :52:

canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah:17::17::17::17::17::17:

kız benim kuzumunda temeli dedesigilde atıldı belki sanada uğurlu gelir:52::52:

yumurta toplama isleminde narkoz alıyosun. ondan sükür birsey hissetmiyorum da.. snra işte işlem bittikten sonra barı baygın haled odaya alıyolar beni..ve ayılmam için uğrasıyolar.. snra 2saat fln dinlendikten sonra, yavaşça eve gidebilirsin diyolar ..
birde transfer .. :5:bunda çok zorlanıyorum.. ama napalım, bunu düsünürsek, çocuk nasıl doğurcaz dimi :1::1:
bunda canlı canlı oluyor hersey..çok ayrıntıya girmiyim.. :17:snra islem bitince, odaya alıyolar .. yine 2saat fln dinlendikten, kendini iyi hissettikten sonra eve gönderiyolar balım ..

ben bi sekilde iyi hissedince kendimi haber salarım kuzum merak etme sen.. topikteki kızlarada haber verirsin artıkın :9:
snrada işte 3 gün üstüne, ılık duş yapabiliyosun..ve bu süreçte hep dinlenip yatıyosun.. iş fln yapmıyosun.. sana bakıyolar en iyi tarafı da bu :1:

:53::53::53:umudum allah yardımcın olsun kuzum yaaa:16::16:canım gonzalezım inşallah meleklerın gelcek yanına busefer hayırlısıylaaa:16::16::16:tamam haberleşiriz bi bakmışın ben benım kocayı kandırmısım düşmüşüm yollara:9::9::9:keşkem yakın olaydık ya :29::29::29:konusuruk yınem :49:haydik bismillahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

heee bende didim acaba spoşlaramı iyi geliyor dıyemm:1::1::1:aklım fıkrım oralarda hep hey allahım yaa:1::1::1:
neka guzel saglıklı beslenıyonuz biz ne meyve sebze balık hıcbısey yemıyoz su bılem ıcmıyoz ya:17::17:

ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa:52::52::52::52::52:
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrr:52::52::52:çok seviyom daaaaa:52::52:
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc:17::17:

asetonn canım benim bulantım ne zaman geççek sende olmuşmuydu kuzum

o bulantılar beni mahvetti 4.ay bitene kadar geçmedi bende tatlım çareside yok valla.hastanelik oldum ben su içsem kusuyodum kocişim öpse kusuyodum o derece yani herseyden uzaktım..ama sabret geçecek kuzularımız iyi olsunda:emir_bebek::emir_bebek:

aaa bisöz vardı tebdili mekanda ferahlık mı vardı neeee:52::52::52:
sorma bende diyom bi ara annemleri postalayıp eski evimde kendi odamda denesek belkim olurrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

biz iyiyiz tatlım sen kendine dikkat et teyzoşlarıda al gel hayırlısıyla bekliyoruz taaaammmııı?:52::52:

ediyom balım.. artık teyzosları bana kaç tane verirlerse hepiciğini toplayıp gelecem insaAllah.. :52::52:
kıyıda kösede kalmasın,:50::50: hepsini koyun kardeslerinin yanına dicem :16::16::1::1::1:

ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa:52::52::52::52::52:
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrr:52::52::52:çok seviyom daaaaa:52::52:
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc:17::17:

alemsin yaaa...:52::52:

ayyy umudummm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliycezzz..anlatınca kolay da yaşaması zordur eminimmm..ama teyzoşlarla dönünce buralar şenlenecekkkkkkkkkkkkkk:46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X