Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hee biz çok süt içeriz..yogurt yerizzz..tarçın vucudun şeker ihtiyacını karşılıyor tatlım..eşim diyette ya öğrendik böle şeyleriiii

heee bende didim acaba spoşlaramı iyi geliyor dıyemmaklım fıkrım oralarda hep hey allahım yaa
neka guzel saglıklı beslenıyonuz biz ne meyve sebze balık hıcbısey yemıyoz su bılem ıcmıyoz ya

biz iyiyiz tatlım sen kendine dikkat et teyzoşlarıda al gel hayırlısıyla bekliyoruz taaaammmııı?

besmele çekin abdest alın keserimmmniyetlenin dua edin öyle başlayın oldumu ama kesın yapın bakkhadi inşallahhh

tamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)

canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah

bu gece duanıza ihtiyacım var yımırtlama günüm bugün:)))

hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler ..
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı

naber kızlar nasılsınız

hsgledin kln im.. nassınız bakim.. soğan güzeli

gonzalezimmmm niye yazmıyosunnnn:44::44::44:çıktınmı yoksam gölgenmi kaldııı

ecehanım hoşgeldinnnnnn

yazmıyom küstüm şaka şaka bu msjının üstüne bak

kız benim kuzumunda temeli dedesigilde atıldı belki sanada uğurlu gelir

umudum allah yardımcın olsun kuzum yaaacanım gonzalezım inşallah meleklerın gelcek yanına busefer hayırlısıylaaatamam haberleşiriz bi bakmışın ben benım kocayı kandırmısım düşmüşüm yollarakeşkem yakın olaydık ya konusuruk yınem haydik bismillahhhh

heee bende didim acaba spoşlaramı iyi geliyor dıyemmaklım fıkrım oralarda hep hey allahım yaa
neka guzel saglıklı beslenıyonuz biz ne meyve sebze balık hıcbısey yemıyoz su bılem ıcmıyoz ya

ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrrçok seviyom daaaaa
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc

asetonn canım benim bulantım ne zaman geççek sende olmuşmuydu kuzum

o bulantılar beni mahvetti 4.ay bitene kadar geçmedi bende tatlım çareside yok valla.hastanelik oldum ben su içsem kusuyodum kocişim öpse kusuyodum o derece yani herseyden uzaktım..ama sabret geçecek kuzularımız iyi olsunda

aaa bisöz vardı tebdili mekanda ferahlık mı vardı neeee
sorma bende diyom bi ara annemleri postalayıp eski evimde kendi odamda denesek belkim olurrrrrrrrrrrr

biz iyiyiz tatlım sen kendine dikkat et teyzoşlarıda al gel hayırlısıyla bekliyoruz taaaammmııı?

ediyom balım.. artık teyzosları bana kaç tane verirlerse hepiciğini toplayıp gelecem insaAllah..
kıyıda kösede kalmasın, hepsini koyun kardeslerinin yanına dicem

alemsin yaaa...

ayyy umudummm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliycezzz..anlatınca kolay da yaşaması zordur eminimmm..ama teyzoşlarla dönünce buralar şenlenecekkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…